-

det blev en liten bloggpaus där pga allmän uttråkning..
men nu är jag tillbaka och reda att fylla ert begär.
Mamma har farit till india och huset är till min förfogan. Fella kom hit igr och det blev är rätt vanlig slappa-hemma-kväll. Men det var mysigt och välbehövt. Idag ska jag in till Nacka Gymnasium och kolla på  småsyskons dansuppvisning. Efter hoppas jag på att hitta någon som kan gå på New Moon med mig, för abstinensen är för mycket!
Vad som roat mig de senaste dagarna är guds gåva till uttråkade människor; Omegle
fantastisk uppfinning dedär!
Igår pratade jag i två timmar med Terry från Canada och dagen innan det med Anna från Luleå. konversationerna slutar aldrig att förvåna!
Sl verkar inte fungera och jag börjar få lite smått panik för jag vet inte när jag ska ta bussen... klockan ett ska jag vara där så jag antar att det är tolvbussen jag ska ta, men man kan aldrig vara säker med lidingöbussarna...

annars då?
jag är sjukt taggad på julen! det ska bli riktigt mysigt att åka upp till fjällen med nyköpingsborna och mysa i snön:D Jag måste verkligen hitta en outfit bara..

nä nu får det räcka, herrå

dygnsomvändning

jag har verkligen helt vänt på dygnet...
Imorgon har jag iallafall ställt klockan på nio och då är det bara gå upp och installera skrivarne för jag har skrivit klart min uppsats! typ iallafall
klockan 11:30 ska jag befinna mig innen istan imorgon för lunch med papsen. Sedan är det utvecklingssamtal och två ytterliga lektioner. rätt najs
nu ska jag krypa nded i sängen och kolla på en smygfilmad new moon. och nej, ni som inte sett den på bio får inte följa mitt exempel.
och jusste, tack som fan för alla kommentarer...

Ryggskott

jag vetef*n vad jag har fått men jag skulle vilja likna det vid ett ryggskott. Jag går som en gamma gumma och det är inte najs kan jag säga.
olyckan skedde någon gång under tiden jag såg ut så här i eftermiddags.
Any whoo... jag har precis fått reda på att Kristina vabbar imorgon så jag är ledig. fett.med.najs. som man brukar säga.
Jag ska försöka att göra något vettigt med min dag och inte fortsätta mitt pinsamma beteende från denna helg. förhoppningsvis blir jag klar med min uppsats om Claude Monet. det ser inte ljust ut, men det behöver inte betyda att jag ger upp!
Kanske, kanske, går jag upp fem i sex imorgon bitti och yogar. men har jag ont och är död är det inte så stor chans att det händer.
Den som känner sig manad att komma hit och sova imorgon är mycket välkommen då mamma far till Göteborg en snabbis.
fan asså ,jag kan verkligen inte sova.. kan bero på att jag vaknade halv ett och gick upp ur sängen runt tre idag... försöker fördriva tiden med att kolla på glee men internätet försvann en snuttis så då bröts kontakten.. vet inte om det är så bra eller inte.. ska kolla om jag kan hitta ne film att kolla på istället.
ajusste, jag packade upp från japan idag.
klar förbättrning..
herrå

Robert Pattinson i Vanityfair

Som några av er kanske redan vet så är självaste Robert ''R-Pattz'' Pattinson på framsidan av Vanityfair's decembernummer!
Inte bara får läsaren njuta av en lång intervju med stjärnskotten, utan 21 bilder på snyggingen finns med. Än så länge har bara prenumeranterna av tidningen ifråga fått sig en titt men snart kommer den komma ut i butik och jag kan lova er att jag kommer vara först ut att inhandla mig ett ex!
Dessa är några av bilderna som finns med i reportaget!
nejp, macen vill inte samarbeta ikväll heller.. försöker imorgon, för detta vill ni inte missa!
natti

jag orkar inte

mobilen ringde som vanligt inte imorse.. varför vet jag inte men den vill helt enkelt inte att jag skulle gå upp.
dock tänker jag inte göra som vanligt utan jag ska försöka göra klart min uppsats om Claude Monet i Kultur & Idé historian istället.
den här dagen kommer bli riktigt jobbig.

The new chapter has begun

ja.. vad kan jag säga?
andra filmen var mycket bättre än första. Det var kärlek vid första ögonblick när en stor måne dyker upp på duken och new moon skymtas bakom den när den sakta går från full- till nymåne.
Jag ville inte att den skulle ta slut. Jag ville leva kvar och njuta av allas skönhet och kärlek.
Jag ville se mer av Edward.
Men filmen var perfekt och passar in på alla positiva superlativ.
Slutet var nog det bästa. Kunde inte blivit bättre.
Alla animeringar var otroligt bra gjorda och det skymtades inga lågbudget teckningar.
Så fort pengarna återuppstår på mitt konto ska jag boka biljetter och återuppleva kärleken.
Jag kan till och med säga att denna film var den bästa jag sett. genom tiderna. Ja till och med bättre än Pulp Fiction
och Inglorious Bastards.
Jag har redan bokat upp den 10 juni.
Men det kommer bli svårt att toppa det här.
Jag kan dö nu, för inget kommer bli bättre än det där.

På Minuten!

ja, ojojoj!
Inte nog med att den alltid lika charmerande och gladlynta Pia Johansson satt endast ett par meter(eller, ja ok.. jag satt längst bak. men ändå!) från mig så fick jag och mina kära med publikanter (de som sitter i publiken) så pass lyckligt lottade att vi fick uppleva en 3-poängare!
för er lite mindre kulturella betyder det är att någon av deltagarna får tala en en hel minut utan att bli avbruten!
Som vanligt var det Hans Rosefeldt som lyckad kamma hem storkovan, trots att det var ett år eller mer sedan sist!
han vann även båda programmen som spelades in! ooops, nu spoilade jag lite dära men så går det när man är kulturell!

imorgon är det något som säger mig att vi börjar åtta men jag vägrar instiktsfullt (?) att tro på detta och kommer leva i tron om avv vi börjar runt tolv-ett sådär.
Om mindre en 24 timmar kommer jag sitta inne på biografen alla vill vara i och bara njuta av Robert och hans oändliga charm och good looks!
det kommer bli fantastisk och den bästa kvällen i mitt liv! om nu inte jag får gå på även Eclips-världspremiären och självaste R-Pattz väljer att visa sitt graciösa tryne på röda mattan.
vi får se, vi får se
men än så länge kommer jag tagga galet till i morgon och gå runt och tjata om det hela dagen. sådesa
ses imorgon dudes
och en grej till. snälla, SNÄLLA måste precis ALLA göra facebook salkerlist?! JAG ORKAR INTE....

:( :D

jag fick inte köpa fang sför dom va slut... men jag köpte klänningen från Jimmy Choo!!!!:D
jag är lycklig nu för jag kommer glittra på New Moon!!!!!
nu ska jag kolla lite på scrubs för de e så kul

My new fangs



såhär kommer jag se ut på tisdag
:D:D:D:D:D

The final countdown

ok.. nu har de senaste 15 blogginläggen på ett eller annat sätt handlat om nedräkning..
Men jag är ju så TAGGAAAAD
Igår sov jag hos min sofia och imorse jobbade jag. Jag åt även glass ,japp jag trotsade den isande kylan och köpte en strawberry cheesecaka/baked alaksa blandning, och massa annat skräp när jag kom hem .
Men så är det ibland.
Imorse klockan tio öppnades portarna för Jimmy Choo for H&M och jag glömde självklart detta faktum så jag lyckades missa min chans att köpa en görsnygg klänning (klicka på fortsätt handla så ser ni den). men den kanske kommer ut igen? vi får vekligen hoppas det för annars måste jag gå naken på New Moon, och då blirdet kanske lite för mycket True Blood varning på det hela, eller vad säger ni?
Klänningen är iallafall fabulouse (nej jag kan fortfarande inte stava det ordet) . Svart fodral-variant med silvriga rundar nitar/glitterprickar på.
skulle sitta skitsnyggt till mina heels och svarta kalasbyxor.
Kvällens olika möjligheter bestod av Scoutfest eller hemmafest. Scautfesten, som jag egentligen var rätt taggad till eftersom ja o sofia var på VIP-listan blev inte av utan jag hängde lite extra hemma hos Big Mama istället och är nu riktigt redo för sänggång.
Imorgon kommer min mobil säga; ''oooh, oooh, ooooooooh, ooo-ooh, You remember me...'' osv, klockan halva åtta cirkus och då är det bara parrla sig upp, koka kaffe och dra iväg. Som tur va ska mamman yoga så jag får skjuts till Ropstah.
Efter jobbet ska jag åka in till drottninggatan och kolla H&M och sedan gå till buttrixs (?) och köpa fangs. till mig OCH DAVID? snälla!?
kanske ska jag träffa en kompis, om jag har någon, men det får vi se imorgon!
One, two, three
SLEEP

btw, min pappa med ''familj'' åkte till Egypten idag
schysst

christian the lion


hehe, börjde nästan gråta (om inte mamma suttit bredvid mig så hade jag gjort det)

nedräkning, till så väldigt mycket

idag är det den 11/11. alltså bara 6 dagar till new moon:D
Jag fick inbjudan igår och den är f a b u l o u s e ! klädsel: svart/vampyr:D jag kommer ha mina göör snygga nya svarta pump, och sen kanske något annat-får se.., och fangs:D
david kommer väl antagligen skämmas ihjäl.. men jag tror nog han överlever? eller gör du det david?
Något jag fick berättat för mig igår var att medan jag var i Tokyo var han men stort H där samtidigt som jag. OCH JAG VISSTE INTE DET. vi var alltså kilometer ifrån varandra och jag hade inte chansen att jaga honom för, nej jusste, jag viste inte.
I BETTER SHAPE UP

Något annat som jag går och ängslar mig över är den 23 december 2012. Det är sagt att alla ska dö då. och jag blir rädd när man säger så. jag vill inte veta när jag ska dö. jag vill inte veta att jag inte kommer hinna fylla 20 innan jag måste joina min kanin, dante, i himlen.
jag hoppas verligen att dom där maya indianerna har fuckat upp det rejält den här gången..

idag skajag äta middag hos farmor, fast jag vill att sofia ska sova över hosmig igen. för hon är sötast i världen.
hej sofia, du är fin. ♥

YODA



sofias o min yoda pussas ♥

Jetlaged

vaknade sju imorse men lyckades snooza till mig en och en halv timme, så halv nio trallade jag upp och kollade på Totally Spice med syster.
Gårdagen spenderades på Myrorna - Hjorthage, speedlunch med Sofia och fika med Felicia. pretty daring good!
När jag väl kom hem och satte mig ner i ett uppvärmkt hem slog tröttheten till och jag kämpade för att hålla ögonen öppna.. Klockan niop fick jag äntligen gå och lägga mig och det tog inte många sekunder till jag var i drömmarnas värld!
Idag ska jag bara vara hemma och byta däck faktiskt. ska passa på att vara här i nakca innan pappa o co åker till egypten (...) i två veckor.
Imorgon är det skola och jag är helt ärligt rätt taggad faktiskt! fast det lär jag väl ångrå så fort jag satt mig på den första lektionen.
Imorgon är det 9e november! 9e NOVEMBER!! helt sjukt faktiskt!
Om 9 dagar är det premiär för New Moon och jag går runt och drömmer mig bort i olika senarion som vi inte behöver ta upp här men som definitvt skulle förgylla åtminstone min vardag.
förövrigt dagdrömmer jag onormallt mycket nu för tiden! trevligt flr stunden men tråkigt när det inte riktigt sker som förväntat irl.

hejåhå, vi hörs sen

Tokyo-Sthlm

kom hem för drygt en timme sen och kämpar för att hålla ögonen öppna.. men en timme till måste jag hålla mig vaken annars vaknar jag två inatt med spring i benen.
'resan hem gick finfint och inga pass, väskor eller annat försvann. Jag tittade på Upp ieg och han även med My sisters keeper (allt för min syster) . den sist nämna var läskigt sorglig och jag satt och höll för näsan för att inte börja hulka.
För mina sista små yen shoppade jag lit olika onödigt på flygplatsen i tokyo. Även i copenhagen hittade jag en ring och ett par vantar:)
Imorgon ska jag träffa felicia och kanske restan av fares:) ska bli riktigt roligt att träffa alla dom små knytena igen!
Får se om jag åker till pappa på eftermiddagen eller ej, beror på hur jetlagen yttrar sig!
förövrigt var det roligaste med hemkomsten, uppackningen av mina skoor!:D
nej, nu ska jag börja förbereda mig mentalt för den stundande sömnen.
Godnatt sverige

It's time to rap things up

sitter nu, färdigpackad och redo att hoppa i säng sista kvällen i Tokyo..
Klockan 07:15 måste vi lämna hotellet imorgon, trots att flyget går halv ett-.-
väskan går knappt att stänga, men det löser vi! mina fem par skor är såå värt det:D
känner mig faktiskt rätt färdig här.. fast det harde varot roligt att göra lite turistgrejer och se lite mer av tokyos nattliv men det tar vi nästa gång ellerhur!?
Jag kommer inte hinna blogga innan jag åker imorgon(tror jag) så vi hörs helt enkelt när jag kommit hem till kalla sverige!
Tack alla (8) som läst min blogg flitigt under den senaste veckan!
Arrigato!!
<3


Sista dagen!

godmorgon!
(eller, ah, klockan är du lite efetr två på natten för er..)
Gårdagen bestod av två möten och sedan sushi och drink på kvällen. Vi åkte upp till en Sky bar och njöt av kvällen ,men samtalsämnena ledde till slut till Twin Towers osv och ite kångt efter åkte vi hem..
men det var en trevlig kväll! jag har depå mig min anya skitsnygga o skithöga skor jag köpt på forever21:D

Idag är det inga möten inplanerade så jag, som är lite mer av en outcaster här, tänkte ta tillfället i akt och åka själv in till Sibuya och Harayuku och shoppa lite:) förra gången vi va på forever21 var det kö utanför men nu kommer jag ju komma in runt halv tolv så då kanske det är ite mindre folk:)
måste leta reda på en bankomat bara.. vet ni en sjuk grej? Dom använder inte kort här! en av 20 affärer tar möjligtvis kort... så himla konstigt!
vår guide/tolk svarade när vi frågade henne var vi kunde hitta en bankomat; ''jag vet faktiskt var en finns!''
men det svåra slutar inte där.. om man nu, mot förmodan, skulle hitta en bankomat så är det inte säkert att kortet fungerar där. utan man måste ta ut pengar i en speciell automat för att det överhuvud taget ska funka..
mina pengar som jag tog med mig är iallafall slut så för att kunna köpa mina coola converse måste jag ta ut pengar.

Vid lunch ska resten va sällskapet möta upp mig i Sibuya och sedan får vi se vad dagen har att bjuda.
Vi hörs lite senare:)
glöm inte att kolla in twitterflödet här; twitter.com/tutokyo och på tu's blogg (dör de andra ungdomarna bloggar) tuframtid.wordpress.com

pospos



lite mer bilder:)


tro det eller ej, men mobilerna här är galet stora! och, ja. min hand är mongo


innan grönt lyse..


efter!


en trendig butikskedja här.. men ni vet mvad man säger? BETTER SAFE THEN SORRY!


At loves music


skitdålig bild, men så är såg det ut på restauranggen vi var på :)


på morgonen är det så mycket folk som ska med tunnelbanan så det inns vagnar där det bara får vara kvinnor så att de slipper undan så kallade tunnelbane-juckare.. :D


min snygga nagelpimpning! om ni kollar noga så matchar dem min ring ;)

nu får det vara nog med bilder för nu. det tog ju typ två dagar att få upp den här...
ska försöka fota sakerna jag köpte på forever21 idag oxå!:D

och vet ni vad?? converse kostar endast 350 krovon här:D:D:D:D:D:D jag har hittat ett par skitsnygga hippie-aktiga som jag vill ha, men det var fel storlek så imorgon blir det jakt! ;)

vi hörs sen!
pussar

Dag 2 och 3; Better safe then Sorry!

nu kör vi en liten lättare update på de senaste två dagarna!
Igår var vi i Hariyuki och Ginza. Rätt coola områden med mycket affärer men framförallt mobiloperatörernas högkvarter. Vi beökte KDDI's showroom där de senaste modellerna, som vattensäkra mobiler och mobiler med TV i, visas för de som vill kolla. Riktigt coola prylar med sjukt innovativa och kreativa lösningar!
Vi besökte även Sonys showroomr, men det var inte soeciellt roligt..
På kvällen åt vi på en extremt häftigt restaurang där man sitter runt en bar, och på baren sitter två kockar som grillar all mat framför en sträcker ut tallrikar till alla med träspadar. varje gång de ger ut er beställning så ropar de va det är till de andra som jobbar där, som direkt efter ropas samma sak. sjukt konstigt och absurt!

Idag besökte vi ett företag som heter Team Lab. företagets VD, Inoko, är japans mest kreativa webkonstruktörer och it-designer. helt seriöst, jag vill bara flytta hit och börja jobba där, för det var så sjukt balla grejjer de hade gjort! de hade bland annat tagit fram en uppfällbar mobil som hade en skärm även där knapparna satt. och varje gång man skrev något så bildades ett möster. och när an skulle radera något så kom en fisk som svepte bort texten eller siffrorna. en annan variant av mobilen var att bakgrunden var en stad som såg ut ungeför som blipville och som anpassades efter vilka du ringde mycket (vänner, jobb,flickvän/pojkvän) och hur mycket batteri eller mottagning du hade. så kul!!
efter lunch åkte vi ungdomar, tillsammans med vår tolk Taka, till teknikstaden Akihabara. En hel stadsdel med bara teknikaffärer. Rätt tråkigt om man inte letar efter något speciellt men definitivt en upplevelse!

Sedan nu på kvälln åkte bara vi unga till Shibuya och åt middag. Vi leteade utan resutat efter sushi (VA??) men fick tillslut tag på ett rätt sjysst ställe med rikrigt god mat:)
Innan middagen lyckades jag även köpa en riktigt snygg skinnjacka för 3990 yen, dvs 319 svenska kronor!!
C R A Z Y! :D

nu tycker jag ni får njuta av min resa i bilder istället :)

man kan säga att mobilpimpning är rätt stort här..


japp, detta är en mobitelefon(!)

ok, nu ville visst blogg.se inte att jag skulle lägga upp mer bilder.. -.-  men jag lägger upp fler imorgon!

än så länge kan ni följa oss på twitter (twitter.com/tutokyo) jag har hittat på en kodning och skriver en ' efter de inlägg som är mina:D men det behövs kanske inte för sofia känner mig så bra att hon kan lista ut det ändå ;)

nu är klockan hav ett på natten här och jag ska upp halv nio, så nu är det sängen som gäller.
saknar er mina små hjärtan!


snat kommer allt!!

har precis laddat in äckligt många bilder på datan så ikväll kommer en full raport om mitt liv!!
än så länge får ni leva på att min väska harkommit fram och att jag har pimpat mina nagladr:D
nu ska jag ut och äta!!



Love ya

RSS 2.0