jag just nu

I'm walking to the something 
Bla bla bla bla bla bla bla
Collapse
I'm drinking too much bla bla,
bla bla bla bla bla bla
Fall out
I'm feeling really bla bla, I want to bla bla bla
Collapse
And in the end it means I've bla bla bla bla bla bla bla
The end

söndag FAST ÄNDÅ INTE TIHIHI

roar mig med Are You Smarter Than A 5th Grader? på trean. rätt dåligt program faktiskt.
har oxå börjat skriva med centrerad text. tänkte att det var dags! vad tycks?
Idag ska jag INTE plugga vilket jag ändå inte skulle gjort om det var vanlig skolvecka men nu behöver jag inte ens låtsas om att jag inte behöver plugga. jag behöver inte plugga [paoriktigt]!
Istället ska jag ta en dusch , åka och fira julia och kolla på This Is It! mamma och jag hyrde den igår, samt Inglorious Basterds och The Taking och Pelham 123. Rätt lugn dag helt enkelt.
I morgon ska jag klippa mig vid halv tre och byte min kavaj. får se om jag hittar på något annat när jag ändå är inne i stan.
blablabla nu ska jag göra något annat.

konstigheter

Är hemma igen efter några turer fram och tillbaka på ön och ut till Myrorna. Inget speciellt hittades, förutom godis dårå på konsum.
Konstiga saker skedde igår på väg till tunnelbanan. Ingen mindre än Viktor råkade vara på samma ställe som jag. Mariatoget is the place to be, om jag säger så. Det var i alla fall skitkul att träffa honom efter så länge! :)
Får se om det blir någon kaffe i veckan..?
jaja, nu vet ni de i alla fall.
puss

edit: INTE att förglömma!! I tunnelbanan gömde sig ingen annan än mitt lilla bär! ♥

I min lilla garderob

Igår valde jag att lyfta upp mitt humör med lite nya sköna prylar till min garderob, som för övrigt är den sämsta någonsin. Den är liten och trasig och jag får inte plats med någonting.... någonting för önskelistan 2010?
Anywho, jag och hon som är rätt rulhey men som nu är i London åkte till Hötorget där vi först entrade Gina och köpte en svart blazer i prasseltygish. 199 kronro gick den på. Dock ska jag nästa gång jag är inne i stan byta strl för den är inte oversize nog!
Sedan traskade vi vidare till HM och herravdelningen där jag fyndade denna skönhet
orginalpris var 249:- men ja hade en rabattgrej på 50 så jag fick en för 199. aka KAP
den sitter jag och myser i nu.
Ciao

nu då?

jag har gjort allt man ska. men det känns inte bättre för det.

radera

skit i förra inlägget. alldeles för muntert.
dags att glömma nu
jag har tillåtelse imorgon

tröstfönstershoppar

för att muntra upp mig själv kollar jag igenom lite av vad våren har att erbjuda. blått kommer vara stort men jag har själv lite svårt för sådana kläder. visst, en jeansskjorta eller vanlig skjorta funkar finfint men annars är det en ganska svår färga att matcha med tycker jag.
detta kommer nog flytta in in min garderob inom en snar framtid i alla fall;

supersöta klackar från HM

Jeanshorts i pojkvänsmodell 99:- rea


Härlig klänning i puderrosa nyans som oxå kommer bli stort. Perfekt för varma kvällar och finare tillställningar.
Nu ska KUH:n göras klart..

...

pisshelvete

lealös ?

båda engelskauppsatserna är klara.
jag är rastlös och vet inte var jag ska göra av kroppen.
går och lägger mig och bara är.

Ovärt

Mamma var som jag kanske sagt borta igår kväll så fella sov här och vi hade en låång mysig kväll i bastun. till allas glädje
Inte förän tjugo i två klev vi ur och gick upp till sängen och sov ända till tio. Då gick vi upp, åt god frukost och jag präntade in språkträdet över det germanska språken.
Tio över ett gick bussen in och vid centralen skildes vi åt. Jag var i skolan kvart i två. fem minuter över två fick jag provet. sex minuter över två var jag klar.
Efter det gosade jag lite med Gregor och fick min lånedata eftersom min valde att krascha lagom till inlämningen av kuh:n. känns härligt på något sätt att halva uppsatsen är borta.
Men ja som sagt. att åka in till skolan för att göra ett prov på en minut kändes väl kanske inte sådär jättevärt men Jaja. nu är det i alla fall gjort.
När jag var klar i skolan åkte jag tillbaka till ön där farmor väntade med lunch. Kålpudding. Typ som kåldolmar fast som köttfärslimpa ungefär. Skitgott!
Nu är jag hemma och ska börja med engelskan. I morgon ska man lämna in portfolion men det är den ändå lektionen vi har i morogn tror jag. Halv tio börjar vi, och klockan elva är det slut. Men jag ska vara inne i stan ändå så jag åker nog in.
Blablabla Vi hörs en annan gång

Det är trångt och mysigt, i kollektivtrafiken

sl aäger att det inte kommer gå speciellt många tunnelbanor imorgon. och ersättningsbussar kommer finnas i BEGRÄNSAD OMFATTNING.
det roliga är att jag inte blir påverkad av detta. visst min buss och mitt tåg kommer vara jäävligt sent, men ja kommer komma till skolan. kommer antagligen vara den ändå där..
ses imorrn då

påväg

har hunnit skotta, duscha och leka med miranda och nu ska jag bara packa ihop mig så är jag klar att åka. en fika med fella kommer jag hinna med innan jag attendar firandet på nybrogatan.
jag har på mig min fina puderrosa puffärms top och svart trasjeans. och ringar såklart.
obs, jag har brottom!
herrå!

mysterium

är det inte spännande hur man kan stå och syna sin kropp i spegeln samtidigt som man dricker en kopp Oboy?

SKh..!

busted

boredom

har inte gjort mycket idag... skrev lite på arbetet men inte mycket. har iof letat upp lite nya källor vilket lär underlätta lite. Har dammsugit och kollat på MTV. min dag i korta drag.
Spotify ligger nere oxå. tror det är pga vädret. Facebook har krånglat också. gotta love sverige ibland alltså.
imorgon bär det av till lilla david som inte längre är speciellt liten numera snart 30! så dit ska jag och fira till det lite och kommer antagligen få åka hemifrån minst två timmar tidigare än jag ska vara där för att hinna. får se om jag hinner med en fika med hon den rulheyga innan. på kvällen ska jag och mamma kanske på bio. jag måste plugga i morgon.
jag har klippt mig btw
i want my prince really bad.

Pluggmusik 2

blogg.se är cp så jag får lägga ut låtarna i två olika inlägg..

Pluggmusik


Lidlbanan♥

Klockan är halv tolv och jag sitter faktiskt med mitt KUH-arbete! Jag kom igång lite igår på lektionen och det ska ju in på tisdag så jag tänkte att det är ju faktiskt lika bra att jag fortsätter när det rullar på lixom. Dessutom tänkte jag också att det kanske är dags för mig att börja bli klar med arbeten någon dag INNAN deadlinen.
Igår var vi på middag hemma hos faster ute i Täby. Helt ok faktiskt. Man har ju kvar minnen från när man var mindre då man satt och kollade in i väggen och hade dötråkigt. Det är inte alltid toppen att vara ensambarn.. Men igår kände jag verkligen hur andra såg mig som vuxen lixom. Jag var med i samtalet och jag fick tillomed bubbel. Låter töntigt men det är ju faktiskt skönt att kunna ta plats och delta i en konversation utan att känna sig som efterbliven.
Lite efter nio åkte vi därifrån och jag följde med hem. kände inte för att sitta o vänta i mer än en timme inne i stan. Det var ju jävligt kallt dessutom! Så vi åkte hem och jag la mig framför Voddler och kollade på Gilrs just want to have fun med en ung Sarah J. Parker. Skitfilm var vad det var och efter 45 minuter gav jag upp och kollade på Christine.
Måste bara påpeka en grej. Är det inte lite kul att vi svenskar tar rätt många os-medaljer just nu, i längdskidåkning? Fyfan dom i resten av världen måste ju tro att vi är världens looser som inte gör annat än åker framåt.. Fast det är vi i och för sig..
Anywho, idag ska jag stanna hemma. SMHI ringde upp mig och sa att man inte skulle gå ut och kollektivtrafiken är antagligen, om möjligt, ett ännu större skämt idag än vad det var igår.
så jag ska skriva så mycket som möjligt på KUHarbetet och dammsuga lite här hemma. Galen lördag helt enkelt..
jag äter min LIDL-banan just nu. den är bäst♥

Typ som helg, fast ändå inte

Tjenna hej
Bloggar nu från Nacka efter att ha varit på ön en sväng för att hämta upp lite fab kläder inför helgen.
Igår gymmade jag, bäret och hon den där tjejen som typ är rätt rulhey på SATS Odenplan. jähävlar va fancy det var. Små lounger runt om i gymmet och ett flertal kändisar. bland annat Peter Jihde, yes, you heard me.
Biggest Looser (♥♥) spelades upp på plattskärmarna och våra små stjärtar snidades till det yttersta med hjälp av fin fina maskiner.
Dit kommer jag definitivt gå fler gånger! (så länge det är gratis iaf)
På kvällen var vi i lägenheten och hade väl det sådär halvvilt. Men mysigt :)
Den 18 februari 2010 har inte bjudit på så väldigt mycket överraskningar, MEN när jag skulle ta bussen från ön hoppade dubbletten ur en bil och var snygg vilket gjorde min dag lite granna.
Och jusste! i morse när ci tittade ut genom fönstret och ner på gården så satt där en ormvråk/hök/falk/örn och tuggade på en duva. ACTIONLADDAT
nej men faktiskt. Det var nästan som att vara på safari.
Kvällen kommer antagligen se ut såhär;
Jag hoppar in i duschen och tvättar mitt sexiga hår.
Jag slänger bort mitt liv på facebook.
Jag sätter på Voddler (som jag förövrigt har börjat förstå nu)och kollar på She's the Man.
Jag går igenom mina kläder jag tagit med mig och blir besviken över innehållet som jag för tillfället är löjligt uppspelt över..
Jag går och lägger mig och drömmmmmer
HERRÅ
ps. är det någon som vet var jag kan hitta ett klipp på Anja Perssons katastroffall i störtloppet igår? jag är desperat!! ds

gooood morning everybody

ja hörni. klockan är 07:50. jag ska ta en buss 08:00. är så inte taggad som man kan bli.
har även en känsla av att mattelektionen kommer spenderas åt myycket annat än matte. men det är bra. bra för mig.
I love scotch, scotch, scotch, scotch. It goes done, done to my belly.

my babyboo


epic fail. ja jag vet faktiskt vad det betyder

Sitter hemma och är helt slut. och lite arg. jag vet inte. äh. är bara trött.
i morgon kommer jag faktiskt, tro det eller ej, gå till skolan och ha matte. jag, fella o rebecca är väl de enda som kommer sitta där och lära oss om linjer eller vafan det nu var. har verkligen ingen kolla på vad vi håller på med just nu.
Efter lektionen drar vi till Sats och tränar järnet med snyggingarna och de balla löpmaskinerna med små tvskärmar. Kreta sommar -10 here we cooome!!!!!
Apropå det så ska jag o bäret gå till FOREX och betala handpenningen till resan i morgon oxå! :)
note till mig själv; glöm för i h*lvete inte kvittot!!
Jag tror även att jag ska införskaffa mig en liten tunika från Vila för 150:-. en sån där skön en som man bara kan glida runt i.
För en som missade så vann Alli bigest looser. hon vägde till slut under 60 kilo. nääämen det känns bra.
som sagt. ska till gymmet i morgon.
i morgon firas även Lill-lördag eftersom vi är lediga på torsdag. ööööööööäääääåååååååååaaaaaaaeeeeeeeh (njutning) btw, hur gör man sånnadär paranteser som man använder när man ska visa hur man uttalar saker. ni vet dom som är lixom kantiga. i'm dyyyying to know..
anywho, vattenpipan förflyttas då över till lö lehgenhett och natten kommer förhoppningsvis bli lahang. (lång)
ok, hörs en annan gång!

ingen biggest looser :'(

mamma måste på OS och det är final i biggest looser just nu!!!!!!!!!! AMAGAD jag vill se!!!
men jag får inte.
och det går inte på kanal5 play. jävla idioter!
jag måste se NU!!
btw charlotte kalla kommer antagligen vinna os-guld i längdskidåkning. första ggn på typ 20 år som en svensk kvinna vinner guld i en individuell tävling i längdskidåkning. intressant va?

ligger i sängen och skrattar rakt ut. själv.

http://www.tudou.com/programs/view/-HxVGXcMkxE/

i should GOOO
hahaaha

tragiskt

klockan är bara halv tio men jag är så fruktansvärt uttråkad att jag har redan gått och lagt mig.
jag så mätt att jag snart spricker dessutom. mamma hade köpt papaya och ananas som mys och fyfan asså. det är något med frukt som gör att jag blir så mätt. två vindruvor and i'm all set. dock fortsätter jag ju äta ändå..
ska nu försöka leta upp någon schysst sajt där jag kan kolla på christine. man kanske till och med kan göra det på kanal 5 play?
måste undersökas!!

Roliga grejer

Tänker inte slösa ett enda ord på vad det är för dag idag utan går direkt på lite roligare händelser!
I fredags fick jag ett sms från mamma som sa att jag fått ett mjukt paket från Holland med posten. hur FAN kunde Stijn få tag på min hemadress!? tänkte jag instinktivt, men kom sedan på att det antagligen var tröjan jag beställde hem för någon vecka sen!
Den, den är rulhey!
såhär cool är den på framsidan. Ja, men visst kanske ni tänker. Men vänta bara tills ni ser baksidan!

HAHA<3
Anywho, idag när jag entrade mitt casa för första gången på hela helgen, vilket känns rätt ruligt, visade det sig att ingen mindre än tidningen Resumé lagt in en liten bild på mig och Rebecca Lindroth (dock lindrot om man ska tro skribenten) från Aftonbladets Stora Bloggpriset! Snygga skulle jag väl inte beskriva oss, men definitivt awesome!
ja... Under bilden står iallfall; ''Emma Serner, Aftonbladet även bloggare, med kompis Rebecca Lindrot. ''
Jag skulle vilja säga att detta är lite utav ett lifetime achivement! det var inte så överdrivet många bilder på uppslaget, och jag och rebecca var en av dom! tjoho
Ja, det var det roliga för den här helgen.
Mer detaljer kan komme i ett annat inlägg, men nu ska jag se på film med min mor!
pos

Alexander McQueen

Min absoluta favprit bland modedesigners, Alexander McQueen, tog igårkväll livet av sig.
Aftonbladet har inte skirvit om det än vilket förbluffar mig.
En sak är säker och det är att en stjärna har släckt på modehimlen, men något säger mig att McQueens verk kommer fortsätta att hyllas genom tiderna!
För er som inte vet vad han står bakom lägger jag ut lite bilder på några favoriter.

de sjukt balla skorna som kunde skymtas i Lady Gagas (som man oxå skulle kunna säga är McQueens ansikte utåt) musikvideo ''Bad Romance''

Fantastiska klänningar från vår/sommar kollektionen 2008

Anna Paquin i den just nu hetaste klänningen på röda mattan by far! (även skorna är gjorda av designern)

personligt mål i livet; ha åtminstone en Alezander McQueen-klänning i garderoben!

Vad man gör på toa

Extrema lustigheter befann sig i huset ute på lidingö i går kväll.
Det finna nog knappt några ord som kan beskriva den kramp vi hade i musklerna runt magregionerna kvällen igenom.
den kvällen kommer nog gå till historien.
Idag ska jag och hon den där tjejen som jag brukar kalla bästis gå på spelning. det kommer nog bli najs.
är fett sugen på bio.
efter skolan ska jag köpa ny BH. den ska vara saucy och perfekt. can't wait.
den som jag bloggade om för ett tag sen. den blå frå index nivet. den finns bara i B och det är ju lite litet och så så den är inte så speciellt mysig.
Get up off of that thing!!!

Vad gillar ni min frilla förresten?


Dagens ''Jag irriterar mig på....''

Då var det dags igen mina vänner!
Dagens jag irriterar mig på går tiillll..... *trumvirveeeeeeelll*
När man hittar något som för tillfället verkar vara en gudagåva men lite senare visar sig vara raka motsatsen.
Jag sökte frenetiskt igenom hela köket efter något att smaska på och när jag tillslut öppnar skåpet där vi ställer våra tompavor ovh läääääängst bak hittar jag ett oöppnat paket After Eight!! H A L L E-FUCKING-L U J H A tänker jag. stoppar en bit i munnen och bläääääääääääääääääh
alldeless torra är dom och Bäst Före-datumet är 8/9-09. äh vafan tänker jag. Fett  värt?
inte riktigt va. nu mår jag hyffsat illa och kommer nog inte kunna äta after eight på ett bra tag.
lyckligt ovetande...

bluuh_wow_blu

idag bokades resa!
till herisnossusooup! :) det känns konstigt. och lite svidigt i plånkan.
men det är det värt!
det kommer bli gaaaalet!
vi åker den 13 juni för er som ville skriva in det i almanackan!
förövrigt kommer jag få IG bigtime på provet imorgon. och engelskaredovisningen kommer flyta på som min röv på ett sandpapper.
Over n' Out.

astandardization

ett ord som jag väljer att använda i min engelska presenatation. vet jag vad det betyder?
nej.
använder jag det ändå för att låta smart?
ja.

Ikväll ska jag äta hos farmor och sedan plugga. ja jag måste verkligen göra det nu. Varför slutar det alltid med att jag pluggar kvällen innan provet?? Jag tror det börjar bli dags för en ny session hos min psykopat (kommer inte ihåg namnet på dom som sitter i en fotölj och lyssnar på ens gnäll)

Imorgon är det torsdag, och sen är det fredag. då ska jag på en spelning med felicia. tror det blir en kul grej. har inte så jättemycket koll på vad jag ska förvänta mg men jag skulle vilja säga att det kommer bli kul.

Jag vill köpa nya kläder.

sex on three sex on three 1 2 3 seex

sjuk träningsvärk sprider sig runt i hela kroppa och det gör uunt.
imorgon ska jag plåga mig själv på gymmet igen. känns faktiskt rätt schysst när man väl är där.
funtar på vad jag ska ha på mig imorgon. vill ha mina schmexiga skor. men det vill inte gud.
den här vintern är fucked up.
något annat som är fucked up är min kvinnlighet. ja herre gud. ibland vänds vardagen upponer.
jag vill bli lite brun nu. inte vara blek o tråkig.
funtar på att ta en ''sponat'' resa över alla hjärtansdag.

bliiiajanfhhg

jag är så trött på skolan. allt arbete. inget känns nödvändigt och jag kommer ingen vart.
det vi lär oss är ovesentligt. onödigt.
jag vill sluta skolan. flytta hemifrån. slippa saker.
vi ska boka resa idag. typ. det kommer bli fint.
vill sluta skolan. NU

rather a broken hip than a broken heart

ramlade i morse påväg till bussen med min cyckel och jag tror jag bröt höften.
eller ja, nåt sånt.
ont som fan har jag i alla fall.
Igår smugglades rebecca in och vi mös ett tag innan hon drog iväg för att ha det revligt på annat håll. själv stannade jag hemma och kollade på Melodifestivalen. Den var väl kul. Salem är söt.
Gick och la mig kockan tio..
Ingen vidare vild kväll,m en det var väl bra det också? Första gången jag går och lägger mig i tid innan jobb.

Nu sitter jag alltså på jobbet. har faktiskt kopplat från mig så jkag kunde få lite andrum. det har ringt non stop sen i morse.
Passar på att blogga och kolla på reprisen av melodiafestivalen.
bara jag som irriterade mig på (åh, vi kör en dagens jag irriterar mig på!  nu för det har vi inte haft på ett tag) hon tjejen som kädde sig precis som Beyonce?!

Ja, så dagens jag irriterar mig på går till tjej utan personlighet som härmar andra för att bli framgågnsrika!

För er som inte kollade igår så var det en tjej som hade på sig en näst intill identiskt korsettliknande dress som Beyonce har på sig lite då och då. 
Tyvärr j´kanijag inte hitta någon bild på henens framträdande men klicka HÄR så kan ni kolla på det själva :)
beyonce däremot ser ut såhär;

(skitsnygg bild, eller hur?!)
jaja, irriterande var det iallafall. Även Agnes har valt att leka härmapa och ha en likadan outfit som beyonce...

anywho, dags att jobba.  


STORA BLOGGPRISET

Vilken kväll! I förhållande till förväntningarna var kvällen klockers!
Jag och Rebecca tog våra nätta små ben över till Nalen, där allt höll hus, och entrade med stora ögon och hängande hakor. Mycket folk var det. Men vi sa våra namn till hon med listan och gick sedan för att hämta våra vip-pass. Med följande fritt inträde på Café Opera. Yes, you heard me.
Det bjöds på mat och dryck men vi båda var riktigt mätta så vi gled mest runt och kollade på människor och blev fotade för vi var ju bara såå snygga.
Ca 99% av de som var där hade vi aldrig sett förut men Kenza (med sin galet snygga pojkvän) och hennes kompisar var där, samt paow, Zubeide, Sibel, Alice Svensson och Henrik Schyffert som var kvällens presentatör.
Prisutdelningen var ovanligt kort och ouppmärksammad och några vinnare var Kenza för årets modeblogg, Farmor Gun i Nortälje för årets Samhälls- och politikblogg och Carl Bildt för årets blogg överhuvudtaget. typ.
Efter utedlningen var det allmänt häng och jag och Rebecca satte oss i de finfina sofforna och tog det lugnt. Vi pratade med lite olika vinnare och hang arounds och träffade Dan, som på ett diskret sätt fotade oss och lyckades vinna vårat förtroende. Runt elva- halv tolv åkte vi till Banérgatan där det skulle vara festligt men nejnejnej. Vi åkte hem.
Fast jag och Rebby var ovanligt nöjda och satte oss framför Grey's med varsin nudelsoppa i soffan klockan ett på natten. Vid två somnade vi sött med varsit leende på läpparna :)

Ett speciellt grattis till 365 saker du kan göra som vann pris för årets kreativa blogg och var väldigt trevliga! :)

Vi hörs senare med bildbevis! ;) ♥

Snart är jag där! ..

detta är tredje serien av sju totala inom Ashtanga Yogan. Jag är på första serien. seriöst kolla på hela filmen.

Vill ha!

hohoho, så fiin!!

Mitt YouTube-fynd!

Den här killen är min nya idol! serisöst, han är så jävla rolig!
kolla in hans videobloggar. han har hållt på i mer än två år nu! :)
den här är ruley

hej igen

timjan mår bättre. men det blev riktigt jobbigt ett tag och då var jag tvungen att sluta upp lite.
men nu har allt lugnat ner sig lite. både hemma och på skolan. åtminstone för tillfället.
svenskaprovet idag jag helt ok. tror det blir G+, vilket är ok med tanke på att man bara kunde på VG.
imorgon ska jag o Rebecca på Stora Bloggpriset. Japp vi både är nominerade till världens bästa blogg och står på VIP-listan. har ännu inte bestämt outfit.. men det blir nog bra. en sak som är säker är mina nya skor på fossingarna. hoho, kommer blir fab.
Tänkte posta lite olika inlägg nu under kvällen med roliga saker som jag upptäckt på sistone.
så, stay toned!

RSS 2.0