Tydligen har jag 2 läsare nu för tiden

Godmorgon godmorgon
En dag kvar i huvudstaden onnan jag återvänder ner till gotland. Känns väldigt skönt. Nu har jag varit här uppe ett tag, köpt lite skäna grejer. Men nu är det dags att åka tillbaka.
Igår träffade jag ju som sagt upp Sofia efter jobbet ocvh vi drog oss hem till ön, handlade lite, och åt middag. Som sagt har jag ju ingen tv utan det blev en middag framför Gudfadern på VHS. inte världens bästa film direkt men nu har jag sett den..?
Sedan låg vi ute på verandan och lekte lite och drack god kaffegrej. En pleasant surprise kom vid elva-rycket och innan dess hade både albykillen och engelskmannen hörde av sig igår också, haha... någon som är sugen att dra på fest på Café Opera?
Efter jobbet idag ska jag in till stan och fixa grejer till emmaboda, typ stor väska, sovsäck mm. Sen ikväll ska jag sova hos Felicia, kommer kännas skönt med radio...♥

Okej heido

Finfint


Nytt och fint


En vecka

Nu har det gått en vecka sedan vi var i Hemse. Jag förundras över mig själv att jag mår som jag mår. Jag blir besviken och skäms över att jag har kvar matlusten och kan skratta som vanligt. Vad är mitt problem? Var är mitt hjärta?
Jag läser följetången i Sofis Mode som handlar om Sophie och hennes hantering av hennes mans bortgång.   
Vad håller jag på med?
Hemma är allt tyst. Allt står kvar utom matskålen. Varje gång jag går hemifrån kämpar jag emot vanan att ropa Hej då, vi ses snart hjärtat.
Men väl inne i stan eller någon annanstans, på tryggt avstånd från mitt hem, är allt som vanligt. Det känns inte okej.
Var är mitt hjärta?

Jag vet att jag älskade henne mer än någon annan och ångrade aldrig att vi hade henne, men ändå skäms jag över att jasg tog/ tar det så ''bra'' som jag gjorde. Det är bara en riktigt jobbig känsla i magen hela tiden.
Är det kanske det som är min sorg?
Jag vet inte.

Annat tidsfördriv



Jag har gjort den i paint.

Så  mycket har jag att göra på jobbet


Jag har gjort en sko som tidsfördriv RÖSTA RÅ

Det är rätt lite att göra på jobbet och så.. Men visst är den snygg? Snälla rösta så bjuder jag på massa grejer om jag vinner
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Hej då Lille vän

Allt gör ont. Jag glömmer bort vad som hänt och tror att hon ska ligga som vanligt i soffan på filten när jag går upp på övervåningen.
Jag hitter spår från henne överallt trots att mamma har plockat bort allt.
Det gör ont att vara hemma. Att tvingas påminnas om att hon inte är hos mig längre.
Min bästa vän. Som legat vid min sida varje natt i åtta år. Jag saknar dig så mycket. Jag älskar dig så mycket att det gör ont.
Hon låg i min famn precis när allt tog slut. Hon fanns inte kvar då. Mamma la i ordning henne och sa att nu ser hon ut precis som vanligt. Fast det gjorde hon ju inte.
Jag vet inte vad jag ska säga. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte vad jag ska göra för att det ska sluta göra ont.
Det gör så ont.
Hela tiden.
Men det var en fin sista timme. Hon låg i mitt knä hela vägen och protesterade inte när jag höll henne i min famn när vi kom fram.
Fan. Det gick så fort. Det tog bara några sekunder och sen var hon borta. Fast inte helt. Det tog några minuter till.
Jag orkar inte mer.
I dont want to die, but I'm not keen on living either


Jag saknar dig så mycket

I'm just living my life, there's nothing crazy about me

Ber så HEMSKT mycket om ursäkt för mitt uteblivna bloggande den senaste veckan. Hade väl egentligen inte tänkt uppdatera nu när Sofia varit här men eftersom Osvald sa att han skulle gå in här idag på stranden var jag ju bara tvungen att skriva några ord!!
Jag och Sofia har mest hängt runt här nere, varit på stranden på dagarna och stekt och ägt killarna på fotboll. Vi är riktiga proffs. Förutspådde både Holland och Spanien till final. Och dom som inte ens trodde vi visste vad off-side var..
Ikväll ska vi ner till grillstranden och äta middag och sen ska vi sova nere på austre! galna gänget
Får väl se om vi vågar.. Steka ska vi göra imorgonbitti ialla fall!! Sofia tar en båt som går 14:15 så vi hinner nog steka nån timme. Shit, bråttom har vi nu så jag får väl skriva mer i morgon.
hörs!

Imorgon kör vi!

Tant, Unge Herrn och Gammel-Gäddan - aka Mamma, David och Eric - åker upp till Visby och Almedalsveckan imorgon och som avbytare hoppar Sofia in!
Fella kanske kikar in senare i veckan om hon hinner också.
Åh, det kommer bli perfekt!! Jag har redan tänkt ut små utflykter som vi kan göra och ååååå det kommer bli så bra!
Klockan halv elva-elva anländer hon till Hamra Kyrka ungefär och då kommer jag stå där med utsträckta armar och omfamna henne likt en mor som träffar sin dotter efter tio år i från varandra!
Sedan väntar en veckas tjollahopp här i Maggan tills mamma kommer tillbaka på fredag. Visst, mormor och moster finns några tiotals meter bort men dom kan hålla sig borta tycker jag.
TjoHO
I alla fall, i dag var vi nere på stranden igen efter att ha ''gjort sudret'' dvs åkt till Vamlingbo och Burgsvik. Men spännande var det och en riktig Road-trip för att citera David.
Jag badade för första gången i Sverige också. Kallt som ja, dricksvatten eller något var det, men skönt för fy satan va varmt det var idag! 30°C stod det med fetstil över Gotland idag och det var vi värda tycker jag! Tyvärr innebär sådana temperaturer att det kan hälsa på lite alger har jag kommit fram till men vi får hoppas att dom håller sig borta.
Nu väntar middag över hos mormor med familjen Moster som nyss anlänt. Hej och hå

mobilt bredband.....

ligger i sängen o försöker ladda in tre olika sidor för att kunna kolla the hills, men mitt dummadumma bredband är långsammare än något annat riktigt långsamt. (det är sent mina metaforer börjar ta slut. bare with me)
Jag tror jag är beroende av serier?
men det är ok. man får vara det dagar som dessa. även fast det är som förut då varje dag bara var en av vad som kändes som tre miljoner men när vädret inte är perfelt och sysslorna få så tycker i alla fall jag att man får tillåtelse till att gräva ner seriegrottorna och bara njuta av att leva sig in i någon annans liv för en gångs skull. För det är väl egentligen det det handlar om?
jag tänkte i alla fall bara kika in och så så att ni inte blir oroliga.
I morgon ska vi ner till stranden. bara så ni vet

RSS 2.0