Hemma och gör inget av det jag borde göra

jag är nu hemma efter en ovanligt lång dag på dagen. Idag letade jag distrikt åt nya kolportörer.....
urtråkigt
Jag skulle egentligen varit på middag hemma hos Eric och David just nu men jag orkade verkligen. jag är så otroligt trött! I morse var det som om jag inte levde när jag vaknade. ren dödsångest. 
Så nu sitter jag här i soffan och kollar på ingenting. 
Egentligen borde jag;
-Tvätta
-Klippa gräsmattan
-Duscha
-Laga mat

bläääää

Duscha får jag göra senare ikväll. Tvätta får jag göra imorgon. Klippa gräsmattan likaså. Fella får helt enkelt kolla på när jag springer runt på gräsmattan och klipper.. :P 

Idag ska jag nog fota mina nya kläder så jag har lite gjort iaf;) 


Oktober 2009!!!

tjena tjena!
Jag är redan på jobbet och har nu varit vaken i två timmar. härligt! :D   
...

Igår berättade Stasia om en plan hon funtat på en stund. Jag vet inte ritkigt om jag får säga den här eller om hon vill berätta själv men den är F-A-B-U-L-O-U-S!
Ah, jag längat så sjuuukt mycket! det kommer bli fulständigt underbart!

Nä nu ska jag återgå till jobbet:)

C' ya!

Onsdagen alla pratade om

tjaa :)
just nu sitter jag i soffan med sofia och anastasia och kollar på filmen Just Married . myspys!;) 
Efter jobbet köpte jag en BH, ett par hanky panky och boob-tape och mötte upp sofia på gulle. Vi åkte till hmköp och handlade massa mat som vi tillslut inte åt upp:) 
Sedan åkte vi hem till mig och satte oss på verandan och chilla. någon kvart senare kom stasia och joinade oss. 
NAJS

nu slutar filmen... snyft..

Hörs imorgon! 


Detta förgyllde min dag

vad hände med våra djupa snack,
vad hände med vår personkemi,
betyder det inget längre,
var allt bara lögn..?
du anar inte hur besviken jag känner mig nu





köpaköpaköpa

hej allesammans! 
Nu är jag hemma igen efter ännu en lång dag i Stockholm stad. 
Även idag var jobbet inte speciellt händelserikt. jag arkiverade kartor!:D ...
Efter jobbet träffade jag äntligen sofia! det var så härligt att se henne gamla tryne igen! vi shoppade, och framför allt. vi shopade på Urban Outfiters! Jag har aldrig varit och, men OH MY! Det var nästan lika bra som Top Shop's skoavdelning!
Jag fyndade två EXTREMT fina plagg som jag visar er i morgon! jag hinner inte fota allt nu, måste sova!
Kanske ska jag vänta med att visa er alla mina fynd och göra ett jätteinägg efter min vistelse??
Vad tycker ni?:) 

I morgon ska resten av fares komma hit på middag så det bli trevligt=)

nu MÅSTE jag sova!

Hard work work!

Gordmorgon allesammans! 
Usch, det är inte så kul att vara i stockholm.. :( Man måste tänka på vad man sa ha på sig och fixa sig hela tiden. Jag orkar inte!..
Men som tur var kan jag trösta mig med att shoppa! 
Efter jobbet igår (som för övrigt var extremt oproduktivt) shoppade jag loss för första gången på riktigt länge! Det blev några godingar, men dom får ni inte se förrän lite senare;) 
Klockan 19:00 igår träffade jag upp Eric och David vid Kungsträdgården. Vi kollade på Pridepremiären!:D 
Det var faktiskt riktigt roligt! Massa artister (ok, lite b-kändisar.. men ändå!:P) som till exempel Darin, Lill-Babs och Marit Bergman. Och Maskinen!! Jag har aldrig lyssnat på dom, men shit va bra dom var! Det är dom som har gjort ''Alla som inte dansar är våldtäktsmän'' för er som inte visste;) 
Får ta o uppdatera mitt spotify tror jag!;) 

Nä, nu har jag faktiskt rätt bråttom. Bussen går kvart över sju. Så tidigt!! Jag är sjukt trött. 
Vi hörs i kväll eller i morgon 
Efter jobbet ska jag äntligen få träffa min fina Sofia! 


kærligheden

varje sommar...


Framme!

Nu har jag äntligen kommit fram till slutdestinationen!  
Det var en lång och mödosam resan men nu är jag i alla fall framme! 
Jag kom fram till Nynäshamn 12:05 och hämtade då min väska. Sedan köade jag för att få komma på bussen till centralen. Mitt kort krånglade så klart så jag fick åka gratis:P Jag sov inget på båten så jag var het slut när jag kom på bussen! Som tur va fick jag sova en hel kvart på bussen... :/ fab..
När jag kom fram till centralen sprang jag till bankomaten och där låg ett saftigt saldo och väntade. Sedan sprang jag vidare till mataffären och köpte lite nödvändigheter för att efter det kuta till tunnelbanan och hinna med bussen hem. 
Och nu är jag äääntligen hemma! 

Nu ska jag bara chilla och ta en dusch innan jag går och lägger mig. Jag måste ju vara pigg och fräsch inför jobbet i morgon! (gud va konstigt det känns att börja jobba!)



På Båten

Godmorgon!
nu sitter jag på båten och har lite tid över, så varför inte ge mina fina läsare en liten update? =)
Gårkvällen var mycket lyckad och rolig. Det serverades sjukt god mat och bra musik pumpades från högtalarna!
Jag och mamma stack vid två (Vi skulle ju upp fyra timmar senare.. ) men det var rätt lagom. Själva partyt var slut och Folk stod bara o jammade i teatern;) 
Jag slängde mig i sängen så fort jag kom hem och somnade sött klockan kvart över två. 
Klockan 05:45 ringde väckarklockan, och då var man ju allt annat än pigg.. Men jag pallrade mig upp och klädde på mig och packade det sista. Sedan drog vi iväg till bussen som anlände 06:40. right on time!
Jag fick kämpa emot lite tårar när bussen åkte iväg (blir alltid sjukt ledsen när jag ska åka från en förälder! måste blivit utsatt för något slags trauma när jag var liten..) men jag klarade mig med nöd och näppe.
Det första jag upptäckte var att min iPod inte fungerade (slut på batteri?) så jag var helt enkelt tvungen att mentalt försöka stänga ute alla oväsen, såsom engelsktalande svenskar (?) och försöka sova. Men det ville sig inte jesus, utan det slutade med att jag i en och en halv timme satt och stirrade på skylten med nästa-station-information för att inte missa min hållplats..
Men nu sitter jag här, på plats 488. Känner mig lite vilsen, men mest hungrig. Vilken film som visas på överresan, men det brukar vara någon bra. Annars får jag väl lyssna på På Minuten! Åh, det tror jag att jag ska göra. typ världens roligaste program! 

Nu är det snart dags att lämna Visby så jag bör nog runda av nu, så jag inte tappar uppkopplingen och inte kan publicera. (men det var ju så skönt att skriva av sig. Man har ju ingen att prata med! Det är därför man har blogg hörni;D) 

Vi hörs lite senare idag när jag anlänt till Nacka, ny handlad och så=)
P&K♥

ps, har ni läst om olyckan i Nynäshamn i torsdags?? läskigt! Hoppas jag klarar mig över oskadd!:S ds

Packning

God morgon allesammans!
Jag är uppe med tuppen och i gör i skrivande stund i ordning min frukost! 
Varför jag gått upp så fasansfullt tidigt är för att jag måste packa. Det går rätt fort att packa tycker jag. man bara slänger ned de grejjer man vill ha med sig och sedan är det finito. Jobbigare är det dessvärre att packa upp....

Klockan tolv idag ska jag, Gustav och Leire (och kanske wiklanders) åka in til Bursan och kolla på IcaAge 3!! Asså man kan ju inget annat än älska dom filmerna! 


Sedan klockan tre sk jag befinna mig vid teatern för att hjälpa till med all förberedning (?) och så. Så det är full rulle nu!
Nu väntar min grym goda frukost på mig!
ciao

Glädjetårar och felsteg

Tja!
Nu är jag hemma efter teaterns första premiär! Det blev några små felsteg och felsägningar, men allt som allt var det en mycket lyckad kväll!
Kvällens sista nummer var med familjen Grut/Meiling och var något av det roligaste/bästa jag sett! Jag kan inte komma ihåg senaste gången jag skrattade så mycket som jag gjorde när underbara Gustav hoppar ut på scenen i rosa spandex dräkt och blond peruk! Tårarna bara rann!!
underbart:D 

I morgon är då alltså premiär nr 2 och då ska vi inte göra några fel! Allt ska sitta som liket i kistan (hehe, kom jag just på en egen metafor??:D)  och allt ska gå som smort! 
Efter föreställningen kommer årets fest äga rum. Det kommer bjudas på god mat och massa massa och åter massa super bra musik. på högsta volymen! 
Nej, här tänker vi inte på att fröken Emma ska gå upp  05:50 dagen efter och åka hem till Stockholm! Äre fest så är det!!
Jag har redan planerat min lilla outfit som jag ska valsa runt i och jag får se om jag orkar ladda upp en bild men det är inget jag kan lova. =) 

Nu fortsätter kvällen med lilla Dexter och så hörs vi imorgon! 
Hoppas ni har har en rolig fredagkväll=)

ds, och juste! låten jag laddade upp igår, Watermelon man, var vad vi gjorde som välkomstnummer på teatern=) fast vi gör bara introt, med flaskor! Vi står uppställda på scenen och blåser för fulla halsar fram till att basen kommer in i orginalet:D hejdå! ds

kvällens låt

watermelon man - Herbie Hancock



OMG I totally forgot!

asså gud jag glömde helt bort en av de viktigaste grejjerna som nyss inträffat!!
Jag fick mitt lönespes i veckan och i junI tjänade jag tio tusen kronor!!!!!!!

FAN-FUCKING-TASTIC!!!!!!!


Emmadagen!

Hejsan =)
Förlåt ännu en gång för dålig uppdatering men mitt internet är så extremt dåligt så jag orkar helt enkelt inte sätta mig och vänta en halvtimme innan det börjar fungera...
För alla er som inte vet så är det min namnsdag idag!:D jag och mamma har alltid firat lite på min naamnsdag så hon tog med sig tårta till seglarlägret idag:P 
Seglarlägret är skitkul! Min ena ledare är så grymt snygg att jag svimmar!! Tyvärr hänger hans flickvän efter honom hela tiden.. :( 
idag var vi ute på en lång segling runt Heligholm, och precis när vi vänt för att åka hem tappar jag mina FARES-glasögon i vattnet och är alldeles för dum i huvudetet för att hoppa i efter dom utan ser på när dom sjunker.......... :(:(:(:(:( Jag är så himla ledsen!!Det var verkligen inga dyra eller lyxiga glasögon, bara meningsfulla! och oersättliga.. dom har nämligen slutat sälja dom på Primark.. 
Det känns alldeles tungt i hjärtat:'(

Imorgon är första föreställningen för teatern. Jag ska vara med i välkomstnumret , men sedan ska jag bara sitta och njuta av föreställningen. hoppas det går bra!

Ikväll ska jag iväg på grillning med seglingen klockan halv åtta så nu ska jag bara chilla och kolla på My New BFF=)


Shopping, Light

Nu på eftermiddagen eller vad man ska kalla det var jag och mamma åter inne i Bursan för lite lätt inhandling. Då passade jag på att slå på stort!
Jag köpte inte bara en, utan TVÅ skallerblasker och ett anteckningsblock! :O
Anteckningsblocket var till mitt lilla projekt här hemma. Jag har ju som kanske sagt inte shoppat på evigheter och jag finner mig oftast utan riktigt snygga kläder.. Så jag har börjat förbereda mig för Le Grand resa till Skandinaviens huvudstad och löning
Varje gång jag läst en tiding och hittar något jag gillar klipper jag ut det och klistrar in i mitt nya lilla anteckningsblock:D Jag ska se om jag kan ta lite bilder så ni kan få se skönheten och dess makabra filtreringssystem! 

Nu ska jag nog sno mammas Iphone från kvinna själv och spela Guitarr Hero, som nu har en ny låt; 
ABC - Jackson 5



Ha en fin kväll allihoppa! (?) Nu ska jag snart iväg på middag ute på Faludden=)

HamraDagen

Godmorgon alla glada:) 
Jag har faktiskt, tro det eller ej, varit uppe sedan halv åtta och hunnit både yoga och ta ett morgondopp! Wonderfull!
Imorse var det 6e gången jag yogade i sommar och jag känner att, nu börjar det ta fart! Jag blir mer och mer vig för varje gång som går och jag känne att jag utvecklas er i de olika rörelserna! Tillexempel är jag snart en riktig hejare på att stå på huvudet! :D 

Något jag också hunnit göra nu på förmiddagen är att kolla på sista avsnittet av Paris Hilton's My New BFF säsong 1. Jag vet inte om jag är hjärntvättad eller något men Paris verkar verkligen vara en genuin och supergullig tjej! Jag har sett alla ansnitt på mtv.com (där finns även säsong 2) och jag tycker faktiskt att ni också ska göra det, så ni kan se vad jag menar;) 

Idag är det HamraDagen. Det är en riktigt högtid här nere på landsbygden och borta vid kyrkan är det stora tält uppsatta med olika aktiviteter. Det är ioförsig inte den allra roligaste tillställningen att gå på men jag känner ändå att det är något man måste medverka i=) 
får se om jag kan dra med mamma dit..

Nu ska jag nog gå och fixa lite=) 
Hörs senare! 



Felicia 17 år!

Idag, den 18 juli, fyller världens sötaste Felicia 17 år!! 
Tyvärr är hon i skrivande stund på andra sidan europa och njuter av vackra spanien men det ska inte stoppa mig från att fira henne! :D 
Jag har köpt en supergullig present som hon ska få när vi ses vecka 31 i STHLM och jag hoppas att hon blir glad! =) 

hoppas att du har det jätteroligt i spanien! Skicka vykort!



hahahha


tidigare i Emmas liv

åh, gud va dålig jag har varit på och blogga! Men jag har faktiskt varken haft tid eller lust att sätta mig in i att berätta om allt jag varit med om! 
men nu, när jag sitter brun och fin efter en dag på härliga Hawaii, tänker jag ta mig i kragen och bara spitt it out!
få se nu.., 
jag har;

- Sett Harry Potter and the Halfblood-prince. 

absolut världens tråkigaste film! asså seriöst, se den inte! Läste ni recensionen i DN? den stämde precis. En enda lång transportsträcka till ingenting. BOOORING. 

- Sett Australia

Hugh Jackman
Allt som behövs?? Närå, men den var faktiskt rätt bra! Helt twisted men rolig och rörande=) Rekomenderas!

- Badat och Solat såklart!! åh! det är så härligt nere på stranden! Solen skiner och det är (inte) varmt i vattnet=D Mumsfillibabba.

Ja, sen har det ju varit lite andra aktiviteter också men det vill jag inte uttråka er med!
Idag har vi alltså varit nere på en strand som vi kallar Hawaii, men som egentligen heter Topp Sanda=) sanden är vit och vattnet ljusblått, därav namnet! 
Det var jätte härligt! dock lite kallt i vattnet.. 
Efter stranden bar det iväg till Burgsvik för lite inhandling (där jag också såg Peddo-Björn för er som kommer ihåg honom!) 
Sedan var det bara att åka hem och fixa! Ikväll kommer familjen som har teatern här på gotland varje år över och så ska vi konspirera (?) och allt som ska hända. 
OM det blir tråkigt (läs: det kommer bli tråkigt) så åker jag över till Rofinds där min fina Fanny bor och så hänger jag en stund med henne innan hon åker men 07:50 båten imorgon! Vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan henne i en vecka (inte heller två:O) men jag får väl bara acceptera situationen! 
Jag får också blicka fram emot det kommande datumet 26/7 då jag far tillbaka till fastandet och jobbar häcken av mig! OCH äntligen får träffa mitt fina FARES som jag längtat såå efter!!!! ♥

Så! nu har ni fått en lättare uppdatering om vad som händer i mitt liv just nu! :D 
Vi hörs snart igen!

xxx

Michael Jackson Memorial Service

Ligger i sängen och kollar på MJ's hela minnesstund. 
Usch vad hemskt det är! Alla gråter och det känns verkligen som om det skulle vara en minnesstund för någon man stod nära.. :(
Jag märker att jag sitter och reflekterar över MJ's död som om han vore ett barn som dött alldeles för tidigt... Varför?

Missade ni oxå MInnesstunden i tv4? Gå in på youtube.com och sök på Michael Jackson Funural part 1 (complete ceremony) och sedan kommer de resterande ca 20 styckna finnas till hands när ni väl kollat på ettan:) 

I'm out!




The Day of Celebration

Sådärja,
Nu har familjen Cajsa och Co åkt hem och livet är åter i ordning! ;) Närå, men nu är det lite lugnare i alla fall!
Medans Cajsa varit här har mycket hänt. Vädret har varit tråkigt men vi har ändå lyckats underhålla oss! 
I onsdags? nä, Torsdags, var vi i Etlehem och skulle dreja. Fast det var så lång kö att vi tröttnade och åkte ner till Hemse och kollade lite där istället.. på kvällen kollade vi på Änglar och Demoner. Uppföljaren till DaVinci koden. Den var riktigt bra faktiskt. Lite svår var den men spännande! Jag älskar sånadär filmer då dom måste hitta ledtrådar och sånt!:D 

Efter filmen drog vi till Hamra Fotlbollsplan och rökte vattenpipa! det var riktigt trevligt och lite fler anslöt sig då till sällskapet. :) 
Igår spelades det kort och åktes ned till Salmund för en rätt blåsig men trevlig lunch utflykt. på kvällen hämtade Joel och Felix upp oss och så åkte vi hem till Ihre's för lite Alias. Ni vet spelet? Ja var inte så bra på att förklara men gissa gick bra. och vi vann! :D 

Idag är det rätt mycket som ska hinnas med. Åtminstone för mor min. Nu snart ska hon, mormor och moster åka iväg på  Rebecca's årliga födelsedags brunch. (jag sitter barnvakt åt über gulliga Sofia) Sedan är det lille Olle's födelsedags kalas som likaså är en tillställning för de mindre men även en social getogether för de äldre. Vet inte riktigt om jag ska följa med på den. Får e vad som händer i Hamra! 

Jusste!! Vet ni en rolig grej? Jag har ju landställe här i Hamra på Gotland (som kännt) och nästa jul (eller asså den som kommer) ska familjen Serner och Af-Klercker fira högtiden på Hamra-fjäll! :) hehe, det tyckte jag var kul i alla fall! :P 

Nu ska jag dra över till moster för barnavakt=)

xxx


Update

sorry för sålig uppdatering! Har haft det fullt upp. inte
Jaha, vädret här är riktigt dåligt och det finns inte mycket att göra. Cajsa (Sajsa) med familj kom igår kväll.

Igårkväll var det ''fest'' hos Ardelius. Skittråkigt.. Jag och fanny fick agera barnvakt och diskhjäöp. alltid lika roligt..
Allt sluta med att vi satt i hennes bil och spelade musik på högsta volym! :)

Idag har vi varit på en lång cykeltur Vändburg, Holmhällar och resten. Inte riktigt min favorit sysselsättning, men men.
Nu ska vi snart åka iväg och möte upp alla nadra på Hamra Krog (tror jag). Får se om vi hinner innan dom drar därifrån.
Ikväll ska vi käka middag hos Malin. Det kommer säkert bli trevligt! Kanske åker vi även in till Bursan och kollar på Benamin Buttons Otroliga Liv. Har ni sett den? Den verkar riktigt bra! (men är det sant att den är TRE timmar lång??)
Nä, nu orkar jag inte mer..

Hejdå!

Dexter

Hola!
Igår var Fanny o Osvald över här. Vi spelade TP och hade det trevligt=) 
Jag skulle egentligen yoga i morse men jag hade en sån fruktansvärd träningsvärk efter gårdagens yoga och det blev rätt sent igår. så jag skippade det! Får se om jag kan få mamma att yoga i morgon istället!
Idag sov jag riktigt länge! härligt! Jag vaknade tjugo i ett av att det inte ens var ljust i rummet. det är ju ett för j*vla väder här.. Det är typ storm och regnet öser ner! buhu, men jag fick i alla fall sova länge=)

Jag tog dagens väder till min fördel och bänkade mig framför Dexter. Så bra det är! Ah, kan verkligen rekommendera det! 
Ikväll ska vi äta hos Fanny tillsammans med en annan familj som bor på andra sidan gatan från oss! De har vart här lite några andra somrar och bor även på Lidingö. hoppas det blir trevligt och inte stelt. 


Jag kommer ju hinna bli blek innan solen kommer tillbaka!
btw rebecca, jag älskar din jacka ;D ^^

:D

tjenare!
har suttit vid datan nu föör länge!
imorse gick jag upp tjugo över 7 och drog iväg på yoga, och fyfan va jobbigt det var!! 
Jag svettades floder! 

När kom hem tog jag den tradtitionella tuppluren och vaknade runt ett =) 
Då var det bara att sätta sig vid datan, ty vädret är inge roligt här! bara kallt och molnigt! 
Nu är iaf Fanny på g hit så då blir livet lite roligare! 

Jag har som bekant (?) en MacBook och nu medans jag töntat mig i timmar har jag hittat flera roliga funktioner! Så här ser bland annat min nya bakgrundsbild ut!

Jag har också kollat in flera bloggar! bland annat Desiree Nilssons... asså behöver jag säga mer? 
Nej, skulle inte tro det!
Men något jag fastnade för när jag läste var att hon skrivit brev till Robert! Så jag tänkte att nu får jag faktiskt ta tummen ur röven och skicka ett brev my self!
vill ni oxå ha hans adress? Just say the word

nu har Fanny kommit så nu säger vi hejdå!

hejdå!



Ny bloggdesign!

Vad gillar ni min nya design?? 
Visst är det härliga färger? 

Och, guess what! jag har gjort allt själv! måste säga att lite smått stolt är jag:D 

Om ni fortfarande ser den gamla vanliga designen. uppdatera sidan så ska den ny akomma upp =)


Är det något ni tycker jag ska ändra på? 



Utgång

nu är det dags för ''utgång'' till Fanny! Jag var hemma en kortis nu, men klockan sex ska jag dit igen på middag.
Vi får se vad kvällen bjuder på!


lite konstig bild, men det är min nya mascara! naturlig och fin=)




Sofia♥

Nej, för en gångs skull pratar jag inte om mitt hjärta Sofia Arnsten. 
Jag var barnvakt en stundish nu på eftermiddagen till min underbart söta kusin, Sofia.

kolla in i kameran sofia!




ja, brun känner man sig i alla fall!

C ya!

Flaxande Fransar

Hej!:D
Vilken uunderbar dag hörni! eller inte.. Jag vet inte riktigt hur ni har det i övriga Sverige (jag har ju läsare över heela riket!) men här på Gotland ligger i alla fall molnen tunga och skurarna kommer och går...

för att göra något ur dagen ska jag strax pallra mig iväg bort till Fanny och chilla. Spela kort lär vi göra i högsta grad!
Jaha.. 
Igår kom ju mamma hem och med sig hade hon en mascara från Body Shop.
Jag prövade den nu alldelles nyss and I lie it! Ni vet hur man lixom kan fastna i mascare-träsket och for ever and ever anvädna samma gamla variant. men nu när jag beställde min favvo från mamma uppe i Visby köpte hon en liknande men från Body Shop istället för Loreal'. 
Den jag brukar använda är Beauty Tubes. Den kapsal in fransarna med ett vitt och ett svart lager. och gör dom längre och slankare. Det bästa är att det bara behövs lite varmt vatten och så åker de små kapslarna av! 
Den jag fått nu är oxå svart och vit men jag vet inte riktigt om det är samma borttagsningteknik..


men åååh!!! jag kan verkligen inte ladda upp bilder!! jag blir GALEN! måste vara uppkopplingen.. :( 

jag får pröva en annan gång..

Nu är det off to Fanny som gäller!



Return

Nu har jag kommit hem från middag hos mormor och mamma har återvänt från Almedalen.
Jag har hyfsat jättetråkigt. Fanny är hos sig och sover antagligen snart, (det blev ju sena timman igår) och osvald o dom har jag ej hört av. Men i morgon är det nya tag! Nästa vecka ska högtrycket vi njutit av bytas mot ett lågtryck med regn och blås.. så vi får helt enkelt ta vara på det vädret som Moder Jord bjuder på än så länge! 
Algerna har iaf blåst bort på vår sida av ön nu ( höger ) så bada lär vi kunna göra :D 

Eftersom jag är en sån liten darling så köpte jag en liten present till mamma innan jag åkte ner hit till Gotland. Vi båda, ar gått runt sedan förra året och suktat efter andra säsongen av Dexter!
Har ni sett den serien?? AH, den är så bra!
Såhär, beskriver Wikipedia (my darling) serien;
Dexter är en amerikansk TV-serie som debuterade i TV-kanalen Showtime den 1 oktober 2006 och handlar om seriemördaren Dexter Morgan som arbetar som kriminaltekniker (specialiserad i blodanalys) för Miami Metro Police Department i USA. Serien är baserad på Jeff Lindsays bokDarkly Dreaming Dexter (2004). Dexter porträtteras av skådespelaren Michael C. Hall.

=)

nu ska jag nog kolla lite på Paris Hilton, My new BFF! :D

Nattinatti!



De har åkt

Nu har jag varit och lämnat av los chicas i Burgsvik där de tog buss 11 mot Visby. 16:05 kommer de fram och edan ska de spendera typ 3 timmar där innan båten går =)
Det var lite sorgligt när jag lämnade dom, men vi ses ju snart igen!! <3

Gårkvällen blev lång.. Först bjöds det på middag med Fanny som sällskap. sedan vid tio-tiden kom Osvald och joinade. Det var en trvlig kväll som bjöd på både sällskapsspel, Virutal Tarot och skratt :) 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Borde diska undan lunchen men jag är bara så trött! Klockan halv fyra gick vi o la oss igår, och sedan var det upp o hoppa  8 timmar senare.. 

Igår talades det om att gå över till Heligholm, men jag hoppas att de inte gått utan mig! Nu får jag skynda mig med allt för att få något ur dagen!

Hoppas ni får en fin fredag! (idag kommer mamma hem igen.  lite tråkigt att FF är över, men kul o träffa mamsingen efter så länga ;) ) 


You don't know what you've got, til your missing it alot

crazy night!

Kvällen har varit lång och den är inte slut ännu!
vi har ätit god mat och haft sjukt kul! Vi väntade lite besök, men ingen dök upp. Men imorrn kör vi igen! 
Ja herregud, den här kvällen har bjudit på mycket. topless dans, sång, crazy call, ja allt! 

Nä, nu måste jag ägna mig åt roligare än att blogga!

Dag två. Status; regn

Gomorgon!
Idag är det lite tråkigare väder än igår. Regn.. men det är fortfarande varmt! 
Stranden igår var underbar! Vattnet var jättevarmt och det var stekhett i solen. härligt! =)

Idag var det tidig uppgång som gällde. Eller i alla fall för de andra tjejerna. De skulle ut o springa. inte riktigt min grej.. Så jag passar på o njuta av ensamheten och gör lite sköna grejjer. som att blogga =) 

Resten av dagens planer ser än så länge ut såhär;
- Tur in till Bursgvik, där vi ska handla mat och Öjakakor! 
- Städning här hemma. börjar blir rejält rörigt:S
- Hamra Krog!
- Mysmiddag hemma!

Jag tycker det låter rätt sjysst!=)

Nä, nu ska jag nog glida runt lite här hemma till Michael Jackson! 
Har ni sett den här förästen??



Hörs senare!♥

RSS 2.0