Ny kategori!

Jag har ju kört med 'på min önskelista' ett tag nu så jag kände att det var dags för en egen kategori för dem inläggen! Så om ni vill kolla igenom mina favoriter så ligger dom nu i kategorin ''Min Önskelista'' i listan till höger! :)

På min Önskelista; Vårkänslor


Tjuvstart

PÅskägg har jag fått med mig hem idag. Lite blandade känslor fylls jag av men jag har redan öppnat mormors och tröstar mig med lite chokladägg. en sak är säker. Jag och mormor har inte alls samma godissmak.
Jag försöker plugga på engelskan. men det är svårt.
boken har jag nästan läst ut i alla fall. Tänkte läsa det sista ikväll. Har 40 sidor kvar.
blablabla jag vill inte att det ska bli torsdag allsallsalls
jag har fina ksgtröjan

stress

gick upp för 45 minuter sen för att göra engelska. men det är svårt att koncentrera sig. jag trodde att påsklovet skulle betyda lugn och ro. men nej
det blir blir till att behålla stressen till i morgon. fan oxå
vi hörs sen

saknad

Jag har ont i halsen och rösten kommer och går lite somden vill. Matten var ganska givande. Lunchen var god och godiset på Lidl för 3.90 satt perfekt.
Efter skolan ska jag hem och läsa på på engelskan.  Göra wordlist och söka om 1800-talet.
Jag längtar till saker som jag inte trodde jag skulle längta till. vi får väl hoppas att det inte försvinner som förra gången.
Jag vill hem och sova. Powernapen igår efter skolan gjorde ingen nytta.

..

jag har inte gått och lagt mig än... jag vill ha våfflor

fix

Det fick bli lite ny design såhär innan jag somnar. hade lätt kunnat duscha typ tre gånger på den här tiden. men äh, vafan. natt

Godnatt!

Åkte hem efter lunch idag. Var så himla trött och jag tror jag håller på att bli sjuk. Kliar och håller på i halsen gör det i alla fall. Men jag tror framförallt att det var bristen på sömn i helgen som var avgörande. Tycker vi kan få tillbaka den där timmen nu.
provet gick sådär. Jag skulle kunna få VG- men kommer nog få G/G+. Det var ett konstigt prov som man inte fick visa upp sina färdigheter på. Håller ni med mig?
Jag har skrivit filmpresentationen till spanskan men inte recensionen. Gör det på lektionen. kommer nog gå till skolan i morgon. Ska gå och lägga mig nu så att jag får sova.
Jag har gitarr i morgon också, men tror nog att jag ställer in den och åker hem och tar det lugnt och pluggar istället.
Nej, nu ska jag gå och lägga mig, borde egentligen hoppa in i duschen... orkar jag det?
Godnatt

oförberett

Gick upp sju imorsre och läste igenom det sista. Det känns väl inte sådär jättebra, men det är väl bara att prata på typ. Nu ska jag äta en våffla och göra mig i ordning. rätt skön morgon ändå. förutom att min hals är fucked up.
hejdå

Hejdlöst

Gårkvällen blev bra. Först tur till skinnis för att inte se något pga dimman se på Earth Hour. Kallt och lite blåsigt var det, men bra.
Sen var det bowling för alla slantarna bokstavligen... seriöst? 350 kr för en bana och timme? vid St Eriksplan.d Jag tror nog vi alla kan vara eniga om att jag är hejdlöst dålig. Jag fick totalt 36 poäng, medan de andra fick runt 130-140. Men jag är bra på annat. ...

Efter jobbet, som förövrigt är ett rikgit PAIN IN THE ASS idag, måste jag åka till ksg och och hämta geografiboken och sen möta upp sofia o vioktor för att åka till ari o douglas o gå på djurgårdspromenad i det fina vädret (? wahts up lixom??). Sen måste jag verkligen hem och sova plugga.
Det var ju inte direkt som en ljuvlig dröm att vakna imorse klocman sju, när hon egentligen var sex. jag är så trööött. vill bara lgga mig på golvet och gråta en skvätt och sen somna in.

Vi hörs sen amigos


Jorda timmen

Pallade inte ännu ett inlägg påarabiska så nu kör vi svenska igen. Men det var ju kul att få in lite kulturkrockar i bloggen, eller hur?!

Igår hade jag väldigt tråkigt. Facebook slukade en väldigt massa tid och red eye var inte alls lika bra som jag hopades. Jag givko ch la mig elva helt utslagen. Jag gick trots allt upp klockan fem på morgon igår så det var inte helt oförlåtligt. När klockan ringde tio i sjui i morse var ja faktikst bra lite trött.
Förövrigt är vädret ute riktigt risigt och det känns helt ok att jobba. Och nu är har nästan halva tiden gått. om tjugo minuter.
Efter jobet ska jag dejta fella o sen ska jag hem o plugga. Jag måste ta tag i mitt liv. Geografin, fan jag har glömt boken i skolan.... då blir det till att springa förbi kungstenen och hämta, måste jag verkligen plugga på. Fanfanfan

Engelskaboken måste också läsas ut och Kuh-häften likaså. Det är mycket nu. känner ni pressen?

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. fira earth hour ska vi ju göra i alla fall! eller hur!? Frågan är bara var. men de e lungan. sånt fixar sig alltid.

förövrigt fyller fares ett år idag. grattis mina så blommor♥


En la meva llista de desitjos!


मेरी ग्लैमरस डिनर!

यह इस समय हिंदी बने

Den du, med smör på

Этот пост посвящен моему хорошему другу Анастасия.
Последняя должность была по-французски так я думал, начиная с новыми вещами, и подписать новый язык в каждой речи. мы увидим, насколько долго она держит. Не забывайте, что при нажатии фразу с помощью мыши вы увидите перевод!
Каким шведских образцов показал сегодня утром, я действительно не знаю, я написал много вещей на вещи тип таблицы. Но я пришел к выводу, я нашел себя звучало очень хорошо. Одно несомненно, безопасным, и что, что я мог исправить большую часть картины Сальвадора Дали.

Сегодня я не знаю, что происходит, но у меня есть разные планы, как я Кузница в молчание. мы увидим, как все. Я должен работать в эти выходные, так что, вероятно, будет особенно поздно.
Если в-четвертых, это обед! Русский битный тип действия

Le Francais

Bonsoir lecteurs belle. En ce moment je suis assez fatigué, d'où le changement de langue. Je vais sans doute pas jusqu'à onze heures et demie du matin. Doit satisfaire à papa pour le déjeuner à onze heures et demie, si je quitte la maison onze. Puis, environ deux heures de l'école et puis plus rien. J'espère que je peux dormir avec Felicia, la mère aura un dîner avec les vieilles dames à la maison ici.
J'espère que vous avez continué la belle soirée et la nuit! Bonne nuit!♥
De signalisation, j'ai reçu un nouveau pseudonyme. S'exprimant au cours de la mémoire (miss mastermind)


Slut för idag

huvudet värker som vanligt.. fan, trodde jag skulle slippa säga den meningen.. men nej Middagen hos farmor var god som alltid. Köttbullar med gräddsås.
Yogan med felicia gick oxå bra. känner faktiskt lite mör om jag ska vara ärlig.
Utvecklingssamtalet var över förväntan. Tobias är söt.
Så. Dagen baklänges.
Nu. Biggest Loser och Svenska.

taaggaa

imorrn har jag utvecklingssamtal klockan nio till halv tio, sen ska jag träffa Ari, gå på Whyred utförsäljning och käka lunch och sen hålla i en yoga lektion med fella klockan två.
HAPPENING DAG

im neveer gonna stoooop

första eclipse-postern släppt

BTW

så vill jag bara säga att trots att klockan bara är halv tio så har jag redan haft två besökare ♥
you wanna be me, but you cant me

Morgonstund har guld i mun

Har redan varit vaken i tre och en halv timme och yogat och hatt mig. Men är jag piggare för det? Nej.
Jag sitter på Fridhemsplan på mammas jobb och läser Sofis Mode men mamma har vandrat vidare, så jag är själv. Visst mammas typ megacoola kollegor (ååh... gud. nästa så man vill köra en dagens jag irriterar mig på.) är här, men ja. Ni förstår.
Igår Kollade jag lite på Arn, tv-serien. Samma sak filmen fast uppdelad? Fint.
Det står en skål med smågodis på mammas skrivbord. Jag vill ha. Men har jag gått upp klockan sex för att yoga när jag egentligen hade kunnat gå upp halv tio, så känns det liksom inte värt det. Men ååååå jag vill ha den där cola-flaskan!
Kom precis på att jag har gitarr idag och jag har glöm mina papper. Great. Philippe tycker jag är ett retard.... som alla andra.
What else is new liksom!? Get used to it.

I like em' big and chunky

Lyrics | Will I Am lyrics - Big And Chunky lyrics

hyves?

jag har skaffat hyves. det är typ exakt som facebook fast för nederländare. snälla kan alla skaffa?! DET GÖR NI HÄR
och kolla min coola sida HÄR
ja, mitt användarnamn är emmaawesome. var goda lägg till mig som vän när ni skaffat ok? lets start a new trend!

På min önskelista

99:- HM


Bikini/Topp, Lindex 129:-

Redan hemma

Trodde att det skulle vara 45 +grader när jag tittade ut genom fönstret i morse så jag satte på mig mina converse och lilla skinjackan. Men nej, minus grader och lite blåst möttes jag förskräckt av stället. som tur var tog jag halsduken.
Annars har det varit en nedstämd dag. Det är så ibland. Tro det eller ej, men det är ok att bara vara ibland. Somnade till lite på engelskan också. Men men. Klockan ett var vi klara ju, så det blev en snabb kaffe med r och f och sen drog jag mig hem. Köpte en skvallertidning på Ropsten och njöt av ytlig skit hela vägen hem.
Sitter nu och lyssnar på Hjalles playlist och slökollar SATC. Jag är hungrig. Kan ksg sluta med kaninmat till lunch?!

myskväll

Ari och James gick precis. Vi hade en riktig filmkväll igår. Först New Moon, sen två timmars extra material (hallelujha) och sen lite Rocky Horror Picture Show. Fast den sista blev det inte så mycket av.
Det var mysigt :)
Vi gick och la oss runt halv tre och vaknade klockan tolv. Idag kommer mamma hem typ sex-sju, så jag ska göra i ordning lite här hemma och så. Ska kolla lite på svenskan också, förbereda lite essäfrågor och så. Annars kommer det inte gå så bra på fredag. Har vi typ 3 grejer på fredag? Svenska, religion och något annat jobbigt?
Juste, jag fick en poster igår.
den är typ 1x1,5m

tjena tjena

Allt är fint och prydligt här hemma och jag sitter nöjd framför datorn med lite Digestive-kex och ost. Lite lördagslyx typ. Fast mest är jag uttråkad. Sofia åkte för typ 1,5 timme sen och jag är liksom klar med allt.
Jag är nöjd med igår. Det var riktigt trevligt! Den gör vi om!
Om någon timme sådär ska jag åka in till stan och köpa new moon. mmm
sen möter jag upp ari och james för att åka hem, laga middag och titta på mumsbiten min. Sen ska vi kolla på Rocky Horror Picture Show. det kommer bli epic.
Nä, nu ska jag faktiskt gå såg jag precis! det typ 30 minuter att skriva det här inlägget..
hej dåå

FF

jajmensan..
Ikväll ska vi fira att matteprovet är klart och att jag (förhoppningsis.. snälla gud!!!) får G!
Bilder borde ju komma upp här, men jag kan inte utlova någonting. Jag är i alla fall taggad till tusen och lite såå. Framför allt på i morgon.
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh
new moon here i come

Huvudvärk

Har precis kommit hem och har så fruktansvärt ont i huvudet.
Skolan var ju rätt ovärd. Engelska, engelska, avslappning. Aha, ok.
Röda linjen krånglade som vanligt på vägen hem och jag var tvungen att gå av vid Gärdet och vänta på ersättningsbussen som inte kom och ta bussen istället, för att på vägen se ett tåg gå till Ropsten ändå. Fina fina SL.
Väl hos farmor blev jag itvingad mat som aldrig förr och nu har jag lite kramp och så.
Matten väntar fortfarande, men snart ska jag kolla lite.
Nu är det biggest loser. lalala

tidig morgon

ska upp imorogn och yoga klockan sex. det kommer bli mindre skönt. tror jag överansträngde mig på gymmet i lördags.. men det ät skönt att få rutin på saker och ting
och det är skönt att prata. bara om alltihop.
Godnatt höreni, vi ses i morgon 06.30?

jag har gått i ide

vi ses när våren har kommit och alla skitessäer är bortglömda

Ghandi sa..

... att allt du gör i livet är obetydligt. Men det är viktigt att du gör det.
För i slutändan är det bara du som kommer göra det.

På önskelistan


knogjärn Alexander McQueen, $550


en riktig vinterdag

Typiskt att det ska vara så himla fint väder men ändå så jäkla kallt! Om det bara hade varit fem grader varmare, hade det varit vår. men neeej. vi vill ha mer vinter.
jaja, jag har i alla fall solglasögonen med mig för att i alla fall se vårig ut från topp till haka.
Idag har jag förövrigt träningsverk. big time. I vaderna, låren, bröstet, skuldrerna, armarna, magen. ja lite överallt! Känns värt! Jag gick snabbt i 25 minuter på löpbandet i går för att sedan springa fem. kändes effektivt.
Efter jobbet i dag ska jag äte brunch med mamma, Eric och David på det där hotellet vid Norrabantorget. Roligt tycker jag! Är rätt hungrig nu så det kommer säkert sitta fint!
sen måste jag hem och plugga.. buhu
Tröstar mig med Sofis mode och Extreme Home Makeover


Ingen gulle i final

Salem gick inte vidare till Norge.. men jag är glad ändå. för idag köpte jag ett par solglasögon. Våren är här!
jag har även köpt en ljusrosa plyshdress och ett par jeanskjorts! Härlig shoppingdag helt enkelt!

Midnight sun

Det kommer kanske komma en femta twilight-bok. Stephany Meyer har börjat skriva men tydligen läkte en ofärdigt version och hon har nu lagt projektet på is för ett tag.
Boken ska heta Midnight Sun. Vet inte riktigt om jag gillar nament, eller att det ska komma en ny bok. Fjärde boken var ett antiklimax och jag gillar att det slutade så. Jag är rädd att det komemr förstöras om det kommer en till. Och dom kommer nog inte göra film av en heller.. hmm ja det är mycket nu hörni
källa

hurtikurre

heter det så? eller är det en ''smull fock'' all over again?
Anywho, gymmet har öppet idag, och dygnet runt för den delen! Toppen ju
Så dit ska jag gå om en timme. dock är jag skithungrig, men har hört att man ska träna när man inte har någnting i magen för då har kroppen ingenting att ta av förutom det man vill bli av med :) det kommer äskert bli jätääbra. jag ska köra lite powerwalk som jag tipsades om i förra Sofis Mode och rumpa lite. Har ingen aning om vad som finns där uppe så allt är bara så himla oklart just nu.... :'( *gråter*
Jag har desutom lånat en iPod ladadre så jag kan lyssna gärnet sen. lalalaalalalal
det är tyo ingen som ringer eller mailar s¨just  nu sitter jag och kollar på Gary.

morgon blabb

Jag måste som kanse tidigare sagt ta en buss klockan halv åtta på morgonen för att inte komma sent till jobbet. Problemet är ju bara att jag kommer fram till jobbet en timme för tidigt då..
Så nu har jag suttit här i 10 minuter och det är ytterligare 20 minuter kvar tills vi öppnar växeln. Jag har ätit frukost och sitter nu och tittar på Biggest Loser :) Vi har en platt-tv ovanför skrivborden som man kan sitta och kolla på medan man jobbar! sweet, om man säger så.
Förra säsongen vann ju Alli, första kvinnliga vinnaren av Biggest Loser, och jag tänkte bara lägga in en bild på hur hennes förändring. Visst känns det bra?

Jag har tagit med mig träningskläder hit och ska se om jag kan komma åt gymmet som finns här sen efter jobbet. Vore rätt skönt att få igång en rutin lixom. Jag kommer inte hinna gymma så mycket nästa vecka. Och det kan nog vara skönt att vara helt själv där uppe. Ska kolla med papi om det har5 öppet på helgen.
Annars då? I kväll vet jag inte ritkigt vad som händer. Kanske melodifestivalen? Kanske inte.
Nä nu ska jag ta och läsa tidningen och dricka upp mitt kaffe! Hej vuxenliv

njaa


magiskt

I kväll har jag sett en film som toppar alla listor. Nu snackar vi inte Twilight-hysteri. Vi snackar skönhet och sorg. Remember Me var den bästa filmen jag har sett. Och det säger jag bara inte. Inte heller för att jag är kär i en viss R-Pattz, utan för att denna film berörde djupare än någon annan. Har man inte sett den här filmen innan man dör, har man verkligen missat något. Och tänk om man dör i morgon? Åh gud.
Alla känslor kom samtidigt och jag och Ari satt med rödsprängda våta ögon när filmen var slut och var tvunga att sitta kvar tills alla gått och dom till och med låst (ja, seriöst. dom hade tom. dragit ner dom där stängsel sakerna) för att samla oss.
Den var så  fin.
Jag måste se den igen och igen och igen, men det kommer inte gå. För det kommer inte vara samma sak. Och det är nästan det som är det bästa. Man kan bara se den en gång. Precis som man bara kan förlora oskulden en gång och bli kär för första gången.
Precis så var det.
sen skadade det ju inte att det var en sexscen med heller



lalalala förtränigning

fan oxå. jag har inte gjort någonting än......
det är tråkigt att vara ensam hemma :(


kärt återseende

I morgon ska jag och Ari gå på bio. men inte vilken bio som helst. vi ska se Remember Me.
Den har världspremiär i morogn och självklart sitter jag där som klistrad.
Vi har bokat dubbelstolar så vi kan ligga och gruva oss av njutningarna.
¨
hej ponken ♥

hm..


Rus

Dagen har spenderats i skinnjackan och utan koncentration. Ynka en timme innan midnatts motsatts slutade skolan och jag mätte upp papi för lunch i Kungshallen. Grekiskt. Mums.
Solen vågade sig fram efter det och jag styrde mina små fossingar till TopShop. DU LJUVA FRIHET
jävlar va fint det va där. överallt saker som mitt hjärta sa mmummmzz till men plånboken AJ
provade och drömde mig bort till andra breddgrader men med mig hem fick det bara förlja med ett litet svart linne. en fin påse fick jag i alla fall.
Viktor ringde nyss och frågade om jag skulle med till Salem. Eh ja tack sa jag, om jag inte hade suttit fast ute på ön. fina han. vill bara pussa på den lilla krulltotten
mycket har gått igenom huvudet idag men främst så ska jag till gymmet i morgon. Upp till kamp!
Mamma är i GBG över natten och jag ska ha fest här hemma. fekke fekke
Maskinen pumpar ut högtalarna
inte
den här
och den här
och den här
är vad jag hjärntvättar mig med.
nu ska jag skriva religion
puzz o kjam (som jag ville tatuera in när jag var liten.. har jag nämnt att jag föddes efterbliven?)

vissa föds med en talang

Ligger och läser igenom min egen blogg, och om jag får säga det själv så; god DAMN jag är ju riktigt rulhey. ibland får jag verklige till det. Det som är lite mest roligt är ju att jag slarvar med stavningen rätt ofta och då kan det bli OH SO wrong. Som en gång när jag hade som intention, vad det nu heter på vårat nejnej inte officiella språk här i sverige, men på svenska i alla fall, att skriva ''funtar på att ta en ''spontan'' resa över alla hjärtans'' men skrev i stället ''funtar på att ta en ''sponat'' resa över alla hjärtans''
jag vet inte hur ni känner inför ett sådant senario, men jag tycker det är h-i-l-arious i alla fall.
Jag läser aldrig igenom det jag skriver här innan jag publicerar det så för mig är det minst lika roligt att läsa vad jag skrivit för, frankly my dear, så har jag ingen aning om vad jag skriver.
För er som fortfarande läser , grattis ni har vunnit en korv med bröd bön! nej, ni kanske ville veta att min mage är så himla stor just nu. skulle vilja jämföra den med en kvinna inne i sin sjätte månad av graviditet.. Vet inte riktigt vad som hände där, men det är väl bara att Let go, Let Flow som dom säger i en jättedålig film jag såg en gång.
Läser ni fortfarande??
men gud, skaffa er ett liv

im giving up this fight

'cause I can't make you love me, if you dont
you can't make your heart feel, something it wont
here in the dark, in these final hours
i will lay down my heart, and I feel the power
but you wont, no you wont.
'Cause I can't make you love me
If you dont

skola.. eller..?

Dagen var typ rätt lång. fast när det var klar kändes det som om hon var ett. så himla konstigt TYP
Jag har ätit så himla mycket i KF (kittelfjäll fyi) så nu är min magsäck ungefär lika stor som en ICA-påse så man skulle kunna kalla mitt tillstånd 'kroniskt hungrig'. vet inte riktigt varför jag skrev det... har inget annat att tillägga förutom att jag.. äh jag vet inte.
I morgon är det friluftsdag och jag ska först till F&S med R och sen är det pulkaåkning i Tanto som gäller. rätt värdelös friluftsdag egentligen men jag ser fram emot svettis. var ett tag sen nu. i wanna burn that shiEt
sen är det middag hos farmor som gällur.
mm de va det
nu ska jag snart kolla på Cougar Town, men först ska jag duscha!
J'e suis ansant!

du tror jag är vaken, men............jag är död

NU går jag och lägger mig. MAN IM TIRED som man brukar säga
natti

äntligen

hon är hemma nu. hon den där som är rulhey och som är typ lite bäst. har saknat mycket.
i morgon smäller det.
älskar dig

Packning o så

Väskan (som jag precis höll på att stava växkan...)står packad och färdig uppe i rummet. Den är SKITTUNG både vikt- och awesome-mässigt. två par pjäxor ligger i och självklart, en ryggsäck med lavinutrustning i.
fan vilken tönt jag kommer vara, men om jag hamnar under snön kommer jag ha både spade och nån slags pipgrej som gör att man hittar mig, och sofia som antagligen kommer ligga bredvid mig, så jag antar att det är värt det.
I morgon kanske jag ska jobba, har inte fått svar än, men något som är säkert är i alla fall att pappa hämtar mig klockan halv sex. Då drar vi till Prestogrillen, som är typ det hippaste stället på Lidingö, och käkar tunnbrödrulle!
Klockan sju går bussen och tretton timmar senare anländer vi till kittelfjäll!! WOHO säger jag bara
ja, nu vet ni!
herrå

i'm here baby


mitt liv försvinner sakta, sakta...

Denna vecka är det premiärer på schemat för kanal 5. Idag har Desperet och nya serien Cougar Town, med Courtney Cox i huvudrollen, premiär med början klockan nio och imorogn är Grey's tillbaka!
Detta betyder att jag inte längre kommer spendera femton timmar inne på Facebook, utan resten av mina vakna timmar kommer ägnas åt kanal 5.. Fan, för bra TV!!
men det är det värt det.. hehe

såhär cool är jag, med sparkonto och allt

Vuxendag

Jag blev snäppet mer vuxen idag. Jag gjorde inget mindre än starta ett Kapitakonto. Jajamensan, jag sparar numera. Jag tror jag ska vara duktig och sätta in 6 lax på en gång! Då har jag resan klar! lättnad!
Annars bytte jag min kavaj från Gina som jag fortfarande inte är speciellt säker på, och sprang fram och tillbaka på kungsgatan i jakt på OneOff. nejp, inte OnOff som jag trodde, utan snow- och skateboard affären OneOff. Dock kunde jag varken ta ut pengar eller betala i affären så det sket ju sig. Sen kostade ett par bindningar 1700:- (!!) så det blir nog ingeting ed det på ett tag. Tar mammas bräda (som inte alls är lika snygg som min :( ) upp till Kittelfjäll istället.
Det var min dag. INTRESSANT VA?

coola grejer

nivet the scinetist med Coldplay? har ni någonsin sett videon? Ni som gjort det har säkert märkt att den är inspelad baklänges. Det galna är att Chris Martin faktiskt sjunger låter 'åt rätt håll' samtidigt som allt spelas upp baklänges. Jag hittade en video som visar hur videon spelades in från början. Och ja, Chris Martin var faktiskt tvungen att sjunga låten baklänges när de spelade in. han kan alltså the scinetist baklänges...
galet
nu ska jag in till stan, herrå

Var var jag?

klockan är få minuter över midnatt och jag kom precis på att det var första mars idag. igår.
galet? ja
förövrigt flyter sportlovet på rätt fint. idag klippte jag mig, träffade viktor och yogade.
produktivt? ja
imorgon ska jag sova mycket och fixa min bräda. typ.
oklart? ja
godnatt

off to the city

dagens planer består utav;
- Lämna brädan på Maltes och byta bindningar
- Klippa mig klockan halv 3
- Yoga halv sju för första gången på väldigtväldigt länge...

vad jag hittar på mellan klippningen och yogan är ännu oklart, men något blir det. That's for sure.

såhär kommer jag i alla fall se ut när jag trallar runt inne i stan, lyckligt ovetande om snöstormen.

The Blues

C ya!

RSS 2.0