ensamna!

Jag o Fella ligger de röda skinnsofforna på plan fem o chillar. Alla andra i FARES är hemma idag. jg förstr er,men det blir ju inget adjö?!  hur ska detta gå?
Snart ska vi dra ner till Wayne's och käka lite brunch ttyp.Sen sk vi dra på stan o köpa lite  klänningar. Ett tips är att gå in på ginatricot.com och kolla in deras klänngar. det finns jättemånga skitsnygga!

Aaanyway, klockan tolv ska vi åter befinna oss i KSG'slokaler för att''våga hoppa. nu dör dtan


BYBYE

här går det undan!

Jag orkar egentligen inte blogga, men jag kommer antagligen inte hinna göra det imorgon så jag får helt enkelt passa på nu!
Farmor mådde bättre idag men hon är fortfarnade sjuk.. Men det har iaf vänt nu så det är skönt!
Matte Np gick åt helvete idag men jag är över det nu och pallar inte analysera situationen. 
Imorgon åker jag o fella (o mamma) iväg!!! Asså tiden har gått så sjukt snabbt! helt plötsligt är det bara typ 10 skoldagar kvar och den efterlängtade resan är här!:D 
Nu ska jag plugga o PACKA!!!! :D:D:D:D:D

hejdå

vuxenpoäng!!

när jag kom hem idag hade jag ( för en gångs skull!!) fått ett brev. Det såg ut som ett sånt där nordea-brev nivet ,men när jag kollat på det ett tag blev jag upplyst! 
Det var min lönecheck!:D:D:D
Jag känner mig vuxen nu! men är det vanligt att man måste gå o hämta ut pengarna på banken? Jag ska dit innan 11/7 eller nått och hämta ut mina 515 kronor:) 
wihooooooooo

Mamma kommer hem typ två inatt så jag ska bara chilla hela kvällen. dock måste jag plugga matte. nationella är ju imorogn:( ni har väl hört att man ska spendera en timme, EN TIMME, på den stora uppgiften. asså varför ska man behöva utsättas för sånt?! :( 
jag hatar matte

Imorgon ska jag hem till min lilla farmor, som har lunginflamation:( Hon låter för hemskt. och hon är ju nästan 88 år och man vet ju inte vad som kan hända. hon var på sjukhuset i helgen men hon kunde inte sova för att dom slängde så mycket i dörrarna att hon var tvungen att åka hem. så nu ligger hon hemma och mår dåligt. Jag ringde henne idag och då kunde hon knappt prata för att hon var så trött o hon tar tydligen jättestark medicin så hon sluddrar typ för hon blir så hängig. Usch, det är så tråkigt. Så jag ska dit imorgon och bara vara med henne. Jag gör mat själv då eftersom hon inte orkar göra mat själv. Jag hoppas att hon blir bra. Jag har ju kommit henne så nära nu sedan jag börjat komma till henne .

aja, nu ska jag kolla lite på scrubs o sedan plugga lite (a) 



data-fickla?

hej där:)
Dagen har varit underlig och lite seg. men den gick snabbare en ad jag trott. den slutade if med två nationella prov i engelska a.. men de gick ok. :)
Efter skolan gick ja o felicia en snabb promenad till centralen med en glass i handen. det var mysigt eller nått. välbehövt i alla fall:) 
När jag kom hem väntade jag på att fella skulle skicka sina läsloggar til mig så att jag skulle vara tvungen att skria mina egna men hon tog lång tid på sig så jag kollade på scrubs istället:D 
När jag väl fått fellas mail började jag fila på läslogg 5. jag hann inte klart men jag är på god väg:) 
Nu ligger jag under täcket med min dator på magen. 
Kommer ni i håg den där lilla killen som kom på ordet fickla? blev inte ni oxå skiiitsura för att han fick komma på ett ord?! som inte ens va bra!! asså komigen, hur ofta sitter man under ett täcke/en filt med en ficklampa?! 

aja, ju ska jag läsa lite naturkunskap. 

Hörs imorgon!<3

Sääängen

''god''morgon,
gårdagen är något som inte längre existerar i nuet så det ämnet behöver vi inte beröra. 
Idag har jag mest sovit och kollat på Scrubs. Snart ska jag göra klart läsloggarna och så men det tar nog ett tag innan ja börjar med om... ;) men jag måste göra klart dom idag!! 
Nu ska jag göra ngt annat:) 

hejdå




ni är bäst, tack!

bus

hejhej,
nu är jag på jobbet och det är lite smått kaos. Jag har inte ringt än för det är typ massa förseningar och grejjer så alla är skitsura så jag vågar inte! (a)
Så jag lallar lite på fb o sånnt ist:)
Jag har hittat typ finaste klänningen från H&M men jag kan inte hitta den på deras Shop Online.. :( kolla in den här! tänk er den i kanske ljusblå! :D
JAG HAR TRÅKIGT!
jag vill hem till fella o sova o ätaa! jag ghar sovit fyra timmar och är jättekonstig i huvvet. det är lixom som om jag bara drömmer. måste få sova mer...

Nu är det back to looking busy ;D

hello jump rubber penis!

den som kncker den får en puss! (sofia får inte va me o leka)

Upp och hoppa

tjabba, 
jag hinner egentligen inte blogga men har typ tråkigt och ont överallt så jag orkar inte göra något annat. :P 
Igår blev inte riktigt som planerat men det blev bra ändå. Ja o Fella käkade middag här hemma o sedan drog vi in till stan klockan halv tio för o möta upp Thomas o bara chilla typ. De planer som funnits och uppkommit rann ut i sanden men vi lyckades underhålla oss själva ganska bra! 
Vid typ tolv drog vi kosingarna mot Café 60:) som var helt tomt!? :O Vad missade vi? :S
Typ två började vi dra oss hemmåt men ett litet mål på Donken hann emellan:) 
Vår sista buss gick två så den missade vi ju, men coola som vi är tog vi en taxi. vilket var göör skönt som man säger på västkusten. 
typ tre var vi påväg mot drömmarnas land. 

Nu sitter jag vid frukostbordet och jämrar mig över att klockan är ynka halv åtta. Jag ska jobba idag från 9-13 så det är bara att bita ihop och göra min plikt! 
Miss Emmelation, To the rescue!
Eftersom min bussar är så h******* j****** p**** dåliga på att över huvudtaget gå, tar jag en taxi in till Ropsten. Annars kommer jag 45 minuter för tidigt till ett dött globen.. 
Det kan mamma betala. 
När jag kommer hem efter jobbet ska jag bara lägga mig i bastun och sova! vill dö lite grann just nu faktiskt.. 

Nej, nu är det dags att ta tummen ur röven och göra mig klar innan taxin kommer. 
Vi hörs när jag kommer hem från jobbet eller någon annan gång när jag har tid att berätta om mitt fabulösa liv. 

pussarokramar
Särnan

LIWET LEKER♥

hej älskade läsare!! (L)
Igår  började La dolce Vita hemm ahos Felicia och uppföljaren har redan börjat:D Snart ska vi gå ut på en kort promenix o hyra film. köpa gottgott och kanske möta upp R. vi ska hyra en komedi! fatta kul
Kvällen är lite suddig men grejjer är definitivt på g!! en sak som är säker är iaf nio-bion!xD
Imorogn blire nog middag hos mig och så:) Det blir trevligtrevligt:)
Nu ska kjag kladda på smink osedan skojj amed fella:!
C ya!!!!!!!!

♥♥♥♥♥♥♥

Godingar från Nelly:)

Varje gång man går in på Nelly.com  hittar man nya snygga klänningar o skor:) När jag var inne alldelles nyss hitade jag de här:
  

Jag gillar speciellt den i mitten=) synd bara att skönhet kostar pengar:/ ... 


ps. sedär, jag orkade visst blogga mer;D ds

=)

Hej!:) 
Har ni haft en bra tisdag? min var ok. Det skulle ju varit 19 grader o strålande sol enligt SMHI men så blidde det inte.. Det har legat ett tryck i luften hela dag. nivet ett sånt där som ger en huvudvärk?..
Efter skolan tog ja o Fella en långfika på café 60:) det var riktigt mysigt och roligt! asså gud. vilka höjder en vänskap kan nå! och vad man får hjälpa till med! men vem gör inte allt för den man älskar? :)

Under vår fika gjorde vi ett schema över hur vi ska spendera den kommande långhelgen! (tors-sön) och det blev typ bästa schemat!! vi ska bara göra roliga saker som vi känner för och ha hur kul som helst!!! 
det kommer bli huur roligt som helst! :D

Imorgon väntar först middag med farmor och sedan hemfärd, för att packa ihop en väska med sköna grejjer för att sedan åka in till stan o möta fella:) efter det ska vi dra hem till henne och börja helgen=) 

Nu orkar jag inte blogga mer och ska nog hoppa in i duschen:) 

pussarokramar
Särnan


åhnej!

Primark finns inte i Barcelona!:'O Hur fan ska vi överleva TRE veckor där i trean utan vår älskling!!?

Alexander Rubak

Måste bara tillägga att Norges gullunge Alexander Rubak (som vann ESC) är grymt snygg. 



- I'm in love with a fairy tale!

rensning och gym

hej:)
Jag sitter just nu framför ännu ett härligt avsnitt av Grey's och bara njuter av att för en gång skull inte ha något plugg och ett gott samvete! 
Skolan idag har endast bestått av examinationer.. Först hade jag Int ek och redovisning av Storbritannien. Det gick mycket bättre än jag hade föranat och det var chill. Efter lunch hade jag spanska prov som gick åt helvete. det var det sämsta provet jag gjort någonsin! men men
efter skolan gymmade ja o fella en stund o sedan efter en snabb typ-fika åkte vi hem. Och för en gångs skull gjorde jag något vettigt så fort jag kom hem! Jag började rensa min garderob! Mamma hade varit på IKEA o köpt hängare o lute andra sköna grejer så jag tänkte att det helt enkelt var dags att ta tummen ur röven och göra plats till mina nya fina kläder:) 
Så nu står en typ 5 kilo tung stor påse full (lleno) med kläder utanför med rum:D Jag ska vänta med att slänga bort kläderna tills fella kollat på dom:) 
när jag har tråkigt ikväll ska jag nog rensa min skolåda.
nu ska ja dra:) 

byebye!

det luktar nyklippt gräs:)

Hej!:)
Asså gud vilken dag va har! solen skiner och det är typ 20 grader! och dom (nyhetsmänniskorna´) som sa att det skulle vara typ 12-15 grader hela helgen! jag säger bara:
OJ! så fel man kan ha!
Dagen har varit ganka produktiv. Jag har gjort klart mitt förbannade tal i Int Ek och gjort rent alla altanmöbler. duktig Emma!
Om en och en halv timme ka jag ta bussen till Rebeccas pent-house och chilla gaalet! hon ska bjuda på mums middag och vi ska bara njuta av sällskapet! dit kommer och Stasia och så smånigom Fella. Sofia är ett enda stort frågetecken i denna stund.
det ska i alla fall blir riktigt roligt! jaag är extremt sällskapsjuk just nu och dettaär precis vad jag beöhev!:D och dessutom får jag använda min sånna där BH som man klistrar på och mitt en-axels-linne med volanger!! jag tar bilder så att ni k an få uppleva det med mig! (inte på BH, den får endast min närmsta fan-skara uppleva;D)
Nu ska jag hoppa in i duschen. Jag är helt svettig från min halvtimmes solning där ute. Och jag svär att jag fått linjer!
Girls, ni får vittna ikväll! :D

Ha världens bästa lördag kväll! hoppas Sverige vinner! :D (fast nää, hoppas Island vinner!:D)

Särnan


stress

usch, jag sitter och försöker pränta in massa matematiska formler i huvudet och det INTE vägen! 
detta prov kommer nog bli det sämsta på länga!:O Det går verkligen inte!
Tillochmed a-uppgifterna är för svåra! :( 

dagen var förövrigt en vanlig dag. Engelska-talet gick bra, men gud va jobbigt det är när man är nervös hela tiden! det är galet jobbigt! man bara skakar och typ stammar sig fram i 10 minuter:( 
men det gick ok. jag hade med en liten gupp så det var ju skönt!:) 

Imorgon åker jag till pappa, så då blir det fullrulle. jag slutar typ tolv så det blir ingen lång dag i alla fall:) 
efter skolan jag jag o Rebecca gymma på vårt stammis ställe:) 
everything must go! ;P
jag har faktiskt fortfarande träningsvärk i magen från tisdagens pass! (det kan dock bero på den överdrivna fettigheten i England, men vi kan ju låtsas att jag är skittränad nu;D) 

Nej nu måste jag återgå till matten..( är det bara ja som har det så här svårt?.. :( ) ha en fortsatt fin torsdag!

dagens outfit:)

särnan


visst är det fint väder idag?:D 


Twitter

Jag sitter och lallar på datorn, och så fick jag för mig att kolla Spencer Pratts twitter sida. och sedan kollar jag om Lauren har en sida. och det hade hon:) så kul att dom verklieg finns! (nivet vad jag menar;D) asså hon skriver typ: i'm going out with Lo and Steph. hahah så coolt på nå sätt! ;) bara för skojjs skull ville jag kolla om Audrina hade twitter men jag visste inte vad hon hade för namn så jag prövade på twitter.com/audrina och det funkade:D. medan jag skrollar ner på hennes sida ser jag att Perez Hilton har skrivit: ''You are a ass.'' jag klickade mig in på has sida och får se att båda Spencer OCH Heidi har skrivit på hans sida! asså dom lever verkligen ett märligt liv kändisarna i LA! kolla in det ni oxå! det är bara skriva twitter.com/den kändis du vill hitta:) askul!:D

Nu börjar Grey's:D 

byebye

min onsdag:)

hejhej:) 
Nu är jag hemma efter ännu en middag hos farmor:) det bjöds på kyckling med massor av grönsaker. riktigt gott var det! 
Egentligen borde jag plugga matte nu. men det känns så himla ovärt. jag kommer ändå inte fatta någonting... Imorgon ska vi få hjälp av skolans andra mattelärare men jag tror inte det kommer vara så givande.. 
Ikväll är det Grey's! som jag har väntat!:D Det är ju riktigt actionladdat nu! wiho!!
Nu ska jag hitta på något annar en tund:) 
ha det bra så länge!! 

:D



äh, det är bara 7 år ;)

Idag fyller världens snyggaste Robert Pattinson 23 år! Han är en stor pojke nu:)
det är ju faktskt bara 7 år mellan oss, så jag har fortfarande en chans;D
Nu miffar sig min dator bara fr det, men klicka här så kan ni se hur snygg han är!!

hejhopp:)

Sleep-in :)

Hej fina läsare:)
Idag är en riktigt härlig dag! Det kan jag lixom känna i benen :) Solen skiner och det är typ varmt! 
om cirkus en timme går min buss hemifrån och klockan tolv är det matte som gäller! gud, så svårt det är:O Vi har prov på fredag och vår lärare är inte ens i skolan. han är i brighton med S1A, så vi kommer typ sitta själva på lektionen och inte förstå något :( men man får väl bara göra det bästa av situationen helt enkelt :) 
Var det någon som såg DH igår? asså gud! det är verkligen ett fartfyllt kvarter, Wisterialane! Men varför sprang Orson iväg från Edie? jävla tönt.. 
Aja, Im off to min nya underbara bara garderob fylld med Primark för att sätta på mig något som både matchar värdret och mitt humör:) 
ha en fin dag!

Jag just nu:D  (haha, sofia. vem är jag?;D)

Vilken underbar dag! la la la la la la la la lalala!

ja:)

sverige gick vidare i EVSC:)
så gjorde oxå Israel, Turkiet, Portugal, Malta, Finland, Bosnien & Herzegovina, Rumanien, Armenien och Island:)
Island var såå värd att gå vidare!! hon måste vinna detta!
:D

fint

hej alla:) 
Endast några få dagar har gått sedan vi kom tillbaka men min vardag har redan åkt berg-och-dalbana bland känslor och umgänge. men nu känns det riktigt bra:) it's good. goooooooood! (nivet bruce all mighty;D)
Idag har varit en lite märklig dag. vi kom till skolan klockan tio. hade en lektion. åt lunch. sedan satt vi i klassrummet utan lärare en timme för att sedan sluta:) kul!
efter skolan gymmade jag o rebecca loss på F&S och sedan bar det iväg till Aftonbladet. Där fick jag sitta och läsa en timme för att sedan sitta snällt vid mitt skrivbord och ringa jobbiga barn:) det var båda mysigt och tråkigt:)
Ikväll var ju semifinalen i eurovisionsongcontest. jag har inte sett hela men jag såg Malena, eller vad hon nu heter. och det var väl bra.. lite konstigt måste jag säga att det är med opera. jag vet inte riktigt om resten av Europa är redo för ett sådant framträdande.. menmen hoppas hon går vidare iallfall så vi slipper kvala in nästa år:)
Imorgon börjar jag klockan tolv vilket är grymt skönt! dock har jag väldigt ycket som måste göras hemma:( bland annat de två sista läsloggarna, plugg till matteprov på fredag, muntlig presentation i Int Ek, tal i engelskan, spanska prov på måndag. jag har fullt upp helt enkelt. men helt ärligt. är det humant att ha såhär mycket i skolan under en så kort tid?! asså jag menar vi har ju inte haft så mycket tid på oss. de mesta av uppgifterna har vi haft veckan innan brighton på oss att göra. för i Brighton fanns det noll tid att göra ngt annat skolarbete.. 
blä säger jag bara..
Efter skolan imorgon ska jag på middag hos farmor:) det ska bli mysigt! 
Nu ska jag se vilka går vidare på EVSC och sedan gå och lägga mig:) 
vi hörs imorgon!


Tillbaka till verkligheten!

nu är jag tillbaka:D
Den här veckan har varit riktigt riktigt kul! vi har haft braväder nästan hela tiden och min och Rebeccas värfamilj var jättesnälla och trevliga!
Maten var god och vi åt konstant:D Vi bodde jättesött och hade megagulliga husdjur:)
men vktigast av allt:
vi SHOPPADE! primark var inte som jag hade trott. det var bättre!! jag har shoopat runt 30 saker därifrån. och jag har bara spenderat ca 1500 spänn! det är galet billigt!! asså jag är kär i Primark!
Jag och Fella ska åka tillbaka till Brighton i mitten av Augusti och shoppa en ny höst garderob;D asså gud!

Att vara tillbaka är hyffsat jättetråkigt.. Att sitta vid skolbänken istllet för i gräset känns långtrkigt och segt.. men det är något som får mig att vilja vara i skolan idag. det är något som bör uppmärksammas. stort.


 Den här extremt snygga tjejen fyller 17 år idag! Hon är så söt att jag får karies!
Grattis hjärtat!

Särnan

aja, men jag kan ju lika gärna självmord för allt annat tar ju ändå död på mig

Jag läste precis en artikel på Aftonbladet som sa att
- Frukten gör dig fet!
asså herregud! ja, fruktos finns i all frukt och är kanske inte lika nyttigt som broccoli. men komigeen! 
för att man ska få bukfetma av frukt krävs ju ohumana mängder!
nu jobbar jag ju iof där men har de inget annat att skriva om?! riktigt onödig artikel!
om du också vill läsa den, klicka in dig här: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5052459.ab :)

SHIT

amen asså herregud. Jag glömde ju typ den viktigaste information!!
Idag fyller världens bästa ANASTASIA 16 år!!!!!
Grattis älsklingen, hoppas att denna dag blir den bästa på länge! Du kommer få ett riktigt uppvaktande av resten av FARES och jag kan ju bara säga to bad for you guys till de andra passagerarna på planet, för den här Resan ska vi fira dig så det står häärliga till!!!:D ♥

Love You Anastasia ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Here we go! ♥

Jahapp, nu var dagen kommen!
Idag far S1B till England, Brighton. Det kommer bli bäst! Jag och Rebecca ska ju som sagt bo tillsammans hos ett 60-årigt gammalt par med hund och katt 25v minuter från skolan:) Det kommer bli precis hur mysigt som helst!!
Jag har inte riktigt packat klart, det är inte små detaljer kvar. som typ handbagaget och så. Asså apropå handbagage.. Vi ska ju åka med Ryan Air och dom har så himla dumma regler. för det första får man bara ha med sig 15 kilo bagage istället för det normala 20 kilo. och om man nu skulle ha tryckt ner lite extra så är tillläggskostnaderna ENORMA! så man får verkligen packa lätt så man kan shoppa mycket!:O Men inte nog med det. man får bara ha ett handbagage med sig och det får inte väga mer än 10 kilo tror jag det var.. så man kan inte trycka ned så mycket packning där... men aja, nu ska vi inte gnälla!
Flyget lyfter från Skavsta flygplats klockan 21.00 och vi ankommer till England 22.15. det är en väldigt kort flygresa helt enkelt! Men eftersom det är ett så pass sent flyg så kommer vi inte komma till värdfamiljerna förän typ halv ett vilket är lite jobbigt. 
Har jag sagt detta?
Jag och Rebecca ska köpa en Aladin-ask på Skavsta till vår värdfamilj så dom får smaka lite på Sveriges finest;D På flygplatsen måste jag också köpa en engångskamera! Jag vill kunna fota massa och sedan kunna framkalla dom och sätta i album. Det är så mycket roligare! fast såklart.. då blir det ju ingen fb-mania:( :p
Nu måste jag packa det sista, vi hörs någon gång i veckan:)

pussarokramar
Särnan ♥

Ledig:D

Hej!
Idag och igar var/är jag ledig från skolan. (idag är ju iof alla lediga, men ändå)
Jag sitter här hemma och kämpar med mina läsloggar som ska vara inne på söndag. För er som slaviskt läst min blogg vet att jag skjutit på dem sedan tidernas begynneöse och jag förstår nu vad uttrycket ''What Comes Around Goes Around'' betyder...
I den läslogg som jag gör nu ska man jämföra Ny Demokratis retorik med Sverige Demokraternas och för att kunna göra det måste man gå in på ders hemsida. Jag vet inte om någon av er (förutom KSG människorna, om det nu är några andra?) har varit inne där men ¨såhär förklarar de till exempel Sveriges problem med våldtäkter:
''- För oss som följt utvecklingen av den här problematiken, kommer det internationella forskningsteamets rapport tyvärr inte som någon överraskning. Problemet har nu nått en sådan omfattning att vi inte längre har råd med några politiskt korrekta skygglappar. Vi kan inte längre blunda för att ökningen av antalet våldtäkter i Sverige är intimt förknippad med invandringen från framförallt Afrika och Mellanöstern.''
Det är några riktiga snillen i det pariet säger jag bara...

Igår var det ju valborgoch det firade jag med att kolla på film med Sofia:) De flesta sa igår: Våga Vägra Valborg! men jag slår vad om att orsaken till ett sådant uttalande egentigen var bristen på planer. Jag hade sett fram emot att fira in våren med många vänner men så blev inte fallet. och det gör inget. Nästa år tar vi igen!
I alla fall, jag tänkte bara göra er medvetna om min existens och nu ska jag återgå till läsloggarna.

Trevlig första maj!
Särnan


ps.two days and counting!! ds


RSS 2.0