denna vecka åker vii!

Jippitjohoo!!
På söndag åker S1B + plus några nobodys till ENGLAND!! vi kommer fram till våra värdfamiljer typ halv ett på natten, vilket är lite jobbigt... Jag och Rebecca ska bo hos ett 60-årigt gammalt par med en hund och katt:D hihi, det kommer bli kul!
snacka om att Primark kommer behöva ta en rebound paus ett bra tag efter att vi har varit där:O jag ska köpa HUR MYCKET SOM HELST!!
Tyvärr kommer vi inte få ta med våra datorer så det kommer inte bli någon update (särsilt ofta iaf) under nästa vecka.. :/
Imorogn är det valborg:D:D och jag ska vara med Sofia. än så länga har vi inga speciella planer förutom att njuta av varandras sällskap:) men något kommer upp! den här valborgen ska gå till historien!!!
Idag ska jag hem till farmor och äta middag, vilket kommer bli trevligt eftersom jag var sjuk förra gången:) sedan ska jag hem o packa lite, plugga lite o kolla på Grey's:D
Imorgon kanske ja o mamma ska köpa glasögon! det kommer bli kul:D

och visstja, jag jobbade igår på Aftonbladet. och jag ringde för första gången!! det va skit kul, I love it!
:D
Jag vet inte när jag ska jobba nästa gång men jag hoppas snart, fast det blir ju inte förän om två veckor eftersom ja e borta nästa vecka:D

nu måste jag gå, ha en bra onsdag!

GRATTIS ÄLSKLINGEN!!!<3<3<3


Den här undebara människan fyller år idag!!!
Dagen här i skolan började med lite falsksång och en kanelbulle. Men mer väntas!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Diagnos

Hej:)
Jag har kommit på vad min sjukdom (minus huvudvärken) beror på! Allergi såklart!!! Jag nyser hela tiden, min näsa kliar konstant och jag är slemmig  i halsen. alla de vanliga symptomerna lixom!:O så det är ju skönt att ha de ur världen iaf. 
Idag har jag o mamma varit inne i stan och gjort diverse saker. Först var vi på Bukowskis och lade bud på lite tavlor. Sedan gick vi till Gallerian och köpte massa fina saker. Jag köpte en jättefin topp som alla p KSG kommer få avnjuta i morgon (man måste ju vara fin när ens bästa vän fyller år!:O), ett par glassiga solglasögon och något hemligt;) Det hemliga är jag speciellt nöjd med!! 
Jag måste bara berätta vad jag hade på mig idag. En kort jeanskjol, gladiatorskor, linne o kavaj. Jag jag svettades. Detta är heelt fantastiskt!! asså det är underbart att det är sommar!!!
Imorgon fyller altså Sofia 17 år och det ska firas STORT:D exakt vad som planerats förtäljer dock inte historien;) 
För att avsluta detta inlägg tänkte jag bjuda på en bil på mitt stackars lillfinger som blev massakerat igår på jobbet. 

detta är alltså mitt lillfinger som förlorat en ganska stort del av sitt skin.. det ser skitmysigt ut. Det är alltså ett HÅL! ca 2-3 millimeter djupt. 

Hejdå!
Särnan

hjläoåjeafnb!

hejhejhej,
  Denna dag har varit helt ok. jag har haft ont i huvudet hela dagen och haft nationellt prov i engelska. sånna där mysiga detaljer som gör ens dag helt enkelt. ..
Provet gick iallafall bra så det behöver vi inte diskutera mer ingående. 
  Efter sklan gick jag, Stasia o Sofia lite på stan för at sedan bege till den blomstrande kungsträdgården. Det var riktigt fint där!
Dock varade inte besöket speciellt lönge utan vi gick skilda vägar och jag begav mig hemåt. 
   Väl hemma får jag någon slags svacka och somnar i solstolen. ju längre tid det går, desto mer huvudväsk får jag så efter ca en timme går jag in o lägger mig i mammas stora sköna säng. Då blir det ännu härligare, ty febern kommer på besök igen och min näsa korkar igen. SÅ där har jag legat fram tills nu typ. 
   Oavsätt hur jag mår imorgon så ska jag jobba på Pipers tillsammans med Felicia. Hon ska lära sig hur man gör för att sedan kunna jobba själv:) det kommer bli kul och troligen helt fullsmockat.
  Ni har väl inte missat att det ska vara 22 grader imorgon?!
På kvällen blir det grill med de flesta av tjejerna här på min veranda eller nere på stranden:) det kommer bli kul
  För er som missat det så kommer jag o Rebecca bo tillsammans i Brighton. det kommer bli riktigt roligt tror jag:) och mysigt;)
   Bara för att göra det här inlägget lite mer intressant så tänkte jag bara tillägga att en femte, och sista säsong av The Hills är påväg och kommer sändas på MTV efter sommaren:) 

pusspuss
Särnan

hjärntumör?

hej, förlåt för dålig update men jagg har inget internet hemma...
Jag har iallfall haft kronisk huvudvärk 3 dygn i rad nu.
Det är jätte skönt

Music is the rythm of life

Jag har upptäckt en sak.
Jga kan inte leva utan musik. Jag blir lycklig när jag hör riktigt bra musik. Det pirrar i kroppen när någon gjort en låt som är helt genialisk. Jag bara sprudlar av glädje när jag hör små nyanser i en låt som gör den unik och speciell. som Coldplays Viva la Vida, där det blir baktakt i kompet som spelas genom hela låten.
Det gör mig hel.
Det är svårt att förstå sig på sånna som inte kan höra skillnaden mellan dur och moll. vackert och konstigt.
I lördags påpekade David:
- Emma, du är visst inget utan din musik?
då lixom föll polletten ner.
Jag har alltid tagit musik för gviet. Det har verit en del av mitt liv som jag aldrig reflekterat över.
Men nu fattar jag.
Jag är musiken. Musiken är jag.

Music is the rythm of Life

if only i could be seventeen all my life

gårdagen igår vart riktigt lyckat! dock var början aningen tveksam men allt resulterade i en skön kväll helt enkelt! 
Jag kom hem runt ett, vilket var en mer rimlig tid än förra gångens halv fyra.. 
Dagens planer är alltså att fira syster min med hela släkten, typ. Det kommer va skit jobbigt, men vad gör man inte för familjen? 
Nu måste jag skilja mig från datan och hjälpa till att göra iordning!
pussokram
Särnan

avundsjuuk!!

Jag kom på idag att jag inte har uppdaterat på riktigt på ett bra tag nu så jag tänkte att det var dags för ett ordentligt inlägg nu:)
Idag har jag latat mig hemma typ hela dagen och lekt med pappas nya Iphone. Jag vill ha en!! Nu har både mamma o pappa Iphone(som de har fått från sina jobb) och jag är grymt avundsjuk!! Den är så rolig och har så många spel(a):D
Vid fyra drog jag o pappa till en Driving Range o pappa körde några bollar medan jag var där som ''mortal support''. Det var skönt att få komma ut lite(trots att jag ska va ute hella kvällen..)
På vägen hem stannade vi på en parkeringsplats och så bytte vi plats. Jag har ju inte tagit mitt Övnings köra-tillstånd än, men vi busade lite och jag körde ändå. Det gick rätt bra faktiskt. Fast shit va svårt ett är att starta! Jag fick typ motorstopp på motorstopp hela tiden!:O Är det svårt för er också eller är jag mongo?
Nu när jag kom hem bänkade jag mig då framför datorn och gick in på blogg.se. Och vad för jag se? Jo, en tjej som har fått Robert Pattinsons autograf!! Såhär skrev hon på sin blogg:
''För ca 3 månader sedan så skickade jag iväg ett brev och 2 bilder till Robert Pattinsons fanmail adress.
Jag hade läst om andra som skickat dit och fått tillbaks signerade bilder osv.
Så jag skrev brevet, skrev ut två bilder och la i ett extra kuvert med mitt namn och adress på i det stora kuvertet som jag skickade allt i.
Idag sa min mamma att jag fått brev från England, först trodde jag att Nikki skrivit till mig, men sedan insåg jag att det kunde vart ifrån Robert! Och det var det också!
Inte bara mina två bilder som jag skickade med var signerade, utan också en liten "standard bild" som alla får med (den på bilden).
Och Rob har ju själv sagt i intervjuer att han läser + signerar allt själv, and i believe him.
Jag är lyckligt at the moment.

"To Hannah.
Robert Pattinson
xx" 
''
Asså varför har jag inte tänkt på det här?! Jag bara måste göra samma sak. Det skulle göra mitt år.

Kvällens planer är att möta upp Ari på slussen för att sedan åka till Gulle o möta upp Stasia. Och sedan åka till nått ställa o grilla=) förhoppningsvis komer massa folk dit men inget är säkert ännu.. Hur som helst tror jag att det blir riktigt trevligt! ( läs: Jag ska äta massa korv!!! )
Det blir till å klä på sig riktigt ordentligt ty solen lurar oss bara o det ör typ 0-5 grader... Men jag drar på mig strumpyxor under jeansen o sätter på mig en extra tröja:) våra vänner filtarna kommer också joina oss;D

Nu ska jag nog kasta ihop lite käk och sedan piffa det sista på min look. (som är aningen pluffsig?)
Hoppas att er fredagkväll blir riktigt härlig och så hörs vi another time!
♥♥♥

Särnan


Dagens låt

Metro Station - Control

Jag kan inte lägga upp såna där videor. (läs: lär mig!) utan ni kan kolla på viden (med den grymt snygge sångaren -hector-look-alikeen) här =)


sommar-09

den här klänningen vill jag glida runt i i sommar!

endast 299 :- på JC!!!

Livet från andra sidan

Idag har jag dött. Och återuppstått. 
Jag satte en smula i halsen, men öm och ''tender'' som jag är kunde jag inte andas. Jag hänvisades från mina trogna vänner till förbandslådan i andra änden av rummet. Men jag kämpade på och den flög iväg i en hostning. Tack för stödet vänner:)<3
Nu är jag hemma efter en tidig middag hos farmor och har precis blivit vald till en av veckorevyns favoriter!:) Jag fick ett litet kort hemskickat som jag kan använda för att få massa rabatter och andra erbjudanden. helt gratis! två år av prenumererande is finaly paying off!
Ikväll är det Grey's som väntar för Emma. Hoppas att det är dubbelavsnitt precis som det var ed DH! Dom hoppade ju Grey's förre veckan så vem vet?! 
Nu ska jag hoppa in i duschen eller nåt. 
Provet ska vi inte prata om btw. 

Särnan 

back on track

gud va härligt att vara tillbaka i civilisationen!!! Jag har varit helt hyper heöa dagen och bara kramat om mina goda medmänniskor!!
härligt!
Nu sitter jag o pluggar med stasia på provet imorogn. och det gåt inte brq min vänner. vi har suttit här i snart 4 timmar och inte kommit någon vart alls. men det ska in!!!!

nu måste jag gitta för att det är bråttom.

jalla, jalla

sista dagen

hej alla!
Idag är min sista dag på Gotland. eller ja, igår va väl min sista dag.. men jag åker i allafall hem idag. Klockan 16.45 går båten från Visby, så vi drar ifrån vår lilla by Hamra klockan 15.00 typ=) Vi har alltså ett par timmar på oss att säga adjö. 
Jag har lite ångest. Jag har pluggat. men inte tillräckligt.. Jag har nästan läst alla 500 sidor i Int Ek-boken, men kan ingenting ändå. Jag har inte gjort en ända läslogg. de är ju skitsvåra grejer! Jag pallar inte!!! Och jag har inte gjort moderna museet-uppgiften till Teckning, måleri... bläääääää.
Men jag kommer nog, om det inte är någon bra film på båten det vill säga, plugga lite då. 
Vecka 16 planer är att:
- Börja skolan igen
- PLUGGA!
- Ringa  Viktoria , min nya chef, om när jag ska komma o provjobba. 
- Fira min lillasyster Miranda på hennes 8års dag.  (vad ska jag köpa?!?!)
- öööh....
- Kolla på efterlängtade Grey's Anatomy som utegick förra veckan. (skam kanal 5!!)
Ja, det blir inte världens mest produktiva vecka. men jag tycker den verkar helt ok. 
Nu ska jag köra över lite cyklar till Magasinet, men vi hörs kanske någon annan gång?

pussarokramar

God morgon!

  Idag är det lite halvdant väder här på den lite större ön(gotland). Jag har hört att det är 20 grader på den lilla ön... (lidingö) orättvist tycker jag. Men jag ska nog ändå pallra mig ut i trädgården och plugga. yippie!
Gårdagen var trevlig. Jag ägde på NE och gjorde en killer-smoothie=) 
  Denna dag ska alltså ägnas till plugg, kanske en snabb visit till stranden och middag med två Törnqvistare. rätt chill alltså. 
Igår satt jag o kollade på Vicky Christina Barcelona, som Felicia hade rekomenderat åt mig. Och den var fullständigt meningslös! asså jag o mamma blev bara arga på den j*vla filmen! Det hände inte ett SKIT i hela filmen! eller jo det hände grejer i filmen. men slutet var fullständigt värdelöst!! 
  usch, rekommenderas ej. 
ok, nu ska jag nog göra något annat än att hänga här. vad vet jag ej.

Glad Påsk-dag!



CHOKLAD

Glad Påsk allesammans!! 
Vilken uundernar dag det är här! (på Gotland i allafall) Är det fint väder i huvudstaden? En fågel viskade i mitt öra att det skulle vara hela 14 grader nu idag!:O Rena rama sommar temperaturen herrejösses!
Jag har, dagen till ära, varit nere på strander tillsammans med Wiklanders och spelat fotboll, ätit macka, chillat och varit med om en fantastisk dimma-i-solskens-situation! as ballt!
När jag kom hem skrek mamma som en gammal kärring att hon hade sett påskharen skutta förbi så det var bara att dra på sig stövlarna och bege sig ut på äggjakt. Det första ägget jag hittade var inte alls ett ägg utan ett litet paket från NK. där i låg en hårmojäng i form utav en fjäril. I det andra ägget som var ett ägg låg tre hundra riksdaler!=) trevligt trelivgt
men jag måste säga att jag kämpar som en galning för att inte springa till skafferiet o slänga i mig choklad! 
It's on everybodys lips! På radion snackas det om hur mycket man kan trycka i sig under sändnigarna och att ''detta är ju faktiskt godisets högtid!''
men jag kämpar på och äter skitmycket i stället. Titt for tatt som man brukar säga. 
dagens planer framöver blir till o plugga inför det stundande provet i internationell ekonomi som äger rum nu på onsdag, och duscha. Ihres kommer nämligen hit på middag och då gäller det att vara fin. 
aja.
Förövrigt när jag klädde på mig imorse så hittade jag på en ny festklädsel. så jag ha mitt på det torra om man säger så.
nä, nu ska jag plugga. kanske tar jag något att äta innan?
GLAD PÅSK
Särnan


ps. bilder från denna galna helg kommer förhoppningsvis på måndag eller tisdag=) ds

the last supper

jaha, idag är det Skärtorsdagen. Och som den superduper-kristen jag är så har jag för mig att det var idag som Jesus käka mat med sina kompisar och bjöd på bröd o vin o det där.. 
Det firar vi idag i allafall:) 
Dagen till ära har jag o mamma köpt fjädrar i fina färger, målarfärg och låtsas ägg=) Det är så fint att påskpynta! 
Efter besöket i mataffären tog vi en cykeltur längs havet för att sedan äta lunch vid ett par fiskebodar på stranden Austre! Det var skönt! 
Det är så tyst här. hela tiden lixom. Visst, fåglarna kvittrar o de susar lite i träden, men det är inte något Stockhpolms oväsen. Inga bilar. inga tunnelbanor. nivet. 
skönt
Ikväll ska vi, precis som Jesus, äta middag med några vänner. förhoppningsvis inte den sista:S Det kommer bli trevligt och om jag har förstått det rätt så ska det spelas mycket spel. crazy-night helt enkelt! 
Nej, nu ska jag fördriva tiden med något annat så hörs vi lite senare!
pusspuss
Särnan

ps. Sofia och Anastasia! var är ni?! ds

Ryktet går...

Asså herregud! visste ni föresten att Brad Pitt och Angelina Jolie ska separera?! Brad pitt äsger att han är trött på Angelinas svartsjuka och Angelina kom på Brad i sängen med deras barnflicka!! :O Been there done that säger jag bara! hur många är det inte som har varit otrogna med familjens barnflicka?! Bland andra David Beckham och Nathan Scott (från One Three Hill nivet) är bara några som oxå fumlat runt i sängen med lilla, oskyldiga barnflickan...


Men vem vet? Nu kanske vi äntligen kan få det lyckliga slutet som alla väntat på?:O
Tänk om Brad Pitt och Jennifer Aniston ÄNTLIGEN blir tillsammans igen och kan leva lyckliga i alla deras dagar? <3

skvaller-Särnan 



Nya stövlar!=D

Så här snygga stövlar hittade vi på Norbys i Burgsvik:

coola va?:D
och för endast 169 kronor. heregud vilken fynd!:O

Jag har iallafall varit duktig Emma idag och pluggat! Jag har gjort klart filmanalysen och slutuppgiften i estetisk verksamhet! Extremt bra gjort om jag fick säga det själv! 
Nu har jag bara kvar läsloggarna, den andra estetisk verksamhet uppgiften och plugget inför Int Ek-provet nästa veckan.... :(
Men äh, jag har ju ända till på måndag på mig:D 

Nu ska jag nog sätte mig o kolla på Madagaska 2:) Jag älskade första filmen! så sjukt rolig! ''I like to move it, move it. I like to move it, move it! I like to move it, move it, I like to MOVE IT!!''
hahahahah, stört roligt!

Avissta! jag har nu läst klart alla böckerna i Twilight-serien och måste medge att jag sörger an aning. vad ska jag nu göra lixmom?! :O Så när jag var inne i ''stan'' (harkel) idag så köpte haf två veckotidningar:) Finns det något mer underbart än en veckotidning full med skvaller, mode, bilder, you name it! ? 
De skaj ag iallfall riktigt njuta av den här tiden! annars är jag ju fast ed Lasermannen:( 


pussar
Särnan

Outfit och planer:)

tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag drar in till Burgsvik för stövelshopping och annat smått och gott:)
Idag är det som tidigare förutspått regnigt så det blir plugg idag.. Vääldigt nödvändigt!

lägger in några bilder lite snabbt för nu måste ja rusa!



pussy
Särnan

Gotland

Hej:)
Nu har jag varit nere i vårat fina hus i tre och en halv timme o jag jag sitter o kollar på den andra filmen för ikväll! Den första var Burn after Reading och den ja kollar på nu heter Disaster Movie:) Den första var riktigt kul! och heelt meningslös!! Men helt värd det! Den jag kollar på nu är helt sjuk. haha!
Resan ner gick iallafall bra:) Den var onödigt lång pga myycket shoppning men när vi kom ner var det varmt o härligt i huset så de va skönt:)
Imorgon ska de  vara regnet här nere så då ska jag ta tag i plugget som väntar på mig... :( tråkigt men nödvändigt..
Vi hörs i morgon puddingar!
Särnan

Fina dagar och fina vänner

Tja,

Visst har det varit två riktigt härliga dagar?:O Solen har skinit det har varit varmt o skönt!
Det har varit lagom mycket kunder. både i går och idag, så mycket att man inte hinner bli uttråkad och lite nog att man inte blir genom stressad:) 
På måndagen kom Anastasia, Felicia, Sofia o David förbi o snyltade gärnet hos mig:) det var trevligt och vi (minus Fella) åt på Donken efteråt:) =Gott! 
Resten av kvällen spenderades hemma framför tvn:) 
Idag kom Ari, Fella o Mimmi förbi o snyltade lite dom med vilket var roligt:) Dom stannade en stund och sedan gick dom. 
Efter jobbet mötte jag madre i centrum o vi hyrde film till de framtida dagarna på Gotland. Det blev bland andra Vicky Christina Barcelona, Disaster Movie och Burn after Reading:) Ruligt.
På vägen hem fick jag en EXTREMT dålig nyhet levererad fån mamma. Vi kommer inte åka hem på söndag utan på måndag istället!
Så extremt jätte jobbigt eftersom jag har mycket revliga planer inför söndag kväll:( Men jag kommer vara med er i tankarna F.A.R.E.S!
Nu ska jag packa en snutt o sedan jämra mig lite över att puckona på Kanal 5 har bestämt sig för att visa världens tråkigaste sport, Is-Hockey, istället för DH. Får man göra så?!
Jag kommer ha med internet till Gotland, såklart!, så vi hörs i morgon. Kanske till och med innan jag åker:O Båten lämnar land klockan elva så vi kommer åka hemifrån vid halv tio typ:) 
bye bye my babies;)
Särnan

Viilken Underbar dag, lalalalalalalalalalala

Hej!
Jag tänkte bara skriva ett litet kort inlägg inann jag hoppar in i duschen och sedan beger mig till Kungsholmen för fyra timmars jag-får-inte-äta-någon-glass-utan-bara-le-och-servera_andra-jobb!;)
Det är sjukt bra väder idag och det kommer antagligen vara full-smockat på glassen idag!
Efter jobbet ska jag som sagt hänga med S och kanske A+David?, njuta av vår/sommar vädret och käka nått gott!
Hoppaws ni får en fin dag så hörs vi lite senare!
xoxo
Särnan

INTE ångset söndag:D

Hej:)
Visst är det härligt att slippa ha ångest en dag som denna? :) :O Man kan vara uppe så länge man vill utan att oroa sig för att vara trött dagen efter:) Dock ska jag jobba i morgon mellan 2 och 6 på pipers, men de är ingen fara! ;)
MIn dag har varit skön. Jag har satt upp studsmatta, läst och badat:) skönt!
Jag vart bjuden på fest i kväll men eftersom jag inte varit hemma fredag- eller lördag kväll så hoppade jag det.. Det hade varit kul, men jag hade öndå inga kläder..
Imorgon sägs det att det ska blir en lika härlig dag som det var igår, så förhoppningsvis kommer jag kunna ta en liten paus från jobbet o gå ut i solen:) Jag har bjudit dit massa härliga människor så det kommer bli en rolig arbetsdag! (och förhoppningsvis massa distrationer från glassen:S)
Hoppas att ni har haft en trevlig helg så hörs vi imorogn:)
Hejdå, godishjärtan:)
Särnan

Fy F*n!

Nu är jag hemma från den underbaraste/mysigaste/äckligaste dagen på länge!
Jag har gått runt på stan iförd endast t-shirt, uppkavlade jeans och högklackade skor! Och jag har inte frusit en sekund! underbart!
  Jag träffade Felicia inne vid Gamla stan klockan halv fyra, och vi gick o satte oss på munkbroleden/bryggan en stund och bara njöt av solens värme på vårableka kinder;) 
  Sedan åkte vi runt i stan, köpte och hämtade diverse grejer för att sedan möta upp resten av FARES på café 60:) där var det riktig mysstämning och mycket prat:) välbehöft efter en kväll som igår.. 
  Jag och F hade sällskap till slussen, vi gick dit=duktiga flickor, och pratadegamla minnen och lite med aktuella ämnen:) trevligt:)
  Jag hade tur att komma med en buss till gettot där jag bor, och fick en bra plats. men nu kommer det äckligaste/mest förnedrande jag varit med om på vääldigt länge;
  Jag sitter själv rätt långt fram i bussen och på kommer en kille som är så dyngrak att han knappt kan stå på benen. först står han bara lite framför mitt stolspar och försöker hålla balansen, men efter ett tag flyttar han sig så att han står brevid mitt stolspar, vnd mit mig. Jag känner hur han stirrar på mig, men jag ingorerar och fortsätter smsa. sedan lutar han sig lite fram några sekunder. För att få en bättre syn påhur jag såg ut?. Jag skiter då i smsandet och ringer Felicia. Precis när hon svarat så lutar killen sig fram en gång till, men denna gång försöker han kyssa mig. Intimitets-mongo som jag är slår jag till honom och kollar mycket argt på honom. Han backar lite och mumlar för sig sjläv;
-Shit, vafan gjorde du. blablabla.
Jag pratar fortfarande med Felicia men hör i bakgrunde hur en man säger åt killen att ''nu kanske det är dags att kliva av bussen?''.
Usch, det var riktigt obehagligt! Jag är så trött på att inte ens kunna åka buss utan att, på grund av mitt kön, få någon på mig eller konstiga blickar. Jag är trött på att inte kunna ha på mig en kjol som slutar över knäna utan att få en grupp killar efter mig eller någon som ropar;
- Åh! Gumman!
Jag är trött på att ses som ett objekt!
bläbläblä!!
Ett riktigt skitit slut på en underbar dag kan man ju lungt säga.
  Nu ska jag sova, men vi hörs imorgon!
Godnatt!
  Särnan


Påsklovs lördag!

Godmorgon kära läsare!
  Hur va eran fredakväll? Min va kul! Jag åkte hem till Anastasia, där också sofia astt och häckade, vid åtta rycket och vid tio drog vi oss in till Gulle. Där mötte vi upp en del folk, bland andra den omtalade Joakim och David:) Därefter åkte vi ut till mälarhöjden(?) där själva fetsen var. Det var jättemycket folk och en allmänt trevlig stämmning:) Det var lixom en mer social get-together än en fest-fest lixom. fattaru?
  Inget speciellt hände förutom att jag missade min buss med några sekunder och var tvungen att gå till Gulle och vänta en halvtimme på ett tåg och sedan 35 på min buss... Inte det roligaste, men det va rätt mycket människor på Gulle så de va ok:)
  Jag kom kvart över tre och somnade 03:18 så sött i min säng:)
Tyvärr togs det ingabilder under kvällens gång så där gick ni miste om något... ;)
Men nu är jag uppe och dagens planer är:
- Kratta gräsmattan. (YIPPIE!)
- Sätta upp studsmattan.
- Möta FARES inne i stan för en lång kvällsfika på 60:)
En helt ok dag helt enkelt!
  Men nu ropar min kära bror på mig, vi ska spela kula! Hur länge sen va inte det lixom?! :O
Vi hörs lite senare idag!
 Särnan

nu är det vår på riktigt!

Tjenare, tjenare!
   Nu är jag äntligen hemma etfer en alldeless för lång dag! Den började som vanligt klockan 06:30 och jag kom hem från skolan klockan kvart över sex. ja, SEX!! jag är helt slut!
Men detta ska inte få förstöra mina kvällsplaner, nejnej. Jag sla nu hoppa ner i badet och cool ner mig lite och sedan klockan 21:21 sätter jag mig på bussen mot Gulle,(Gullmarsplan)  som det nu mera heter, där jag ska möta S och A :D 
   Och visstja! Jag var ju på ''arbetsintervju'' idag på Aftonbladet! Och det gick jättebra! jag har fått det:) eller asså jag kom upp till våingen där Aftonbladet/Kolportage sitter och då presenterar Viktoria, som min nya schef heter, mig för alla där såhär;
- Det här är Emma och hon ska jobba extra här!
eeh, ok. visst:) 
Så det är superkul! Det är både vardagsjobb, helgjobb och sommarjobb! 
Och sen hade jag engelska nationella idag också,vilket gick bra:) det var jättelätt kan jag ju bara säga till er som fortfarande inte haft det muntliga;) 
  Nu väntar mitt bad! 
Ha en fin fredagskväll!
  Särnan

ps. för att bara skriva något som harm ed överskriften att göra så kan jag ju bara säga det att jag inte hade jacka på mig idag! ds

WOHO!

Ni som är extra intellektuella läste säkert DN imorse. och om ni var extra uppmärksamma läste säkert artikeln om gymnasierna i stockholm. och om nui tittade eextra noga så kunde ni se att KUNGSTENSGYMNASIET var en av de mest eftertraktade gymnasierna i stockholm! i slog alla Viktor Rydberg OCH Södra Latin! HAHA! (V)
Jag kan som vanligt inte lägga upp bilder... men gå in här så ser ni hur bra vi är!
byebye

april, april?

Vill bara tilägga att min mamma gjort bort sig fullständigt! Hon gick på ett Aprilskömt och bloggade direkt om det.. Men hon bjuder glatt på sin egen förnedring och idag skrev båda svd och Dagens media om henne.. xD
Läs hennes blogginlägg här:
http://annaserner.wordpress.com/
Läs Svd's artikle här:
http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/artikel_2683081.svd
Och dagens media här:
http://www.dagensmedia.se/mallar/dagensmedia_mall.asp?version=228074

Särnan

Up-date

Internet i skolan miffar sig fortfarande så jag kundei nte uppdatera igår.. Men nu gör jag det:)
  Gårdagen var vanlig. Det var en ganska rolig dag:) inget speciellt hände men det var roligt;)
Efter skolan var det vår-time BIG-time:D FARES (-R) åkte till munkbrobryggan o satte sig i brsolen ovh åt glass. Eller S åt glass o jag åt ananas-chips! inte så mums, men väl värt ett försök!
   Det var mega mysigt, men klockan fyra var jag tvungen att åka hem till farmor o de andra skulle dra hem. Närvi går igenom spärrarna vid Gamla Stan så går ARN in i oss! Sofia får spader o börjar gråta och Anastasia tror att det är ett april-skämt.. xD Han var grymt snygg. Börjar tro att han förföljer mig.. (för er som följer min blogg slaviskt vet ju att han var och köpte glass hos mig på Pipers!) 
   Middag hos farmor var trevligt och jag fick mitt första påskägg! innrhålande två par strumpbyxor och 100 kronor:) haha
Grey's var bra som vanligt och jag sov bra:) 
   Emmas torsdag varlång men kort. Efter skolan åket FARES (-R & S) hem till A och gjorde en misslyckad kladdkaka o snackade skit:) Klockan halv fyra kom S och joinade oss o lite över fyra åkte vi fyra in till slussen där jag åkte till Orminge (the place to be, btw..) och resten åkte till munkbrobryggan för att sedan käka på donken med David:)
  I Orminge tränade ja o pappa på F&S en timme o nu sitter jag här o bloggar:) Jag e rätt bra på att dra igenom grejer!
Nu ska jag hoppa in i duschen o sedan ska jag plugga, har ju matteprov i morgon.. :(
  Hörs kanske lite senare ikväll:)
xxx
  Särnan

RSS 2.0