Dag 1; Försvunna pass och väskor

Sitter nu på hotelrummet och kämpar för att hålla ögonen öppna. Har sedan 08:00 IGÅR morse varit på resande fot och eftersom jag är åtta timmar före Sverige så har jag varit tvungen att hålla mig borta från sängen och istälet har vi åkt till Shibuya, ''ungdomarnas stad''. Där finns manga caféer och spelhallar i varje hörn med högmusik och utanför varje affär står det människor och skriker ut olika erbjudanden.  Helt galet!
Vi har varit lite på ett internet/manga café där vi fick twittra lite (telefonernas internet fungerar inte här..). Om ni vill läsa våra uppdateringar kan ni gå in på www.twitter.com/tutokyo och läsa allt vi skriver:) vi kommer försöka uppdatera ca 2 gånger om dagen vardera.
Vi har fått låna varsin lånetelefon och vi går runt och fotar allt konstigt vi ser så imorgon ska jag försöka ladda upp lite bilder:) ska även se om jag kan fundera ut hur man laddar upp en video, så ni kan få höra hur det lät inne i en av spelhallarna!

Tänkte bara dra en kortis om hur vår resa urartade en smula åp vägen hit..
Det flyg vi skulle tagit frpn Arlanda blev ca 20 minuter sent så vi kom fram till Kastrup, Köpenhamn, 15:00. Fem minuter efter att de börjat borda planet till Tokyo som gick 15:40...
Vi sitter typ längst bak i planet och har lite smått panik när vi står och ser minutrarna ticka förbi utan att vi kommer av planet.
När vi tillslut kommer av ropar de i högtalarna att passagerarna till Tokyo genast mpste bege sig till Gate C32 för den håller på att stängas.. Så vi börjar kuta. Tillslut kommer vi fram till en låång kö till en passkontroll. (15 minuter till avgång nu) Alla tar upp sina pass, men Malin , tjejen från norrland, kan inte hitta sitt. hon letar och letar och tillslut kommer hon på att det antagligen ligger i facket på planet från Stockholm..
Hon springer iväg med gråten i halsen och vi andra försöker få tag på personal som kan hålla flygt åt oss. Ingen fattar ett smack så vi tränger oss lite i passkön och springer bort till gaten, där vi möts av 3 mycket arga danskar. Vi förklarar situationen och efter mycket om och men hittar vi både Malin och hennes pass. Under tumultets gång har tre av oss lyckats få uppgrderade platser, så jag, Max och Joanna får sitta i Ekonomy Extra, med extra benutrymme, god mat, glass och ständig uppvaktning.. Ett tecken på att vi klarat oss igenom en riktigt knivig situation på ett snyggt sätt, tyckte vi.
Elva timmar senare kliver vi vimmelkantiga av i Narita, Japan, och börjar gå mot väskuttagningen. Jag och Max säger båda att det är våra väskor som kommer komma sist av planet. När bandet slutar rulla står alla med varsin väska. Utom jag.
När vi beskrivit såväl utseendet som innehållet i väskan noggrant får vi reda på att min väska befinner sig i Phuket, Thailand.
g r e a t
Min väska var den enda som lyckades komma på villovägar av några hundra andra..
Så imorgonbitti kommer den komma hit till Japan med flyg och sedan skickas den hit på något vis. Om mina nya skor saknas ska jag stämma skiten ur SAS!

Man kan helt klart säga att resan hit var händelserik..
Men jag kommer ta med mig det här och se det som en upplevelse och en erfarenhet.
Nu ska vi snart gå ut och äta en kortis och sedan ska jag kasta mig i sängen och sova i hundra år.
Eller iallafall till nio imorgon.

Sayonara!

Ingen vill köpa din köttbullströja

.. ja det var faktiskt någon som trodde att låten gick så enligt DN Namn och Nytt.

Sitter nu på jobbet, har klackat om snyggskorna och har nu bara packning kvar (...) tills jag är redo att fara!
Kvart i elva ska jag stå redo på centralen för att kasta mig i max lilla bil och åka till Arlanda. 13:45 går planet.
Har bestämt mig för att köpa Dan Browns nya bok på engelska till novelltemat i skolan. 528 sidor lång är den, might sound foolish, men jag har ju faktiskt 20 timmars dödtid ovan molnen att ta död på..
Resfebern har ännu inte slagit till men jag kan ge mig f*n på att den kommer i natt. Ni vet, det gamla vanliga kommer väckarklockan ringa?? Har jag ställt väckarklockan? Varför är det så ljust, har jag missat väckarklockan???
Men jag ska försöka slappna av, ta en dusch, käka frukost i lugn och ro inna jag rusar in.
I väskan kommer självklart mina skoformade soulmates ligga och gosa, väl inpackade i bubbelpapper. Jag har bestämt mig för att Emma i Japan=High-heel Fashion
Tycker det låter som en toppenidé!

Dagens hålla-tummarna går till förhoppningarna om att telefonerna vi blir sponsrade med kommer att förbli våra egna och att de är riktigt colla och rosa!

Nä, dags för jobb igen!

shit jag är nervös



C O U N T D O W N

Åkte in till sergel igårkväll. Kollade på gullig/mysig/rulig film med min Ari. Träffade gamal klassis. Spottade tuggummi jättelångt. Ja en vanlig tisdag helt enkelt?
Filmen vi såg hette (500) Days of Summer. Fett skön publik va det iallafaaaall.
På natten sov jag i Aris säng.
Idag har jag varit extremt duktig och tvättat och packat . Fella lallade hit runt någon gågn och vi mös till det med chips, te och chokladkaka. Helt OK.
Kvällen kommer spenderas hemma med mor, ty hon åker ju i morgon. Grey's Anatomy får underhålla mig.
Eftersom mor åker imorgon kommer också tillgången till internet flyga iväg.
Så, för att stilla er törst efter information berättar jag lite hur mina närmsta dagar ser ut.
Imorgon ska jag äta lunch med farmor och sedan jobba. Om jag lyckas klämma in en vänn däremellan återstå att se.
Sedan på fredag far jag och kommer npg inte kunna uppdatera förrän på lördag. Men det klarar ni!
ajusstja, jag bokade biljetter till Sockholms Luciakonsert idag. najskolv.   
yep, I said it!

heejdå

I'm back

efter en veckas pause är jag, the man, the myth, the ledgend, tillbaka på en skärm nära dig och är redo att höja standarden!
e x t r e m t mycket har pågått sedan den omtalade bloggpausen en det är inget jag har planerat att uttråka er med.
Något som jag dock kan tala om är att detta höstlov än så länge är riktigt skönt!
Tid har spenderats med vänner, drömmar åt Hugh Jackman och sömnen åt skogen.
Dagens äventyr har än så länge varit ett biobesök med syskon. filmen vi såg var Upp och den var riktigt rolig.
Jag fann även nästa BSF (best shoes forever) på Miss Sixty och vid nästa stadsbesök ska jag maka mig dit och köpa dom! Klicka på den fina länken och skåda underverken.

Om ca tre dagar far jag iväg på en resa till bokstavligen världens ände. And I'm fucking sajked!
Det kommer bli underbart roligt och ni kommer självklart kunna följa mina upptåg live via bloggen:D Jag har planerat att slå besöksrekordet på 23 pers!! :D så komigen, Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Om ett par timmar ska jag återigen se stockholms ljuva skyline och njuta av en mysig middag men mina andra femtedelar! It will be fabulous!

Dagens tips är filmen the Boat That Rocked. sjukt rolig film men störtsnygg kille i.
är ni riktigt clever ser ni även den underbara likheten till Robert! 

Herrå!

upp o hoppa

har varit uppe sedan sex och är nu i full gång.
Såg precis en debattartikel i Aftonbladet skriven av Sverige Demokraternas partiledare Jimmie Åkesson. Artikeln 
är klart rasistiskt och Åkesson beskriver där att muslimerna är vårt största hot i Sverige. 
Är det bara jag som kommer ihåg att Aftonbladet sa att de från och med nu inte skulle acceptera annonser från Sverige Demokraterna? men debattartiklar gick visst bra..

läs den själva här!

 

11:40 åker jag från Kungsholmstorg och sedan är det tre lektioner som gäller. shit, livet är hårt ibland asså

 


resultat

tänkte bar meddela att impulserna definitv svek mig på skolfotot och resultatet kommer antagligen vara något i stil med hur det skulle se ut om Jasper i twilight skulle le krampaktigt...


förövrigt ska jag upp sex imorgon bitti, trots sovmorgonen till tolv, och yoga med mamma. kommer passa på att plugga gärnet på naturen efter det..

ajusste jag fick min beställning från Unicef på 1.400:- idag...
snacka om att jag kommer födas till typ drottning i nästa liv!
jag fick i alla fall med mig en skitsnygg klocka som jag ska försöka visa
nope det gick inte.. men jag prövar igen imorgon för det är ju bara sååå worth it!

najtinajt

skolfoto

försov mig imorse och gled in i byggnaden runt tio i morse. skönt
skolfotot som äger rum 14:15 är dagens höjdpunkt and it's haunting (?) me. jag kan erkänna att jag stod en stund extra imorse framför spegeln och övat poser, men det har inte gjort mig klokare..
några förslag är
star trek-handen
bita i glasögenen och se söt ut
vara ful
vara normal
ha håret på en sida
ha håret på båda sidorna

ja, möjligheterna är oändliga.. men jag höred nyss att olof är photomaster vilket gör allt lite mer nervöst..
men jag litar på mina impulser (inte) och hoppas att jag blir riktigt snygg

hejohå

Årets Blogg

Foki vann Årets Blogg på Blog Awards.
Vet inte riktigt vad jag tycke om henne. hon verkar lite jobbig?
Men en sak är säker, så här inför Japan-resan är hennes blogg en riktigt guldgruva!

gillar inte krogen fattar inte internet. finns det inget a-annat sääätt?

.... 090392003000

skolveckan har kommit tillslut och mycket slit är nu överstökat. Svenskaprovet var tråkigt men inget speciellt. om jag får VG bli jag gladglad.
Ikväll kommer jag ta det lungt ty imorgon ska jag upp halv sju och åka iväg till jobbet.. Om något roligt vankas på kvällen sen får jag reda under dagen men vi ska nog försöka fixa till något.

Även fast det vankas roligt ikväll stannar jag hemma med Idol eftersom jag ska upp halv sju imorgon.. altså tidigare än på en vardag :(

Resume (för er obildade läsare som inte vet vad det är för något är det en respekterar medietidning inom den så kallade medievärlden) har tydligen skrivit en artikel om att jag ska med till Japan.. :D Jag är med i nyheterna!!:D:D fast inte mitt namn eller så.. men dom skriver lixom om mig i tredjeperson och mamma pratar om mig. hihi:P
läs artikeln här:)

Camilla suger röhöhöööv!! asså hon på Idol, dah?
;)



i stundens hetta


Svenne är 48????

manuel lurade mig att ställa upp i Lingolympiaden den 10 oktober. det ända han sa (som ag valde att höra) var att man kunde vinna pengar, resor och det fanns gratis mat. Även sofia högg på det lockbetet..
Jag gick för bara några minuter in och anmälde mig och med jag ångrade mig snabbt då jag såg att resan man kunde vinna var till den internationella tävlingen inom samma forum och att pengarna var bidrag till lingvistik relaterade reosr...
inte heller skulled det bara pågå på morgonen en stund utan i sju jävla timmar ska vi sitta där!!!!!!!!!
men vi får gratis lunch i alla fall.

svenne avslöjade precis satt han är 48 år. CHOCKING

utebliven fakta

glömde berätta lite grejjer som fröken var med om igår.
Jag och fella såg Maud Olofsson (!!) asså gud jag veeet!
på tunnelbanan påväg hem upptäckte en riktigt kvinnokarl (...)  mig. dock gick jag under namnet Anna (jag vet, typ bäästa undercover-namnet!) så han skulle aldrig kunna spåra upp mig. Mannen, som var klart full och över 30, erbjöd mig lite olika broscher från medeltiden och föreslog att jag skulle ringa honom (eftersom jag självklart skulle kunna lista ut hans nummer??) så kanske vi skulle kunna ta ett glas vitt? rött? bubbel?
herregud... the thing jag står ut med.. menmen, är man b e a u t y f u l så är man! ;)

idag när jag hade enormt mycket tid över visste jag inte riktigt vad jag skulle ta mig till. mamma svarade inte så till hennes jobb kunde jag inte åka till.. diverse vänner var på andra uppdrag och jag ville inte springa rutn på stan och slösa. så det slutade med att jag satt 50 minuter uppe på södermalmstorg och åt jordnötter. under min ''korta'' filodofistund såg jag på hur en gamal lodis gick rint i cirklar och plocka upp gamla fimpar för att sedan röka upp dom.. jaja, han gjorde iallafall något!
På gitarren fick jag lära mig början på Back to Black med AC-DC
den är grym

nu ska jag kolla på True Blood!♥

fördröjning

sitter ensam nere på Simons skafferi och kom precis på att min gitarr börjar om en timme och 45 minuter ist för om 45 minuter.. så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra...
kanske plugga svenska?

hmm.

hejdå

Dagens Hyllning

jagg då var det dags för dagens hyllning igen:D Och idag går priset till mitt nya hang-out Il Café på kungsholmen!
Världens mysigaste men ändå sociala café mitt p kungsholmen, fem minuter från t-centralen eller tio minuter från slussen. Perfa!
om du har en lång sovmorgon och vill ta dig en lyxig frukost med en polare kan du för 65 spänn få en riktigt god fralla, ett glas juice och valfrit kaffe! :D
Resten av dagen finns massa annat mums såsom faccacia och pajer!
Ett riktigt smultronställe!


brorsan...

shit allts, vilken dag.
Brorsan, fella, o ja åkte in tidigt tidigt och pluggade/åt frukost/pratade true blood/pratade Fredrik Engström(?) på Il Café. myspys och skönt =)
Efter några timmar drog vi oss till Rådis och käkade sushi vi trappan upp till KSG, skitgott och sånt.
Sen var det prov som gällde. det lilla som jag hade fått in under frukosten var som bortblåsta och pulsen skenade iväg.. men provet gick helt ok och jag skrev galet många sidor. men de är lungan, brorsan, för jag är rätt bra på att skriva sjukt mycket grejjer som dom egentligen inte frågar efter men gör det på ett så pass diskret sätt att läraren inte märker något. hehe
Efter skolan fortsatte brorsan och jag in till sergel där vi hoppades kunna se Baksmällan igen med lite CSN-rabatt men ickesanicke så vi köpte kebab istället. Om jag säger såhär; idag har jag spenderat liite mindre än 300 spänn på mat. känns helt OK.
Efter ett rätt långt tag av glidarunt på stan utan att göra något skildes vi åt och jag for hem till Liidingö.
Där kunde jag inte längre säga brorsan offentligt utan väntade till Fella ringde mig och använde personifieringen produktivt. (hmm, rolig mening)
Imorrn är det projekt start och det kommer vara rätt tråkigt men jag har bestämt mig för att klara det här projektet och inte procastinejta allt in i sista sekund. Emma ska bli MVGbarn
ANY WHOO
Ernst Kirchteiger lagar mat med Tina och jag har inget annat för mig än att sitta här.. jobbigt att inte kunna plugga.. fast, hehe, jag ju prov på torsdag men det väntar vi lite med tycker jag!
eller hur, brorsan?


uteblivna mål och förlorade timmar

har nu suttit framför datorn läskigt länge och jag har möblerat om min farm! fast jag är inte speciellt nöjd med hur jag har placerat min åkrar....
Får väl chilla ett tag nu och gåå in sen för att kolla läget.

Annars då? Jag har ännu inte börjat plugga.. tänkte börja om typ en kvart och så kan jag hålla på i två timmar. Jag har bestämt med fella att vi ska in och yoga imorgon halv åtta och sedan gå till IlCafé och plugga gärnet innan provet som är typ tolv. enda lektionen vi har imorgon.. najs!
Klockan kvart över femska jag dra mig in mot stan för att möta upp E och D vid Ropsten och åka till mormor där det ska festas gärnet för min gamle mor.

Jag gick vilse igår inne i Forum.. kom inte ut. så jag fick ringa pappa som ledde mig till ljuset. pinsamt kanske du tycker, men jag kände mig mest ensam..
Jag hittade iallafall några sjyssta prylar till mamman och sen så åkte jag till Fella. Matchen var ju den sämsta på länge och sjukt tråkig. Vi lämnade rummet i halvtid och gick ut. i ren protest. 1-0 till Danmark och Sverige gjorde två off-side mål.. bra jobbat grabbar!
Nu har jag hört att Malta är vår sista utväg. vet egentligen inte vad det betyder men om vi har en sista pytte chans att komma med i VM så tycker jag vi satsat allt på den matchen!

Nä ska nog ta mig en Scrubss-kur nu innnan pluggandet tar fart.
Ce ya! wouldn't wanna be ya......

Idag är det....

... en dag kvar till mammas födelsedag. hjälp, jag har inte köpt något än!
...  14 dgar till höstlovet!!
... 20 dagar till jag åker till TOKYO!!!
... 35 dagar till New Moon premiären!!:D:D den är flyttat till den 17 november ist för den 20e som det är i resten av the world vilket betyder att jag kommer vara en av de första hundra som kommer att se filmen! OCH tänk om dom kommer hit??? OMG vågar jag ens tänka tanken?!

Sitter med historiaboken redo och ska snart börja plugga. kom på att ja inte riktigt vet vad provet är på så jag kanske borde börja nu?
Dagen i övrigt då?
Jag ska åka in till Forum och köpaköpaköpa, fast jag får egentligen inte köpa något till mig. bara mamma. de ät lite läskigt att åkatill Forum nu tycker jag.. den dom byggde om tappar man bort sig så fort man kommit in.. :S
Ikväll ska jag och Felicia kolla på fotbollen! nu jäklar gäller det!

Vad ska du göra idag? hehe hur många kommer svara på den frågan?

XxX

die motherfucker die?

sitter i soffan och snart dör jag. men självklart tänkte jag på er bloggläsare och innan dödsbädden tänkte jag ge er lite update.
hade spanskaprov idag.. sket i pluggandet men det gick bra ändå. manuel är allt bra söt.
efter skolan vallfärdade jag och sofia till Fridhemsplan där det rycktats om naturgodias för 7 o nitti! man kan ju säga att vi inte riktigt var ensamma om de planerna. det var fan kaos vid godisdisken... jävle svenne sätt
Sedan var det bara att rusa iväg till mammas jobb där min mobilladdare gömde sig. men eftersom jag ja... är dum i huvudet.. så lyckades jag ta fyran istället för trean och tillslut hamnade jag på Hornstull!! herrejävlar där hade jag aldrig varit förut :S
jag hittade en annan buss och hamnade jag på Västerbroplan och därifrån tog jag buss 40 för att till slut hamna på Kungsholmstorg..

mm.. en upplevelse utöver det vanliga.

ah, så nu ligger jag här. helt slut och beredd att sjunka in i en dvala.

ajusste, Niclas är så söt att jag dör!

och dig skulle jag ju bara kunna slå ihjäl j'vla b i t c h


Dagens hyllning

dagens hyllning (som vi ioförsig inte har haft här i bloggen, men som jag tykcer vi börjar med nu!) går till Rihanna. Hennes  grymma garderob och oändliga frisyrvariation tar luften ur mig.
Hon är min absoluta modeförebild!
Senaste fotona på henne kommer från modeveckan i Milano där hon körde på all black. Mycket avklätt på ett sexigt but yet diskret sätt.
Jag tycker verkligen att hennes nya blonda slingor är sjukt heta. Jag vill också färga håret svart, sedan blond och klicka det till en pojkfrisyr...

Något fel är det med bloggen här i skolan så det går inte att ladda upp bilder... jag som hade gjort ett bildspecial :'(
Men klicka här så kan ni läsa en kort artikel och se ett bildspecial på hur hennes lkädstil har förändrats under hennes fyra år i rampljuset!

haha, det blev visst ett litet fashion-inlägg:P men vad jag vet så är det precis rätt för mina läsare! :D

PUSS

dirr

på villovägar från arbetssidorna fickjag syn på ordet dirr, som jag länge frågande åskådat.
så nu tog jag tummen ur röven och sökte på google. ungdomar.se kom på upp och lätt som en plätt fick jag fram svaret att det betyder direkt.
extremt onödigt enligt min åsikt men nu har vi i alla fall klarat upp det.

Thank you and goodnight 

mama's going to japan

I'M GOING TO JAPAN MOTHERFUCKERS!!!!

mammas jobb ska dra dit lite ungar (två stycken) och jag får hänga med, göra samma saker som dom, men kommer inte officiellt delta i projektet. vad jag vet så går det ut på att vi ungavuxna skall blogga, twittra och typ skriva på annat sätt som dom i japan gör. alltså via en telefon:D de försöker i skrivande stund skaffa sponsorer så att vi kan bli sponsrade med telefoner:-D:-D:-D:-D:-D

OMFG I'm sahahaajkt!!

My date of the day

ni vet det omtalade testet på fb?
Jag fick först daniel radcliff.. men helt plötsligt sskedde ett mirakel och lille bradley dök upp på min skärm.
aja har bestmt mig för att ta det som ett tecken!

eftersom cpdatan är mongo så vill den inte ladda upp bild på munsbiten men klickis här vettja

herrå

IQ-test

trodde du att du var smart bara för att du har MVGi alla ämnen?
Pröva och läs den här texten här nedan så får vi se hur det står till med självförtroendet..

Min shaman är bra gearad både pve och pvp, 280% Cenarion Hippogryph + Bronze Drake, mining samt leatherworking. På pvpbilden visas fel shoulders, har deadly. Warriorn är alt. Loaned flying, ironsoul. Den är pvp gearad med lite pve delar, för voa etc. På accet finns det massor av heirlooms, medel levlade chars, (två 60s), lite t6 delar från tbc (the real deal). Det finns även en 74 dk med lvling axe mm. Dessa karaktärer ligger på trollbane, pct redo, har massa boxar och gamla gc. Sq finns också. 2k+ guld på karaktärerna. Gamecard aktivt ett bra tag till.

Nej.. jag trodde väl det

trotsålder

mina läppar, som redan är storlek större, har tonårsrevolt och har efeter någon veckas irritation svullnat upp en snutt och är knallröda. 
sexigt?
japp

tankar

sitter på jobbet och magen kurrar som fan.
yogade imorse. i rejserfart. jag o f gick till IL Café och åt god frukost. åkte till odenplan. gick till obsan. satt där i en timme sådär. hade naturkunskap i en timme. gymnade (japp ni hörde rätt. jag är fan helt slut nu). åkte till jobbet.
och nu sitter jag här. utsvulten och uttråkad.
vara en timme kvar nu. sedan kan jag flyga hem och äta middag.
ajusste, jag ser ut som en bonde idag. Farmville berör på så många olika plan.. <3

upp upp och iväg

åker iväg och yogar nu. har inte sovit en blund inatt men ag hade nog inte varit piggare för det..
vi hörs väl på naturkunskapen som vanligt?

sträckasvettasandasbända

så, nu har jag fyllt p med energi efter ett minst sagt kraftansträngande yogapass.
Jag sitter nu och med naturkunskapen och tittar på film. Någon på Femman, svensk. riktigt bra faktiskt:P
Imorgon börjar vi tolv så jag och fella ska in och yoga imorgon bitti för att sedan gå och äta frukost. mysigt tycker jag:)

aa iallafall så borde jag nog göra klart naturkunskapen nu men jag vet inte...
imorgon ska jag ha min nya fina skjortfrej och mina nya fina anarkistskor:) det kommer bli finfint, sickan

pospos

Emma på äventyr

hmm. vad har jag upplevt ikväll?

-Åkt en timme till Uppsala, Gottsunda. Sök på google; gottsunde+rån eller något annat otrevligt så förstår ni nog
- Ätit pizza på vingligt bord i Gottsunda Centrum.
- Kollat på kultur
- Sett män steppa=jag vill börja steppa
- Hört mamma säga; Håll käften, jävla bitch. dock inte till någons ansikte.
- ööööööööööööööh¨
- lycka över bestämd yoga imorgon och på måndag.

ja, det var väl typ det.. tror inte att någon kan slå den kvällen asså...

gud, så uttråkad jag är!

bara så alla vet så har jag nu utvidgat min farm till Family farm och har kommit upp till level 21. Jag kan nu ge bort hästar.

Godnatt älskade läsare (japp; ni är faktiskt ett par styckna!)


Suhuckey

Vaknade med täppt näsa imorse och bestämde mig för att idag skulle jag vara rikigt värdelös och vara lika tråkig som vädret utanför fönstret.
Har hunnit sett klart första säsongen av True Blood och nu sitter jag och kollar på idol:D
Igårkväll efter jobbet träffad åkte jag till Mariatorget och Café Fotöljen Hornsgatan och efter ett par långa minuter kom Fella gående. Innan dess hade jag hunnat skickad hyffsat många hej-jag-har-tråkigt-sms och sett Peter Siepen (?) traska in på samma café iförd en sån där outfit man han när man bor uppe i alperna och joddlar. Klaupfhausen , har jag för mig det uttalas, eller så myntade jag nyss en ny Schweizisk fras!
Min galna granne, ja- han som sätter på radion på högsta volym i bilen, öppnar alla dörrar och går in i huset igen.., håller på och köra fram och tillbaka på min gata. första fram, sedan backar han i kanske 50? tillbaka till ursprungsplatsen. sjuka människa.
Ikväll ska jag antagligen följa med (waahoo gåshud!! Niclas, han sötungen på idol sjunger riktigt swingigt!) på premiären av malin teater. om inte något hysteriskt roligt dyker upp och jag bailar, för er som inte vet vad det betyder så betyder det inte att man ska göra något utan att man INTE ska göra något.
Hejdå

oops

blev visst en liten bloggpaus där.
var tvungen att hämta mig från Grays i onsdags men nu är jag back on track!
Fredagen firade jag med ett par nya skor och jobb! :D ..
jag har inte jobbat sen  i helgen och kände att det var dags nu! Speciellt eftersom jag inte har så mycket planerat.
Efter jobbet ska jag möta upp Felicia-min, location unknown, men vi ska i alla fall bara ta det lungt och sånt kul:)
Vi fick tillbaka historiaprovet idag och jag är nöjd och så, men det konstiga var hennes små kommentarer.. Jag måste ha varit det sista provet hon rättat för hon hade markerat VARENDA gång jag inte skrivit stor bokstav på namn eller i början av meningar och till och med lämnat en kommentar som sa ; Glöm inte att det är stor bokstav i början av egennamn och på första ordet i en mening. jahaaaaaaaaa
hon måste verkligen varit uttråkad när hon rättade mitt prov.. Och nej, jag skriver typ inte med storbokstav när jag skriver för hand. Jag är ju i full gång med att resonera kring orsakerna till första världskriget lixom??
kände mig rätt liten och puckad när jag fick tillbaka prvoet och varenda mening var ifylld med stora bokstäver..

nej, back to work!!

RSS 2.0