Life sucks, and then you die

Klockan är 14 minuter över två och jag har typ packat klart till resan. klockan fyra drar vi till arlanda och 19;35 lyfter planet. Det ska bli skönt att få komme bort från vardagen och allt, men ändå känns det jobbigt. somom allt kommer vara anorlunda när jag kommer tillbaka..

det ska iallafall vara fint därborta så det är ju kul. man kanske kan få lite tid över till att sola? visserligen bara ansiktet, men det är nog:)

Reser, gör jag i min stora kofta från myrorna och mina struprör från cheapmonday. lagom chill och skönt. Jag hoppas verkligen att mitt mobila bredband fungerar där borta. jag vill ju kunna ha någon slags kontakt med omvärlden även fast jag är flera länder bort.

Kameran är iallfall med så om jag har internet där så kommer dom upp lite sådär efter hand annars kommer dom upp på måndagen eller nåt.

Slut på ord.

sportlovspussar
Särnan


''LIFE'' (only for a limited time)

det är ju hemskt! Jag vet inte riktigt vart jag var i morse, men på något konstigt sätt lyckades jag glömma en av årets viktigaste hädelser!
David's födelsedag! 
Den var trevlig och det bjöds på god scones-fika:) dock en anings questionable maringschwis (hur det nu stavas) variant utan socker. Men det var godare än förvöntat;) Det är tanken som räknas David!
 Jag kom hem till nacka runt sju och jag och pappa åt god middag i form av left-overs från min fasters fördelsedags middag. gottgott. 

Nu sitter jag här och bara sitter. är inte trött. inget roligt på tv. och inget jag kan göra för att situation ska bli bättre. du fortsätter trycka ned mig. trots att jag redan ligger på marken.  

godnatt
Särnan

Vad vet vi?

godmorgon fans!
hur har eran natt varit? Min har varit bra, inga trevliga drömmar dock, men jag har fått sova ut ordentigt:) jag gick upp halv tolv och gjorde en riktig höjdar frukost och läste tidningen:)
I Svd så var det en artikel om Guantanamo. var det någon som läste den? den var så otroligt gripande! den handlade om en föredetta fångvaktare på Guantanamo Basen i Kuba. Det var otroligt grymma saker båda han och fångarna där utsatts fö. Man vet ju inte så mycket om det där stället, det finns ju inga in-sider källor, men den här killen har efter att jhab kommit tillbaka valt att gå ut med det han sett, trots att han rikserar att bli åtaland för landsföräderi.
Han berättar tillexempel att han vid ett flertal tillfällen fått vittna till grova misshandlingar på sina egna kollegor av sina egna kollegor. En kille fick som första uppdrag när han kom fram till basen att klä sig i fångarnas oranga kläder och sedan som ett träningsmoment få va en test kanin för olika tortyr-tekninker av de andra anställda. han fick ett kodord som han skulle skrika när han ville att prövningen skulle sluta, men när han skrek kodordet om och om igen var det ingen som lyssnade. de var för upptagna med att strypa honom och slå hans huvud i betonggolvet. Mannen har n en kroninsk hjärnskada och har varit tvungen att gå i förtidspension. hemskt!
om ni vill läsa hela artikels finns den här. jag rekomenderar er verkligen att läsa den. det är en riktig ögon-öppnare!

jag har fortfarande inga speciella planer för dagen, sk bara ta det lungt och lyssna på bra musik:) just nu klingar Coldplay i högtalarna! om man ändå fick gå på deras konsert!!
Efter jul någon gång så satt jag o mamma i bilen och så kom Coldplay på och jag stt och gnällde på hur bra dom va och '' Om man ändå fick gå på deras sista konsert i Sverige!''
då säger mamma;
- '' Du hade ju kunnat sagt det lite tidigare så hade du kunnat få det i julklapp!''
Great.

Nu ska jag hitta på något annat:)
vi hörs lite senare puddingar!

pussokram
Särnan

change of plans (OBS! långt inlägg)

kvällen blev lite anordlunda än planerad..
efter jobbet hämtade pappa upp mig och vi åkte hem till farmor för att hämta upp henne. Klockn sex anlände vi till min faster och hennes man i Danderyd.
Det var jag, pappa och en j*vla massa kärringar och gubbar.. det gick inte att stänga käften på dom... och dom skrattade åt sånna dära jobbiga och tråkiga vuxen-skämt. Vid ett tillfälle så sa en av tantera, so jag tror var lite bakom, att hon var kär i hugh jackman(!) och tanten brevid mig,  som var en av de jobbigaste människorna jag träffat, höll ivrigt med om att han var riktigt kattig (obs, ej citerat) den ena tanten tjuter över hela rummet;
- Vi är kära i samma kille!!!
alla vänder sig im lite och säger typ va? någon svarar på fråga; dom är kära i samma kille. då säger pappa högt;
- Conny! (som är den jobbiga tantens man)
alla skrattar livet ur sig och slår sig på knäna. ja... så kul va det...
Iallafall, klockan nio bestämde sig jag o pappa för att åka, på andra sidan staden hade då mina flickor börjat röra sig mot hammarby sjöstad, där en förväntad fest skulle äga rum.
Vi skjutsar först hem farmor och sedan rullar vi sakte hem igen. jag hade fortfarande inte bestämt mig för om jag orkade gå på festen eller inte, jag var inte snyggt/ sminkad och jag hade inte fått ngt tillfälle att byta om till snyggare kläder. tillslut bestämde jag mig för att stanna hemma, fler tillfällen skulle ju komma!
Så jag och pappa kollade p melodifestivel, som vi spelat in, tillsammans. det var riktigt mysigt! jag har inte varit ensam med pappa på jag vet inte hur länge och det var verkligen roligt att få lite quality-time med honom:)
vid tolv var melodifestivalen slut och va sa godnatt. pappa va söt och sa;
-Det var roligt att se det här med dig:)
min pappa är fin!

imorgon har jag inga speciella planer. pappa ska träna men jag har inga skor med mig så jag kan inte hänga med. det är ett sånt där konditionspass. mycket spring och hopp=svårt i bara strumplästen!
så vi får se hur det blir,men jag kommer framförallt förvänta mig mycket skvaller från kvällens hädelser från flickorna! ta det som en order;)

nu ska jag läsa lite och sedan soova!!

godnattpuss
Särnan

oh! jag glömde en grej! igår natt drömde jag typ världens härligaste dröm! jag drömde att jag träffade en kille som ja va jättekär i förut och vi blev tillsammans, ch vi va sådär fantastiskt nykära så att jag inte kunde släppa taget om hans hand, rädd att han skulle försvinna, som om han var en dröm.
vilket var precis vad han var, den j*veln:(
åh! om ändå drömmar kunde gå i uppfyllese!



Lite action i vardagen

Hej bloggen:)
just nu sitter jag och dricker vatten (!) på jobbet och väntar på kunder... Jag har haft en kund än så länge, men det var inte vem som helst ska ni veta!
Det var självaste ARN!!!! jag vet inte vad han heter egentligen.. men hur coolt är inte det på en skala?! det förgyllde iallfall min dag lite grann:)
Nu går det inte att ladda upp bilder bara för det, men han är ju skitsnygg!!

Om en stund kommer R att ramla in här och vi ska ha det trevligt:) annars är det firning av min faster och middag med flickor som gäller ikväll:) trevligt!

Nu ska jag nog snart göra iordning lite lunch och sedan vänta på lite mer kunder... vem vet, kanske kommer Peter Stormare eller Helena Bergström och hälsar på?;D

pussar
Särnan

some things i forgot to tell you

Jag glömde lite grejer i förra inlägget..
För det första;
- Min mobil är klar från lagningen!! hoppashoppas att den kommer fungera som vanligt och har fått typ en kur helig medicin så att inte ens min dåliga teknikkarma kan förstöra den igen!
för det andra;
- Igår firade vi på KSG att 700, jajamensan! ni hörde rätt!! 700 härliga människor har sökt in till vår fina skola! Skolledningen bjöd på flera olika tårtor och festis dagen till ära och berättade att nästa år kommer hela 1/4 vara killar!! snälla ni som sökt till KSG och är killar.  VA SNYGGA!!!
Självklart åt jag inget men jag tittade med suktande ögon och dreglande mun på alla andra som åt:)

så, nu har jag sagt det ja ville säga;)
byebye

let's party?

Jajamensan, så va det fredag igen. Skönt, men mina fina planer som skulle göra denna helg till den bästa av bästa, har brustit i kras.. Men jag har lite re-bound planer som kan göra min helg lite roligare:)
Efter skolan åkte jag och R till friskis på hornstull och körde ett medel-pass. jobbigt! och skönt! nu är man sådär härligt mör i musklerna:)
Ikväll ska jag vara hemma och vara med pappa & Co. imorgon åker Co till Canarie Öarna och jag och pappa blir kvar. skönt.
Imorgon ska jag jobba, första gången på jag vet inte hur länga:S Men det kommer förhoppningsvis gå bra, det ända jag bävar mig för är glaasen, i sig. Att inte kunna äta.. Jag får ta med mig massa mat och frukt o mackor så att jag inte börjar norpa på den smarriga frestelsen ute i disken. kom gärna och hjälp mig motså!
Efter jobbet ska jag, pappa o farmor åka till min faster som fyller år. kvällen där slutar dock tidigt för jag ska möta upp vänner på knytis:) det kommer bli bra!
Och hörni!
Det  är loooooov!!!!!!
undebra känsla.
Om tre dagar drar jag till Schweiz och glider i backara och blir brun i halva ansiktet:D
skööönt!


Lite kommentarer för min vänner för dagens jag-vet-inte-vad, jag vet inte vad jag ska säga. mycket händer och jag vet inte vad jag ska göra för att hindra dem från att ske. Det tynger mina axlar. Det är något jag måste få ta hand om själv, även fast jag hemskt gärna vill ha ert stöd och kärlek.
Jag älskar er!
Jag vill bara spy ur mig så mycket men det går inte. vissa saker är bäst osagda. det känns som om det är utom min kontroll men ändå är det min börda att bära. jag vet inte vad jag ska säga


pussokram
Särnan

jag vet inte vad jag ska säga

och sedan ner

Hej,
Allt känns väldigt blandat just nu. Känslor, planer. allt. Och att hitt alösningen på problem är inte det lättaste. Men som nån känd snubbe sa; Alla problem har en lösnig,
Var  är  den  då?

Lägger in en minibild på min halva outfit, det känns för ytligt vid tillfället men jag har sagt att  jag ska lägga in så jag gör det.

 
Blä! jag hatar det här.

nu gäller det, nya tag!

Japp, japp. om 18 minuter börjar vad som gör mina onsdagar värda att leva.
Gray's Anatomy.
Fantastiskt!
Men är det inte konstigt att dom har vänta så hiimla länge med att sända den nya säsongen. känns som det har gått år!
Ialla fall.
Dagen rullade på som vanligt, men många PEACE och LET'S SHARE! haha, men det var en rolig touch till vardagen må jag säga:)
Efter skolan gick jag och R till Myrorna och jag hittade fin kofta och snygg jeanskjol! Allt för totallt 130 kronor! Vilket fynd! :D
Det är sådant man blir glad av! Jag skulle lägga ut bild, men det får komma imorgon för jag ha inga batterier på kameran..
Så imorogn har jag R och Fella dresscode bestående av stor mysig kofta med leggings och víta tygskor! Snyggt!

Efter myrorna skyndade jag mig hem till lilla farmor som bjöd på god mat som vanligt och trevligt sällskap. Usch, hon börjar verkligen bli gamal nu! :'( Men som hon har kämpat kommer hon nog klara sig ett par år till. Jag hoppas det! Hon är en sån fin människa!

Nu sitter jag här och bara väntar!
13 minuter kvar.... vad hinner jag göra på 13 minuter? Tvätta ansiktet?
Ja, jo men det gör jag. Vi hörs senare!

P E A C E

Hippies!

Godmorgon alla glada!
Idag är det hippie-tema på KSG! :D Alla är fina och fredvänliga! (peace nivet)
Vi får se hur dagen går nu när alla är all about the inside!..

Här kommer en liten preview på mig o mäkinen:






P E A C E
Särnan

det pekar uppåt!

förlåt för extremt dålig uppdatering! men nu kommer det people!
Alla hjärtans dag var jätte mysig och trevlig! Jag träffade R i lidingö centrum vid sex och vi köpte godgod mat. sen åkte vi hem till mig och lagade den! Till förrätt blev det tast med chevré och honung i ugn, och till varmrätt blev det tonfiskfilé med klyftpotatis och sallad:) sen orkade vi inte mer.. men det var så himla gott!
Vi tittade lite på melodifestivalen men sen var det Bruce Almighty som gällde! den är verkligen bra! så kul! när han gör så att han killen i tv-studion pratar skitkonstigt! jag höll på att kissa på mig!
efter filmen började ngn annan som hette typ 200 cigarettes. den va skit dålig och både jag o R somnade sött i soffan:)

Sen var helgens nöja slut:(
Istället började ännu en vecka och vi hade prov första dagen. som jag inte hade pluggat till. för jag trodde det var på ngt annat. men det gick bra. hoppas jag:S
Imorgon ska vi till CocaCola med klassen. vi kommer säkert få dricka typ huur mycket Cola vi vill medans vi är där. Jag funderar på att sno med mig lite och spara till den 13 juni eller när det nu är vi slutar skolan..

Men nu till the good stuff!!!!
om exakt en vecka är jag påväg till Schweiz!! shoop-shoop-shoop!!
åh, det ska bli delightful! det har tydligen aldrig varit så mycket snö som det är i alperna nu på 50 år! yey!
och den bästa grejjen!
den 28-31 maj ska jag o fella (och mamma men vi låssas inte som det nu) till Barcelona!! åh! sol och bad o varm choklad!! förutom att vi byter ut den varma chokladen till svala goda drinkar! (alkoholfria såklart! :O )
det kommer bli bästbäst!

NAJSING säger jag bara:D

nu ska jag dra:)
hade det fint!
Särnan

Change we need

Det blev lite ändringar med planerna idag. Jag hade tydligen inte mentor så då hade jag håltimme till tio över ett. men sen så hade jag tydligen inte estetiskt verksamhet heller. så jag slutate tolv!:D
Men det finns en baksida även till detta.. Jag har estetisk verksamhet imorgon istället. Vilket betyder att jag sluter kvart över fyra..:(
en nästa vecka har vi ingen estet så det är ju skönt:)
Nu sitter jag och tittar på Ellen DeGenerous och Jim Carrey (hur stavar man det?) är där! han är så jävla rolig!! hahaha!
Snart ska jag skriva lite på min saga, man ska tydligen skicka in ett första utkast imorgon, så jag måste jobba lite på den:)
Vad tyckte ni om mina fina sittmöbler i förra inlägget;)
Imorgon är det fredag!!!
Take care
Särnan

forever young

Hej alla!
Idag kommer tiden verkligen stå stilla.
nu på morgonen har vi naturkunskap och engelska. sen efter lunch r mentor och sedan 3 underbara timmar teckning måleri. fanatastiskt.
jag hatar teckning måleri!!! och varför inte bara kalla det bild?! töntar
Jag har fått reda på hur mitt schema ser ut dom närmaste veckorna efter teckning måleri, och vid ett flertal tillfällen kommer jag sluta kvart över fem. på fredagar!!!!
åh!!!

Igår satt jag och sökte på en fin sittmöbel, med plats
 för två, på internet till mitt rum. och jag hittade två finfina alternativ! den ena är dock lite dyr tror jag..
nu laggar min data (satan!! -för att citera rotten) och det går inte att ladda upp bilder! dummadumma data. men ni kan få länkarna!:D
Den här hittade jag random på google visst är det super snygg?
den här är bara nån kul som vore roligt att ha!! hehe

nu börjar engelskan snart och jag måste verkligen fokusera på vårat föredrag om New Zealand...
Vi hörs snart igen:)
Särnan

Nu går det att ladda upp! Så här ser den som jag antagligen kommer köpa ut:)

Comeback

Heello!
Jag är tillbaka:) Asså från min sjukidom, ta det lungt folk! jag har inte tagit blogg-paus!
SKolan var lugn, bara SHA o naturämnen typ. helt ok:) Det var trevligt att träffa alla igen, och jag hade inte missat så mycket alls:)
Dock kommer närmaste två-tre(-fyra) vara riktigt tuffa! nästa vecka har jag tre(!) prov!! är det ens lagligt?! förutom det har jag en inlämning, ett föredrag och nån annan grej spm jag har lyckats förtränga.. så det kommer inte bli så mycket bloggande nu..
veckan efter lovet har vi ett till föredrag att hålla och maassa annat.
Det känns inte som om jag kommer få njuta helt fullt ut av sportlovet...
nu ska jag göra mig en macka och sen ska jag hitta på ngt annat kul:)

vi hörs
Särnan<3


Beach-09

Snart (typ)  är de sommar och det är dags att köpra bikini!! Jag har hittat den snyggaste och mest perfekta bikinin! den är iof från H&M så det kommer nog vara en hel del som har den oxå, men helt ärligt, jag tänker köpra den ändå. den är så snygg!!

Visst är den bara huur snygg som helst!!  och visst är hennes mage randig?:O

Film och annat latigt

Hej:)
Hur är det med er idag? Men mig är det inte toppen.. Jag har hyffsat ont i huvudet och mitt huvud är alldeles hängigt:(
Jag gick upp klockan kvart i elva i morse och bänkade mig framför Thelma & Louise:) Jag har fått låna den av David och nu tog jag äntligen mod till mig att kolla på den. Den va riktigt bra faktiskt! Men seriöst, vilken film är inte bra med en 20-årig Brad Pitt i en biroll? Am i right Ladies?! (and gentlemen;))
Nu ska jag lägga min nyinköpta yoga matta i tvätten. Jag köpte den precis innan vi skulle yoga i lördags och när jag sen ska börja med solhälsingar så glider jag bokstavlingen av mattan! den är skit hal! så nu ska jag pröva att tvätta den och skrubba den så kanske det försvinner.. hoppas det! för den är så rosa o fin! ;P

Imorgon ska jag till skolan igen. det har varit skönt att få en lite förlängd helg, men jag börjar få lite ångest att jag missar massa nu... jag ska faktiskt skriva lite på min saga som vi håller på med på svenskan och så ska jag öva lite på spanska muntliga provet hade jag tänkt:)
Just nu är mina KSG-homies nere i aulan och får sina SHA och FEA omdömen av Eva, jag hoppas att resultatet kommer upp på schoolsoft så at jag oxå kan se vilket betyg jag har just nu!

På lördag är det alla hjärtansdag och den ska jag som tidigare berättat spendera med Rebecca:) det ska bli mysmys!
har ni något planerat till på lördag?


Vi hörs lite senare!:)
Särnan


smutsigt hår

Hej:)
Förlåt, jag kunde inte komma på någon bättre överskrift... Tycker inte ni oxå at det är typ det svåraste med att blogga? att komma på fyndiga överskrifter.. ;)
Min dag har varit produktiv . inte.. Jag har tittat alldeles för mycket på Vänner, jag har börjat se fel i serien. Typ att Ross en gång säger att han fyller år i december, och en annan att han fyller år 18 oktober.. ja. ni förtår..
Annars har jag gjort klart med min svnska uppgift! riktigt nöjd:) Den blev rätt bra tror jag:)
Alldeles strax ska jag gå och läågga mig o läsa min bok. Jag har inte läst på ett tag nu, och jag börjar känna mig lite tom;) (a)
Jag får se om jag ska gå till skolan i morgon. Jag har fortfarande ont i haldsen och mitt huvud är alldeles ont och tungt.
Men jag vill träna!!! Det är så skönt! Men även fast jag går till skolan och inte mår toppen så kommer jag nog ändå inte få träna. och inte vilja heller, för jag vill ju inte bli ännu sjukare.. Men jag vill yoga! :(
Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng!
Sov sött kära läsare:) men jag tycker att ni har blivit förfärligt dåliga på att kommentera. det är ju kul att veta om det är någons om läser här eller inte..

Särnan

avisstja, jag kanske skulle nämna något som har med överskriften att göra.. Jag behöver verkligen tvätta håret.
 Så:)

För min dejt till Alla hjärtans dag!!

Jag måste ha den här kläningen! to bad att jag inte har några pengar:(...
FIN

Sickeli-sick-sick

Hej bloggen:)
Ääntligen måndag! Den dag som flest väljer att ta livet av sig på heela veckan:D!
Min klocka ringde 20 minuter i 8 i morse och jag mådde inte bra.. Min hals ville att jag skulle dö, min näsa var täppt och jag hade inte fått sova så mycket för att jag helt enkelt inte kunnat andas.. :O
Så jag beslöt mig för att ta ne rekovery(hur det nu stavas)-day och stanna hemma. Skönt.
Mina fina medmänniskor som sitter i skolan sitter just nu i detta tillfälle och tittar på en spansk film skulle jag tro. dem har det säkert jättetrevligt. Själv har jag kollat en hel del på vänner, nu på morgon(?)kvisten:) Snart ska jag göraiordning lite lunch och göra klart ett typ 2 månaders försenat arbete:D yey!
Vi hörs lite senare:)
Särnan



Såhär ser jag ju inte ut idag om man säger så...

Dagen Efter, också kallad ÅngestSöndag

Hejhej:)
Vilken dag hörni! Fantastiskt väder! fåglarna kvittrar och solen skiner!!!

...


Jaa, hur var eran lördakväll? Min var AWSOME! Det var trevligt folk!, sjysst stämmning och ja, allmänt kul:) Jag träffade the guy, hhaha(a) och jag hade roligt med min fina vänner! Det blev väldigt många, JAG ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKET, VI KOMMER VARA VÄNNER FÖRLIVET, repliker under kvällens gång kan man ju lungt säga:) Men när är det inte fel med lite kärleksförklaringar?;)
Min outfit var typ randiga nylonstrumpbyxor och min fransklänning från H&M:) inget bra val... Jag fastnade i precis allt!! Skitjobbigt! speciellt när de var någon mindre trevlig kille som man var tvungen att stå 3 centimeter och försöka pilla bort den lilla svansen som typ fastnade i hans blixtlås... 
Men varje gång det hända sa jag bara, DET ÄR ÖDET! NU ÄR VI BÄSTA VÄNNER FÖR ALLTID, typ;) Men det var trevligt att träffa nya människor, och det var alldeles för länge sedan jag var på fest.. Så nu är jag nytankad, och good to go!
Jag, Fella, Sofia o Rebecca tog ett tåg vid halv två, liite tidigt, men jag var så himla trött! Vid Fruängens Centrum skildes jag, Fella Och sofia från Rebecca och vi tre gick hem till fella och sömnens timma:) 
Vi sov alla i Fellas stora säng och jag hamnade ytterst, dock på eget beslut, men det var kanske inte det smartaste.. Efter en stund i sängen kom kände jag att det smaka ovanligt gott i munnen, och då kom jag på att jag fortfarande hade mitt tuggummi i munnen, vilket jag glatt berättade för de halvt sovande vid min sida med en mörk skrovlig röst:D 

Imorse gick vi upp tidigt, för fella skulle på sin systers basketmatch, så klockan halv elva satt vi på tåget påväg hem. 
Döda
När jag kom hem tappade jag upp ett bad och kollade på vänner:) a girls best friend!
Nu sitter jag här och uppdaterar min friend list på fb:) om typ tre timmar ska vi vara hemma hos mormor och fira min mosters sambo's 40-års dag. Det blir säkert trevligt:)

Jag lägger upp bilder så frt jag hunnit lägga in dom på datan:)
Catch you later!
Särnan

Saturday Night Fever

Hej:)
Gårkvällens middag vart jättelyckad! det var trevligt och mysigt på alla sätt och vis:)
Idag vaknade jag vid halv elva med en täppt näsa och rassel i halsen... inte så kul.. men jag åkte ändå in till stan vid halv ett för att yoga skinkorna av mig på Atmayoti. Där ar så fruktansvärt jobbigt att jag bara ville kräkas, men etfteråt var det riktigt skönt!
Klockan halv fyra mötte jag upp Rebecca vid Stureplan och vi gick på Bloppisjakt!
Vi gick längs Birjerjarlsgatan tills vi kom fram till vad vi ansåg vara nummer tio. Det var lixom mellan 9 och elva, så vi gick in men hittade det inte.. så vi frågade på ett litet café om dom visste vart den var, men dom hade ingen aning var den va någonstans.
Så vi gick ut till gatan igen och tittade oss förvirrade runt. tills vi insåg att man delar upp gatunumrena med jämna och ojämna... Så vi gick aningens generade över gatan och där låg det:)
Vi mötte två tjejer som oxå var påväg dit, och man skulle tydligen ha kod för att kunna komma in, och det hade dom . så det var ju tur att vi träffade dom kan man ju säga...;P
Väl uppe var det inte så mycket folk faktiskt, och jag fick se BlondinBella live;) de ni;) till och med prata med henne. nu har jag ännu svårare att tycka illa om henne... haha, nejmen hon va jättetrevlig!
Jag hittade en jätte fin/cool/sexig top som jag provade och tyckte mycket om.  men jag såg inte vad den kostade så vi letade reda på tjejen som sålde den, en jättesöt tjej! Hon sa att den ko
stade 150, vilket inte var så pjåkigt, men jag hade glömt att ta ut pengar så jag stod där och velade om jag skulle lägga undan den och komma tillbaka med pengar, eller om jag verkligen ville ha den, och jag ni vet, var allmänt jobbig!
Och då säger hon helt plötsligt:
-'' Om du vill ha den så är den din!''
Och jag tänker typ, aja men hon menar väl typ att jag kan köpa den om jag vill, det fins inget som hindrar mig.
Såjag nickar glatt och fortsätter jämra mig, och då säger hon igen.
-'' Men seriöst, om du vill ha den, ta den!''
Det tog ännu en liten stund innan jag fattade vad hon menade, men till slut slog det mig. Hon ville att  jag skulle ta den och typ sticka därifrån!
Så jag börjar typ lite smått skrika, Är du seriös?! Är du serös?!
Och hon var seriös! Så jag fick den:D:D yippie!
Jag tänker bli stammis på hennes blogg nu:D nyheter24 hette hennes blogg, jag kom inte riktigt ihåg vad hon hette men det var typ Erika eller Amerika, hehe(a)
Hennes blogg är typ inte som en vanlig blogg utan typ som en ända stor kvällsblaska:) den blandar typ nyheter, mode, kändisar och amerika:P jag har typ inte riktigt fattat hur det fungerar än, men den verkar sjysst:D
Nu ska jag ägna mig åt Sofia och Anastasia och att tagga till till ikväll;)

Vi hörs senare
Särnan

Redy, set, go!

Hello everybaody!
Hur har er dag varit? Min har varit bra:) Jag fått hyffsat mycket gjort och varit någorlunda duktig på lektionerna:)
Just nu sitter jag och gör i ordning mig för kvällens tjejkväll hos Ari! Det ska blir riktigt kul:) hoppas det blir good mat! ooh! that reminds me, jag måste köpa ätliga cjips för mig! jag vill ju inte sitta utan!
Imorgon ska jag yoga klockan ett och sedan ska jag möta upp fina flickor och gå på bloppis på Birjerjarlsgatan 10:) är det några fler som ska dit? det verkar som en kul grej!:)

Nej nu ska jag dra! Hoppas ni får en  fin fredagskväll:)

Särnan

ps. jag har en dejt till alla<3dag!! Reb Rotten! ds

And so help me god..

Hej:)
idag hade jag estetisk verksamhet och vi kollade på en film om färglära! min favoritfilm of all time! så jävla tråkig!
-''En vit vägg utan en svart triangel är vit.''
jahaaaaaaaaaaa
my god

Annars har dagen varit bra, inte för alla <3, och lunchen var riktigt god! Fisk för första gången sen vi började ettan! mumsing
Efter skolan rusade jag hem och gjorde middag, lite tidigt javet.. men jag tänker gå och lägga mig klockan åtta idag så det var bara att börja tidigt. ;)
Jag tänkte lägga in lite bilder nu så jag hoppas ni har tid för det är en del;P

thank you God


Anastasia och Jag:)


snygga som vanligt;)



 

nu orkar jag inte mer.. klockan är 8 och jag ska hoppa i säng:)
fler bilder kommer senare!

Särnan

hallå?!

vet ni?!!? datan jag är på, har inte paint!!! Hur ska jag överleva:O

Aj!

Tjenare, tjenare!
Jag tänkte slänga in ett litet inlägg nu såhär innan yogan:)
Gitarren gick bra, fast nu har jag sjukt ont i fingertopparna!! jag fick öva på typ några funk-inspirerade akord och jäklar va ont jag fick!
Nu sitter jag iallfall på mammas jobb här på kungsholmen och snart ska vi dra oss mot yogalokalen , och sträcka musklerna av oss. ;P 
Jag har inte yogat på över en månad nu... jag är riktigt nervös faktiskt! Alla andra där kommer vara värstta skillade och så kommer jag där lixom! men jag får väl hoppas att det är typ som att cykla. det kommer tillbaka lika snabbt som det försvann;)
Jag tror inte jag kommer hinna uppdatera innan jag går och lägger mig ikväll.. Vi kommer väl komma hem vid typ halv sju, sju och då ska vi packa bilen med diverse skidutrustning och sedan ska jag käka och göra iordning så att det bara är att dra i morgonbitti. Bussen åker från utanför skolan klockan sju på morgonen och då ska jag ha hunnit lägga in min askidor i bussen och gått in i den;)
Men om jag har tid över så sk ajag försöka ladda upp lite bilder här:) och kankse hinner jag lägga upp några på fb.
Har ni oxå problem med att ladda upp bilder där? För mig går det skit långsamt! jobbigt! Jag brukar oftast ladda upp bilder här på bloggen samtidigt som jag laddar upp bilder på fb, och jag vet inte om det är det som gör att det går ännu långsammare.. menmen. Om man installerar den där Aktiv X-control eller va den nu heter så går det snabbare. men det funkar inte alltid:/
Bla-bla-bla blev det nu helt plötsligt om ingenting. Men det finns inte så mycket att göra här... Kan inte ni vara duktiga läsare och kommentera något som jag kan snacka om?
Typ om ni vill ha råd, eller vad som helst:)
(märker ni att jag leker kändisbloggare nu som vbet allt?;D) Men vem vet jag kanske inte är lika dum som ni tror? (a)
Och jag vill faktiskt be er om råd om en grej. Är det någon som vet hur man ändrar färgen på texten? asså i html-koden? Jag har letat o letat men jag har bara lyckats ändra överskriften och typ arkivet:P
Ok:) nu ska jag leka lite med min blogg, jag ska försöka mig på att ändra header! vi får se hur det går(a) hehe...
Tycker ni att det är för mycket med rosa text oxå? (jag vet.. ja är galen i rosa!!)

See you later, alligator!
Särnan

Dagen innan!

Hej fina läsare!
Hur står det till med er idag? jag mår bra, sjukt trött efter träning nu innan lunch bara;) det är skönt att ha kommit igång med bloggandet igen, dock har jag inte kommit mig för att lägga in bilder.. jag skulle gjort det igår, men jga var bara så himla trött!
Idag slutar vi klockan ett (= happiness) och klockan 14.15 börjar min gitarr. (= jag har inte gjort läxan) ...
Men jag spelar ganska roliga låtar just nu, så det är kul:)

Klockan fem börjar ett yoga-pass på kungsholmen som jag och mamma ska gå på. första yogan på mer än en månad! det får gå som det går..

Imorgon gäller det! Jag och massa andra ska åka till Kungsberget och glida runt i backarna:) OCH Anastasia ska ta bort sin tandställning!! det kommer bli så himla fint!!

Nu ska jag ägna mig mer åt nutidstestet i So'n:) Vi hörs förhoppningsvis i kväll!

Särnan

Min lördag:) (och söndag)

På lördagen åkte först jag o mamma till myrorna i Hjorthagen, för att lämna massa påsaar fulla med kläder och böcker och oxå leta efter jeansjacka till mig. Men jag hittade ingen:(
Efter det åkte jag in till stan för att träffa upp Bäret och delta på Stockholm Stannar! Var det några av er där? det va skit coolt att vara med i allafall! kankse inte lika tt kolla på.. alla på hela centralen var typ med s det blev typ ingen skillnad under de fem minutrarna det pågick och resten av tiden:P Men det va kuul! och jag o bäret såg MArkus Fagervall! wow-faktor! ;D

Efter det gick vi till Moda Café och väntande på Anastasia o Sofia men dom dök inte upp på ett bra tag så vi mötte upp dom vid plattan istället. vi smälte in bra med alla emos:D

Vi gick på stan en snutt och köpte sommar-fina tygskor på skopunken. Det var fint:) jag har på mig dom nu! heheehehe
Sen skildes jag, Sofia o anastasia från Rebecca vid hötorget , för att köpa lite ys til kvällen:) Vi köpte lite gurka, morötter och Sofia o Anastasia köpte godis.
Sedan åkte vi hem. Vid Ropsten köpte vi mat och missade såklart bussen,så vi åt maten där istället:P Dumma buss som bara går en gång i halvtimmen..!

Väl hemma åt vi dipp och kollade på Forest Gump;) den är så fin! plutten!
Innan vi gick till sängs tog vi en liten promenad ner till vatten och sen tillbaka:)
Anastasia introducerade en ny insomningsteknik för mig och Sofia. Att sjunga När trollmor har lagt sina elva små troll-låten med ett ord var. asså jag tror nog bara att vi blev mer worked-up av det än sömniga, haha!
pröva det! det är en riktig stämningshöjare!

På söndagen vaknade vi vid halv elva och gick upp och åt frukost. vi åt lite chips och kollade lite på datan. Efter det bänkade vi oss framför chocolat. guuuud va Jhonny depp är snygg i den filmen!! jesus.
Men vi han tyvärr inte kolla klart för vi var tvugna att åka in till stan.
Jag mötte upp F för lite shoppning och Anastasia o Sofia åkte hem.

Det bev ingen lång shoppning tur så jag var hemma igen efter fyra timmar. Då va det lat-time som gällde. inte uppskattat av mamma, kan man ju säga...

Nu måste jag gå, vi hörs ikväll:)
Särnan

ps Sluta klaga på att min blogg är tråkig! innan jag gick in i väggen nu i helgen såå har jag faktiskt  uppdaterat 2-3 gånger per dag! och då har ni inte sagt ett knyst! :( ds

Förlåt, förlåt!

förlåt!!!!
Asså jag har verkligen inte orkat gå in på internet!! jag har inte varit innne på hela helgen, inklusive fredag. asså jag orkade verkligen inte! jag orkar inte nu egentligen heller men jag kan ju inte fortsätta med den här stilen, jag måste ju tänka på er mina kära läsare!!

Min förra vecka var skön, förutom teckning  och måleri  på torsdagen... usch!  jag kan verkligen inte måla!! och min lärare är så där extremt jobbigt konstnärlig.. blä

Men allt annat var fint:) på fredagen var jag och F och ''tränade'' efter skolan, dvs vi tränade i en kvart o sen strechade vi:), efter det åkte jag hem till Lidingö och F hem till Ari.
Fredagskvällen spenderades framför TV'n och sedan i sängen med näsan i Eclipse. Vet ni att jag har kommit till tredje boken? jag kommer inte ihåg om jag har berättat det:P
det känns som århundraden som jag bloggade:P Jag har faktiskt tagit massa bilder, för att kunna lägga upp och visa för er men jag har inte kommit mig för att ens föra över dom...
Men snart!!  Jag ska försöka göra det när jag kommer hem:)

Jag tror jag tar min helg i lite olika inlägg eftersom ni klagar på att jag skriver för långa inlägg;)

Min lärdag kommer snart i en data nära dig!

Särnan

RSS 2.0