Känsliga tittare varnas

... asså så farligt ser det ju inte ut men inte vet väl jag vem som läser min blogg!
det blev inte någon bättre bild än det här, och det får ni nog faktiskt leva med!
Ett stygn har redan ramlat ut och jag tror att det är två kvar, men att döma av bilden ovanför så ser det bara ut som om det är ett stygn kvar.. hm

del tre HERE WE GO

Tog en liten paus för att bland annat titta klart på filmen Valentine´s Day som jag började med igår kväll. Riktigt bra film faktiskt! Rolig och så. Jag har även under de senaste dagarna lyckats titta på The Bounty Hunter med Jennifer Aniston och Gerard Butler eller vad han nu heter. Också skitbra film. Eller, skitbra var väl kanske att ta i men bra var den i alla fall! Om ni undrar var jag kollar på mina filmer någonstans så håller jag inte på och laddar ned utan jag streamar online!
Om det är så att jag vill kolla på en film så går jag alltid till Thepiratecity.org först. Dom har alla dom senaste filmerna och har flera olika länkar så att man kan hitta den bästa. Men vill jag kolla på en serie så går jag in på wathcxonline eller tvduck.com. Det senaste är nästan bättre dom det finns typ 100 olika länkar till olika sidor som har avsnittet!
Hoppsan där blev det visst lite gratisreklam eller något. Det finns bara en Emma Serner så det är bara att börja skicka gratispresenterna till min adress!
I alla fall. Var var vi? Jusste, Gotlandsresan. Det var väl inget speciellt med den egentligen. Åkte lite båt, åt lite kyckling och frossade i jordgubbar, choklad och egengjord kladdkaka.
A sen kom vi ner till Bertelsmässe typ klockan halv elva på kvällen och gick och la oss nästan med det samma.
Sen ringde klockan halv åtta nästa morgon och det var bara att kravla sig up ur sängen och i träningskläderna för att åka och inviga yogashalan i Burgsvik tillsammans med Thomasine. Jag hade inte yogat på ett tag så det var rätt tufft, plus att jag var riktigt täppt i näsan vilket gjorde att jag var tvungen att andas genom munnen hela tiden. Men tog gjorde det och idag vaknade jag med skrikande träningsvärk i axlar, rygg och baksida lår. Härligt!
stanna kvar en liten stund för om en eevigheeet, en koort sekuuuund! hur tänkte carola där? kommer det upp bildbevis på min läpp.

Okej, del två

Japp, då har jag berättat om operationen, what's next?
Jo, mina dejter i måndags!
Jag hann med att träffa Ari, Sofia och Fella på bara 3 timmar! Emma står för effektiv vet ni väl?
Ari och jag satt ute på hennes balkong och drack kaffe och pratade om livet i allmänhet. Jag kom hem till henne klockan elva och klockan tolv var jag påväg igen för att möta Sofia på vid t-c. Vi kikade i affärer och satt i solen på konserthus-trappan och njöt. Klockan ett kom sedan Fella och avlöste efter ett tag Sofia och vi satt kavr där på trappan och catchade upp, som man brukar säga. ..?
Vi pratade om Grekland och Gotland och annat myspysig. tihihi
Klockan två bar det sedan hemåt för att packa ner det sista.
Så, redo för del tre? eller börjar det här bli tråkigt?

Bitch, Please..!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har helt enkelt haft annat för mig!
Sedan vi hördes, vilket var i söndags?, så har jag opererat läppen, hunnit träffa ett flertal i skrivande stund enormt saknade snyggingar, åkt ner till Gotland, yogat och gjort mig hemmastad i Maggan. En hel del helt enkelt.
Operationen var riktigt läskig faktiskt. Jag kände ingenting, det gjorde inte ont. Men jag kände ju hur det rörde sig där inne liksom. Hur dom karvade och drog. Ugh... Jag hade hög volym på iPoden och nöp mig hårt i handen under hela halvtimmen som det tog. Jag har till och med ett märke kvar i handen från min nagel...
Efter operationen var en liten del av min läpp helt vid från bedövningen som ströp typ all blodtillförsel så jag fick se hur det skulle se ut när jag dör. Inte sådär jättefräscht. Men tre stygn som numera är 2, tror jag, fick jag och jag gick ut från Eastman Institutet med ett ganska stolt -och rätt drogat- halvt leende på läpparna. Vafan, jag kände mig riktigt badass!
Men när jag sedan skulle äta var jag inte lika mallig då det gjorde/gör rätt ont och stygnen är i vägen. Men nu börjar det lugna ner sig. Dock har jag inte återfått all känsel i läppen då några nerver strök med på kuppen när dom knep spottkörtlarna. Men det kommer komma tillbaka!
Jag hade tänkt dra igenom allt i ett enda (inte ända..) inlägg men det kom jag på nu skulle bli JÄTTEtråkigt så jag delar upp det!
Stay posted!
nej, detta är faktiskt inte jag.. men jag vågade inte lägga upp en bild på mina stygn. Men vill ni se så fixar emma biffen! Vem vågar?

Fram och tillbaka

Pratade med rasmus idag, han är på kreta i augusti. reunion woho
i alla fall. firning för far gick bra idag. det blev myycket mat och såååå balblablablal
åkte hem till mamma vid tjugo över åtta. har nu tagit fram alla kläder som ska med till Gotland. Såhär mycket har det väl aldrig varit förr?
Jag borde väl egentligen verkligen gå och lägga mig nu. kjag ska upp kvart i sju imorgon. jag är lite rädd. dom ska ju skära i mig..
nej fy
vi hörs imorgon!

pappa 50 år

Idag firar vi pappa, som egentligen fyller 50 år i morgon. Femtio år?! det är hälften till hundra.. om toio är det snart dags för honom att pansionera sig.. När blev våra föräldrar så gamla? tur att pappa inte läser det här för om han inte redan hade åldersnoja så skulle den nog definitivt sätta igång nu..

 Hela tjocka släkten, eller a asså inte min släkt typ - mest Lisas, kommer hit och firar och mitt uppdrag är att göra två kladdkakor (som redan står i ugnen-duktig emma) och dammsuga undervåningen. Hej o hå vilket uunderbart liv!

Ikväll ska jag hem till mamma för att packa till det inför Gotland och så. Sen är det ju operation på måndag morgon klockan åtta.. som tur är går inte båten förrän kloclan sex på kvällen så jag antar att jag hinner återställa mig lite i alla fall. Men gyros ska jag kunna trycka i mig!! Jag kanske passa på att klippa mig också. Får se hur mycket tid jag har.

Jaja, nu är kladdkakorna klara och snart ska jag sätta igång med städningen. Vore skönt om man fick lite tid ute i solstolen också. Man vill ju att det ska synas att man bara inte hängt i Sverige sen början av sommarlovet (som förövrigt är slut om typ 8 veckor). Men jag längtar till slutet. DÅ ska jag ta den där sista minuten resan. Förhoppningsvis har man cashat in lite från Juni då och lite från juli åtminstone så det borde inote vara ett problem. Hoppas bara studiebidraget kommer in den här måndaden..
Blablablaaaa vi hörs lite senare


jag hade kunnat sitta på en strand vis samma tid imorgon

men jag tog för lång tid på mig att fråga pappa. biljetterna (som gick ner ända till 2198) var slut precis när vi skulle beställa och det ända planet som gick ner till heraklion utan hotell hade bara en plats kvar.
fan också så sjukt jävla irriterande.
nu känns det ju faktiskt bara jävligt irriterande att sitta hemma och tänka på att det som händer imrogon är att jag ska fira pappa. mysigt ja jo men jag hade hellre legat nere på stranden och sen börjar göra mig iordning för Paradiso.
Men mamma sa det  (och det tänkte jag innan hela den här sista minuten grejen började) att man kan ju alltid ta et vecka eller två i augusti innan skolan börjar. typ ta ett flyg den 15e augusti och skippa dom första dagarna i skolan. det kan säkert gå ner i samma priser som de i morgon. imorogn!! fan altså!!
undrar hur det är där nere då. är det varmt tro?
jag kommer i alla fall göra en tradition av att åka ner dit varje sommar. ni som vill följa med kan anmäla sig på sverigesugerhersonissosärbäst.se
jahaja. det blir visst Gotland på måndag då. och pluppborttagning också för den delen. alltid något.
Förövrigt så känns det som att mitt huvud ska sprängas och som om mina tänder ska ramla ut.
imorse var jag så täppt att Välkommen till Aftonbladet, det är Emma blev 'Bälkommen till Aftonbladet, det är Ebba.'
nä, om man skulle lägga sig därute? det är ju lite fint i alla fall.

en sista koll på resemarknaden bara

käre du som jag tror på

2998 kostar det att åka imorgon. allt  klart. förutom att pappa säger nej för att jag ska åka till gotland och opereras. ska ringa honom när han vaknat och säga att det här är sista chansen att åka för mig. för det går inga flyg till heraklion på torsdag och mamma säger att det är försent på nästa söndag. fan också. jag måste få!
snälla du som har något med allt bestämande att göra, gör så att pappa låter sig ävertalas av mig..! Snälla, jag ber dig..

glad midsommar

Den här tiden alltså! Allt händer som i slow motion. Hur länge har vi inte varit hemma liksom? I en evighet!
Jag och Sofia har börjat kolla på sista minuten. Åker förhoppningsvis på torsdag.
skönt.
Allt kom tillbaka hos pappa. Som nån jävla sjukdom.
träffade mamma idag för första gången sen innan Kreta. har berättat om det mesta. om dimitris. om de mesta typ.
"är du kär?" frågade hon. Nej. Men något annorlunda var det ju; och det har etsat sig fast i själen på mig.
det blir bra på torsdag.
Jag är hemma idag. Tydligen har jag missat hela grejen att Midsommar är precis som nyår. Inte en människa är kvar hemma. Men det ska bli skönt att bara vara med mamma hemma och äta godis.
Skiter i att åka hem till pappa sen i kväll. Tar en tidigare buss till jobbet istället och sätter mig ute på takterassen och käkar frukost. Sen ska jag åka hem och sola. Färgen är väl typ det ända man åtminstone har en liten chans att behålla.
Jaha förövrigt då. Jobbade i morse. Det var. a. tråkigt.
Längtar till måndag då jag först ska skära ut den här jävla bollen och sen ha lunchdejt med sofia o stasia och äta gyros♥
det var det lilla jag hade på hjärtat. hoppas ni får en trevlig kväll!

fyfan för igår

igår var inte rolig. låg hemma. grät. bara satt och kolla in i väggen. Första gången jag var själv på mer än en vecka.
Tänkte på allt jag varit med om. och hur det inte kommer komma tillbaka. på hur sverige är ett jävla skitland som suger.
på kvällen åkte jag in till rebeccas lägenhet och typ, sov. Vaknade upp lite piggare och mindre rinnig i ögonen.
Sitter nu barnvakt åt sofia o harald men har riktigt tråkigt. Middagen är redan avklarad så nu satte jag på tv:n så dom kan sitta där i stället.
Ikväll ska jag åka in och kolla på bio med tjejerna. Sen ska sofia sova hos mig. inte vara själv nu mera på ett tag.
fyfan.
fyfan för allt

kan det bli mer kreta?


315 bilder senare

Åh herregud. Jag är hemma nu. Det känns som den senaste veckan har varit ett skämt. Vi har inte varit på jordens underbaraste plats för 24 timmar sedan?
VI har inte träffat massor av underbara människor och skrattat tills kinderna stelnat?
Hersonissos var över all förväntan. Det här är det roligaste jag gjort i hela mitt liv.
Jag vet inte ens om det går att köra en re-cap av alla dagarna här för det är så mycket. Så mycket som hänt på Kreta har nog aldrig hänt förut.
Åh, gud. Jag kan inte släppa det. Jag vill tillbaka. Jag vill inte sitta fast här i tråkiga Sverige, där ingen hälsar på någon och det bara regnar. Jag vill tillbaka till El Paradiso. Jag vill tillbaka till Elefanten...
Jag grät som en liten flicka som tappat bort sin favoritnalle när planet lyfte från Kretiansk mark och lika mycket, om inte mer, när vi stod vid bagagebandet på Arlanda. Det här suger. Jag kommer inte kunna få ha det såhär roligt igen?
Sverige kommer aldrig kunna leva upp till vad vi/jag varit med om. Jag vill inte åka in till stan. Jag vill inte sätta mig på tunnelbanan med alla andra jobbiga och dryga Stockholmare. Jag vill inte jag vill inte.
Det här är deppigt. Men det är skönt att jag åker ner till Gotland på måndag. Där finns det liksom inget som ens har någon möjlighet att leva upp till Kreta. Lättare att inte bli besviken alltså.
Felicia ligger och sover där uppe, men jag är superpigg. Jag har väl vänt på dygnet eller något.
Jag har precis laddat in alla bilder i alla fall så jag tänkte lägga upp några här så ni får se lite. :)
nej det här går inte. måste tillbaka

Nedräkning!!

Hjälphjälphjälp!! Åker vi till Kreta i morgon bitti?! Kommer jag stå på City terminalen klockan halv fem och vara redo att åka från, för tillfället, eländiga Sverige? det här är ju sjukt!
Jag är i princip helt klar med packningen, men jag har stött på ett problem. Jag har packat ner en stor handduk, men så kom jag på att man kanske vill ha en till för att duscha med..? Ska jag packa ner en till ? Det känns ju jättejobbigt!
ARS (hehe) , hur ska ni göra??
Gårkvällen var i alla fall riktigt rolig. Först var det Osvalds studentmottagning och sedan bar det iväg mot Fruängen och lite middag och tillbehör där! :)
Gick och la mig någon gång runt halv fyra och gick upp hal nio. Inte sådär jättefräscht. Men jag är i alla fall hemma nu och ska snart börja göra mig i ordning. Jag hoppas att den här dagen inte sätter standarden för resten av sommaren..
Ikväll så blir det hemmakväll för min del, trots att jag är bjuden till olika ställen, men det är 'famlijedag' och jag kommer ju ändå typ dygna imorgon, så det är lika bra att få sig lite sömn när tillfället finns.
Jaja, vi hörs sen ikväll-vilket förmodligen blir sista inlägget innan kreta. en får ni stå ut i en hel vecka!
hälften av mina läsare följer ju iof med på resan så det blir nog inte så stor skillnad..
Hej!

Sådärja

Då har vi slutat tvåan allihopa!
Bara ett endaste litet år kvar innan vi ligger hemma i sängen och mår illa och luktar öl♥
Själv tyckte jag att skolavslutningen i sig var ett misslyckat försök till en ''hipp'' variant av det annars fina och t r a d i t o n e l l a originalet.
Men nu är allt klart! Jag sitter hemma, nydushad och fräsch, och bara glider runt på internet nu innan jag ska in till stan igen till studentmottagning och sen något festligt hos fella.
Om vädret blir mirakulöst friskt från detta rugg så åker vi kanske in och sätter oss utanför sthlm jazz fest och lyssnar, annars stannar vi nog hemma där hela natten.
Jag har inte bestämt mig om jag ska sova över eller ej. Jag måste i alla fall vara hemma klockan tio i morgon bitti.
Idag har jag på mig mascara för första gången på ett bra tag. Jag vill gnugga i öögonen men sånt får man inte om man är tjej och sånt.
Fan att man inte kan lägga upp videor från Photo Booth direkt här på bloggen för mina småsykon är seriöst rilkitgt rubbade.. Men jag kan ju i alla fall citera en av Olivers in ledningar till en video
''Hej jag heter Oliver, och jag är faktiskt en kille.''
Ha en bra avlutningsfredag!
och kom ihåg, bara för att datorerna försvunnit hem till Gregor och hans gitarr så betyder inte det att ni måste sluta läsa min blogg!

Jag är typ...klar?

Jag har skickat in religionen, ergonomin och idrottsuppgiften. Jag har packat inför Kreta och och paddlat kanot.
Jag är klar!
Jag är klar med tvåan. Jag har bara ett år kvar.
Det känns riktigt härligt. Om två dagar åker jag till Kreta med tre andra rätt schyssta brudar. Sommarlov i tio veckor. tio veckor hör ni hur det låter?!
Ja, livet leker med en ibland.
hopsan hejsan nu är det mat
skål!

Här får ni

Jag sitter och kämpar med religionen, som egentligen inte är speciellt svår utan bara tråkig, och för att klara mig igenom detta lyssnar jag på min favoritlåt just nu.
för er med spotify; Royal Republic – Tommy-Gun
för er som inte har det;
sjukt bra låt faktiskt.
OJOJOJ nu verkar det i och för sig som om jag är den enda som fortfarande kollar på Grey's men SERIÖST DAGENS AVSNITT. jag satt o sopade golvet med hakan hela avsnittet och vilken cliff hanger hörni!!
FUCK att jag är på Kreta (yeah baby) nästa vecka då säsongsavslutningen är....
tja!

ja nä men vi ger sommaren lite fler störningsmoment

Nu har jag precis skickat in mitt Ergonomiarbete, YES I TID OCH ALLT. nä men vafan tio veckor hit o dit?
jag har bara religionsuppgiften, svenskagrejen och stadsvandringen kvar. och visstja, spanska motivationsbrevet. äh. det kan jag göra imorgon.
Idag måste jag packa till kreta. det känns ju lite konstigt och sådäär.
men aja jag orkar inte skriv mer fr det är trååkigt.
hejdå

Sofia Helena Teresia Efraemsdotter Kings Arnsten equals total awesomness

Fyfaan va jag är busig! Har hackat in mig i emmas blogg. Då kan jag lämmna ett rejält bromsspår här tänkte jag. Samtidigt kan jag ju spy ut lite tankar som cirkulerar runt i mitt lilla huvud dagarna i ända.
Som idag tillexempel, när jag hängde med mina barnvaktsbarns fader, som för övrigt är göteborgare. Så började han äta en massa räkor. Dom är ju råa tänkte jag. Men så är det ju, kom jag på. Man äter dom råa.
Är det inte lite konstigt nu när vi är så noga med att koka allting till sitt yttersta. Eller steka det så att alla bakterier försvinner. Räkor är ju gott iallafall.

Jag är ensam hemma. Jag trodde jag skulle få compagnion av min käre bror, men honom har jag då inte sett röken av. Systra mi försvann som ett skott till farmor när jag kom in igenom dörren. Så här sitter jag.
Jag gick, efter ett tags ätande sushi, pluggandes på de sista skoluppgifterna och drickandes vatten som en gravid kvinna(Vatten är oj så underskattat) in till mina föräldrars lätt blåmarinerade rum för att inta garderoberna.
Detta är ju då ioförsig på egen risk, då man inte gärna vill hitta allt man hittar i dessa garderober. Men de jag hittade var en harmlös påse chokladkakor, en underbar klänning från gammelfarmor. Som så fort åkte på och så gick jag och snurrade framför spegeln som en riktig prinsessa. Jag har blivigt så stor. Så hitta jag en frän kofta som nu är i min ägo. Det man hittar det får man.

P3 har hållt mig sällskap med livesedning av käre Petter, en livekonsert med Anna Ternheim följt av en intervju med José Gonsales(som tydligen är svensk, vafaan?) Fyfaan vad jag är ensam.

Skulle vilja avsluta med ett citat från mitt barnvaktsbarn Aina 4år "Sofia, vet du vad jag heter? Aina Liljegren Tuva. Eller nej... Aina Liljegren.....Karin Tuva Snöblomma. Nej nej, vet du vad jag heter? Aina Liljegren Maskros Blo... Pu... Nej jag heter Aina Liljegren Karin Tuva Mamma Puss Önskar. Eller nej nej nej. Aina"


hmpf

Jag har en bild men det går inte att ladda upp bilder längre...............

Det går i omgångar

ni kanske har suttit där hemma och tänkt; 'Nämen! Har Emma äntligen växt upp och släppt den där hunken hon var så pinsamt förälskad i?'
HA! Säger jag bara. Klart jag inte har.
Jag har bara lugnat ner mig lite (läs: förstått era hintar om att jag är en tönt och hållit känslorna inne) och låtit det sjunka in.
Men nu när den nya filmen är på gå och filmfestivaler av alla dess slag surrar runt i media kan man ju inte hjälpa annat än att hamna i det där gamla träsket!
Det allra senaste är faktiskt att R-Pattz har klippt sig. Åh nej!! tänker ni, men Oj så fel ni har. Lite kortare på sidorna men längden kvar vid luggen är vad som gäller nu och mamma, man trodde ju att det bara skulle kunna gå nedförs efter den förra frisyren men nu är han het som nykokt gröt!
Jag har leta efter lite bilder men fastnade när jag såg denna
Och helt ärligt. Vem skulle inte gjort det?
Återkommer när jag hittat en bra bild på hur han ser ut just nu!

Blondinbella är faktiskt också hemma

Hopsansa jag har inte orkat ta tag i det ''riktiga'' livet på förskräckligt länge. Det känns så extremt onödigt att på något sätt 'ta i in i det sista' när det ändå bara är en vecka kvar. Förövrigt åker jag till kreta om fem dagar.
Malet med dagen var Religionskompletteringen men koncentrationsförmågan leker kurragömma (vem kom på ordet?!) och jag hittar ständigt andra saker som är mer intressanta än samhällssynen hos Islam och Kristendomen. Men men, dagen är ännu ung, hon är faktiskt bara halv tre, så jag har lång tid kvar. Måste bestämma mig för vilken bok jag ska prata om i morgon på boksamtalet också... Någon som vet vad man ska göra?
Annars då, jag kanske ska åka ner till Amsterdam i höst ock våldgästa en kompis som ska börja på skola där. Då kan jag och Stijn bli kompisar på riktigt.
Nä, nu ska jag dricka upp kaffet och jag vet inte. Göra något
hej då coolingar

En sommar

Är det inte sjukt hur mycket studenterna super på utspringsdagen? Och lärare och föräldrar hjälper till att fixa fram allt vad flak och studentskiva heter.
I går var jag fella, rebecca o sofia vid Sergelstorg och kollade när bland annat Östra och Gångsätra åkte runt och firade och vi var ju inte direkt ensamma om att stå där och glo. Nejnej, det var nog några hundra andra som stod där med oss och smålog åt de glada studenterna som firade livet ur sig.
Jag var och kollade förra året också men det här året var det så himla mycket mer annorlunda. Det är faktiskt bara ett år kvar nu. Och var det inte i måndags som vi slutade ettan?
Gymnasiet går så snabbt. Nästan lite för snabbt. Om ett år måste jag ha allt klart och planerat. Jag ska ha fixat boende och visum så jag kan åka till New York och uppfylla drömmar och jag ska vara någorlunda tillfreds. Kommer jag hinna? Kommer allt jag vill göra ens bli av? Jag hoppas det.
Den här sommaren kommer jag ta tillvara på mer än någon annan. Det är sista sommarlovet. Det är sista sommaren för mycket annnat. Förhoppningsvis inte så mycket men just nu verkar det som om det blir sista sommaren. Jag vill vara på Gotland så mycket som möjligt. Men ju äldre man blir, jag blir, desto mer måste jag hinna med. Jag ska jobba, jag ska resa, jag ska på festival. Alla hoppa, nja kanske inte jobbet så mycket, är riktigt roliga saker som jag själv valt. Men ibland längtar jag tillbaka till när man fortfarande oroade sig för Karius och Baktus när man åt godis istället för Beach 2010 om ni förstår vad jag menar.
På ett sätt kommer den här sommaren bli den bästa hittils och samtidigt den värsta,
men jag lever på hoppet.

Hej

dagens

såhär cool är jag idag
Den söta tröjan kommer från Primark såklart och gick för sisådär 3 pund. Annars kör vi på bikini och jeansshorts en dag som denna!
Nu ska jag åka in till stan o träffa Ari för lite glass och sånt o sen ska jag jobba på. Får se om jag kanske hinner förbi fella o hälsar på ute på Skeppsholmen!
Vi ses i vimmlet, som alla cola bloggare säger

Asså vafan?

Förlåt för dålig uppdatering här men jag har haft fullt upp ända sedan jag kom hem, och om jag ska vara helt ärlig har jag inte ens packat upp än.
Vädret idag var ju bara underbart! Dock tyckte jag att det var jättesmart att ta svarta tajta jeans så svettade gjorde jag. I morgon blir det jeansshorts och tunn tröja.
Idag har jag efter skolan hunnit träffa viktor en sväng, tagit en glass i solen med rebecca o fell o käka middag hos farmor. mhm
I morgon ska jag träffa Ari och jobba. Fick idag reda på att jag fick jobb i helgen (sjätte juni, OB) och midsommar afton. Galna ob blir det och förhoppningsvis blir det värt det när lönen kommer även fast det blir rätt lite jobb nu i juni.
Aja, bilder ska jag lägga upp snart men gå in HÄR så länge och kolla på tvååringen som röker upp till 40 cigg om dagen.
NUDLES

RSS 2.0