im back baby yes

Jahaja, då var man tillbaka lgen.
Riktigt bra har iv haft det, men vi får ta allt en annan gång. PLUS bilder på allt underbart jag köpt! Nu ska jag göra något riktigt meningslöst och sen gå och lägge mig.
tudles

o herre jävla gud jesus i min himmel

JAG FICK FUCKING VG I MATTE B!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LEDGEN...........WAAIIIIT FOR IIIIIT......... DAAARYY!!!
NOBELPRISET NÄSTA?!

One last time

Slänger in ett litet inlägg innan jag ska sätta mig på bussen bort till Nacka för att hämta småsyskon och sedan dra till.... whaaaaaat?.... LONDON
Åtta går planet jajamensan!! Och det första ja o papsen ska göra är vaad? Primark
Jag har bara packat så att 1/4 av min väska är fylls, och jag hoppas det räcker! Vet någon om man får ha mer än ett handbagage med SAS? Det borde man väl få? Jag menar Ryan Air har ju en sån regel men dom är ju fula?
I alla faall. Kameran ligger på laddning och jag ska försöka föra över bilderna sen så ni ska få se, men jag har aldrig importerat bilderna till nya datan någon gång förut, och frankly my dear så vet jag inte var sladden är.. Men det löser vi! Pappa tar med systemaren så det blir nog rätt fina bilder förutom mina suddiga! ;)
Jag hoppas vädergudarna är med oss där borta och ändrar sig från vad dom säger nu, för om man kollar SMHI så står det typ 14°C och mulet (gråter). Men aja, Primark finns ju alltid!! Åååååh, jag ska skriva inköpslista när jag är på bussen.
Jaja, enough about L to the O to the N to the blablala, igår var en av längsta dagarna hittils tror jag nog. först lite skola sådär, sen en tur på stan, sen hem o fixa hår blabla och sen till farmor för middag och sen in till stan för FANTASTISK konsert i Konserthuset och sen förhandsvisning av SATC 2. lite galet sådär. Avslutningskonserten får 10 sångfåglar av 10. Det var underbart att bara sitta där (på bästa platserna, ja?) och njuta av vackra stämmor som smälte samman och skapade sagolik musik. Och åh, sista låten. Sommarpsalm.. Flera börja vända sig om och torka sig under ögonen och efter sista tonen var sjungen var det några som det bara brast för. åh, det var som om jag stod där igen och sjöng min sista konsert någonsin. Extremt hjärtskärnade och vackert.
SATC däremot var en besvikelse. Men det kan vi ta en annan gång nu ska jag slänga i mig något att äta och sen dra på mig kläder och dra.
Hasta luego!

Redo för kvällen!

En timme och tio minuter senare är jag äntligen klar med mitt hår!! Har suttit och virat, snurrat och vridigt för att få till dom perfekta lockarna och jag måste säga att jag ändå kom rätt nära perfektion?
Pricken över i:et blir i detta fall två!
übersöt tisha från Monki, 200:-
världens finaste skor från Forever21!
Oh, tonights gonna be a good night!!
Hoppas ni andra får det superbra även fast ni inte ska på konsert i konserthuset OCH förhandsvisning av SATC2 ;)

woopdidudle..do

Somande efter att klockan ringde i morse så jag vaknade när bussen gick, och vi hade ju bara tjugo minuters lektion och sedan lunch så jag stannar hemma till Kuh:n iställer för att åka in och äta lunch sen ha håltimme.. hallo?
Tror jag ska börja med det som jag kört nu några gånger, att lägga ut helt random bilder till mina inlägg. visst är det kul? xD ..
A men jag kör på det tror jag
va nää vi va inte bruna?

ok sofia kolla HÄR då
lite rolig bild, jaja, haha

syftar på mamma.. mhhmm??

haha.. nyårsafton var det här. och ja. hatten va obligatorisk

HAHA






aa dom sista bilderna var bara roliga att lägga upp :P

Boombox

Asså jag måste bara dela med mig av en låt som tro det eller ej, brings me to tears. Alltså rösten skär in i brösten som en jättebas på högsta volym (läs: turbo bass).
Jag vet inte om det behövs säga något mer?

Skön dag

i ett nötskal? Jajamensan
Efter skolan blev det en tur på stan och ett par riktigt såsiga skor! Tyvärr var dom lite av ett par små fotmördare så jag är inte helt säker på om jag ska behålla dom eller ej.. Jag ska vänta med att använda dom till jag har varit i London och letat lite där :)
Sen satte sig jag och Fella på Moda Café på Drottninggatan och efter en timme eller två kom James! Jag har inte sett honom sen.. vad ska vi säga...? två hundra år? Så det var jätteroligt att få träffa honom :)
Vi gick efter ett tag till Observatorielunden och lite senare hamnade vi vid Hötorget och det var inte förrän klockan nio som jag kom hem till hemmets trygga vrå! ojojoj
Nu ska jag kolla lite på en dokumentär på trean om Sex and The City 2. hare!
gammal bild på Timjans första kull kattungar. det gör ju bara ont i hjärtat

hohohhaha

a e, nu har jag bokat emmabodabiljett jaha haha mhm
a sen så har jahg ätit lite glass också, för jag va med fellak på pipers o a hemma då för jag fick hem igår.
a sen så har jag kollat på en video med en kille som har fotat sitt ansikte varje dag i åtta år och gjort en film. cool typ?
mm nu ska jag kolla lite på film o sen ska jag.... sova? a lite faktiskt och sen imorgon ska jag gå lite i skolan ett tag och sen klockan tio över tre ska jag vara hos tandläkaren och kolla på mina defekter. haha jätteroligt
och som avslut tänkte jag bjude på en jävligt härligt bild. fan vad jag längtar tillbaka till paradiset!!

*psshhh... aahhhh

Har legat ute på verandan sedan klockan tolv, då jag gick upp, och var nu tvungen att gå in och kolla på HIMYM för jag får snart värmeslag!!
Jag har fått fina bikinilinjer och GALNA fräknar i hela jävla ansiktet känns det som. Varför får jag fräknar på överläppen?! Ser det ut som om jag vill att det ska se ut som om jag har mustasch eller?
För övrigt gjorde jag ingenting igår och idag kom jag på att spanska boken ska in på måndag. äh
Fella, ari, nick, rasmus, johanna o ja kanske nån anna kommer hit ikväll och grillar lite smått om det inte ska regna för mycket. då får vi väl sitta inne helt enkelt.
ignorera allt förutom bikinilinjen por favor
Herre jesus, det känns verkligen som om jag har sommarlov. ska det vara så här härligt?!

falalala 17 DAGAR TILL KRETA MOTHER WHAAT?

Efter skolan idag blev den den längsta shoppingturen på vääldigt länge.. Alla i hela Sverige gick på Drottninggatan och stog i kö till ALLA provrum. Men med två små söta ting rikare blev i varje fall jag och bäret på köpet!
Ikväll har jag ätit en god 'middag' bestående av mozzarella, tomat och en macka med keso. mmmmmmmmm?
a faktiskt.
Nu ska jag kolla på HIMYM lite mera och snart kommer mamma hem efter en tåg resa från Göteborg som tagit typ 6 timmar.
God natt
299 :- (fick rabatt så 200 för söta mig) på H&M!

FRÅN min Önskelista!

Jag har letat och letat efter en bild på det som stått högt upp på min önskelista ett bra tag nu, men utan fråmgång.. Men idag tog jag mod till mig och köpte den för ynka 199 kronor på H&M!
Nä nu ska jag inte få er att vänta längre (inte så att ni kollade på bilden innan ni läste inlägget nejnej) så här kommer resultatet av min vågade shoppningtur!!
AAAAAH visst är den galen?!

JAJAMENSAN

Har varit duktig på jobbet i snart en och en halv timme och bestämde mig för att kolla in lite vad som hände i världen. Jag givk in på den enda. Den bästa. Den mest underhållande, internetsidan i världen. Aftonbladet.se
fantastisk
A i alla fall, där hittade jag högst upp en riktigt trevlig artikel. Först stod det att det kommer bli EXTREMVÄRME i helgen. Till och med så att folk kommer dö lite grann. hoho

Sen var det en artikel som sa att det kommer bli en SUPERSOMMAR. läs själva HÄR
nu ska jag ringa lite mer....!! XD


Lyckat!

Stannade hemma på morgonen idag och vaknade lite fräschare än gårdagen. Engelskan gick bra. Vi fick tillbaka alla nationella prov. Är nöjd hej och hå.
Svenska läsxprovet gick väl bra, vad skulle man göra lixom?
Efter skolan gic jag till H&M och prövade en svart långklänning men njaa ska nog pröva en annan strl tror jag. Eller så väntar jag bara till NÄSTA VÄCKA då jag lever livet på Primark!! Kött fifan
A i alla fall. så här sommar fräsch va jag idag!

6 timmar senare

Jag har legat och sovit sedan klockan två, och mår fortfarande skit.
Jag hoppar gympan imorgon så jag kan blir bättre. Men sen har vi ju engelska då man får tillbaka alla prov och sen läxprov (?) på svenskan.
Kanske ska plugga.

17 vaaad?

Vaknade imorse och mådde jävligt illa. Satte mig nere i vardagsrummet och panikpluggade lite i onödan och gick till bussen. Som var inställd. En kvart senare kommer nästa buss och jag kommer till rådmansgatan när provet börjar. MEn det löste sig. Mådde fortfarande tiktigt illa. Fick pissprovet. Nötade mig igenom g-frågorna och mådde illa. Satt i två och en halv timme och hoppades att mina poäng skulle räcka. Och mådde illa.
Åkte hem någon gång efter provet och ligger nu hemma och mår illa. och jag har..... wait for it...... hicka.
Jag har ätit typ tre tuggor tortillabröd och några klunkar yoggi dag. Men jag är mätt och har ont i magen. Och jag är trött. Ingen jävla höjdardag direkt.
Mamma är borta under kvällen så jag har huset för mig själv fram till typ halv elva. det är väl skönt.
Svenskaprov imorgon. aha?
Apropå rubriken. Det är 17 skoldagar kvar.

25° och sol

Jag har suttit ute på verandan ända sen jag kom hem i shorts och linne ochbara glassat. Bokstavligen. Passions sorbeten från Pipers har varit min bästa vän de senaste timmarna.
Jag tänkte mig att matteboken skulle vara min kompis lite granna också men jag somnade istället och vaknade en timme och tjugo minuter senare i den lika starka solen. Jag har faktiskt fått lite färg till och med!
hejhå

PAAAAIN

jag har så fruktansvärt JÄVLA ont i magen. DET ÄR GALET
godnatt

långt utåt helvette

ligger Ekerö kan jag numera intyga. lite över två timmar tar det att åka från Stockholm City ut till det, väldigt fina, huset vi var i igår. Kvällen var trevlig, men jag och Sofia bestämde oss för att ta sista bussen, som gick 23:18, istället för att gå upp och ta bussen som gick halv åtta. Skönt att vakna hemma.
Vi kom ju dit vid sju-tiden så det blev ändå ett tag ute i solen på verandan och lite dans tryckte vi in också.
Trots att bussen gick tjugo över elva så kom jag inte hem förrän tjugo i två. Så jävla lång tid tar det att åka. Förstår ni?!
Jaja, jag var i alla fall läskigt cool med mina percings och tatueringar även fast folk inte trodde att jag klätt ut mig utan att jag till vardags faktiskt går runt med en draktatuering på ryggen, 5 hål i örat och en i läppen och rätt mycket kajal. Men cool var jag utan tvekan. Vi får se när det kommer upp bilder om jag kan bjuda på någon. Man vet ju aldrig hur dom kommer se ut..
Idag ska jag fara tillbaka till Lidingö och fira mormor en sväng. Jag ska ta en buss som går om en timme så jag måste verkligen sluta nu. Måste hinna duscha och sminka mig också..
Medan ni väntar på en ny uppdatering kan jag definitivt rekommendera att ni kollar på senaste avsnittet av Bella&Tyra Show, då Alexandra Nilsson aka Kissie gästar programmet och mobbar skiten ur både Bella och Tyra. Jag mådde faktiskt riktigt dåligt efter att ha sett det programmet. Hon är en riktigt skithög. Men kolla på programmet, oavsett om ni följer bloggarna eller ej! Gå in här; www.bellatyrashow.se för att kolla på avsnittet.
pusse

vad hände?

Min vänsterhand skakar jättemycket och har gjort det sedan i orsdags. Är det farligt? Varför gör den så. Jag kan inet hålla still den. It's tarting to freak me out maan

bi ti dabbeljuv

I torsdags gick jag och la mig klockan halv fem. Varför?
För att inga jävla tåg gick på natten och buss-helvetet åkte ifrån mig på St Eriksplan vilket gjorde att jag missade sista bussen som jag så väl kollat ut i förväg. Så taxi fick det bli från Slussen och 238 kronor fattigare cyklade jag iväg mot hemmet ljuva vrå när solen häll på att gå upp.

Speciellt

Think Outside The Box

Tjenare tjenare
här sitter jag sedan någon timma tillbaka och svara i luren när uppkäftiga återfösäljare ringer medan solen lyser utanför fönstret och det är 22 grader. JACKPOT
Klockan ett idag ska jag kuta ner till tunnelbanan och skynda mig hem för att bara plocka ihop mina c00la grejer till ikväll och sedan pka hem till Jamie med dom andra och göra oss i ordning.
Jag kom på igår att jag ska vara Lisbeth Salander. Millenium filmrna är ju en trilogi, och en trilogi kan man oftast köpa som en box. jag har tagit u henne ur boxen och satt henne i verkliga lvet. jag har tänkt OUTSIDE ZE BOX OF KITTENZ som en rolig kille sa en gång. Eller så kan man bara säga tt jag tagit ur henne ur TVn, boxen. jävligt brutalt kommer det bli ialla fall.


zzz

Jag är galet trött kan jag meddela. Och skithungrig. Frukosten sket jag i för att få sova. Värt? Nej
På jobbet har jag i alla fall varit i en halvtimme och om en kvart öpnar växeln så då börjar helvetet. Närå, men då kan jag inte sitta o måla naglarna som jag gör nu.
Efter jobbet ska jag äta lunch med Ari och efter det bär det av ut till nacka. Jag ska soooova på bussen.
Ikväll ska jag in till stan o träffa hno den roliga, brorsan, brorsans kille, hans kompis och lilla saga antagligen. Vad kvällen har att bjuda på återstår att se.
Stay tuned för om en liten stund kommer min önskelista upp igen!



update: letade förjäves efter en bild på vad jag vill ha just nu men nelly.com tillåter ju inte att man tar deras bilder!

Onsdag på riktigt?

Fella ska sova här. aa woop woop
Jag kan kolla på himym igen. aa woop woop
Vi ska äta lammkotletter. aa woop woop


Mamma har tagit med sig digitalboxen till Gotland. aa buhu
Jag ska ta en buss klockan 07:30 i morgon. aa buhu
Jag ska jobba i morgon. aa buhu

7 månader kvaar


Jag tror det är äkta, vad tror ni?


nakenfis

hoho, nyss kom det en kille hit och skulle sälja något och här satt jag i 'salongen' i bara bh och byxor! Roligt att han såg mig, kollade bort för att sedan se mig smyga förbi mitt rum för att hämta en tröja och öppna dörren och låtsad som om det regnade :P

panickåhnghest

*** * ********* ***** **** och ****
Sh:n kan gå och ta sig

Klart

Jag har precis läst upp mitt färdiga tal för mamma. Det tog 4 minuter och 27 sekunder. Och om jag får säga det själv så är jag faktiskt nöjd. Det känns som om jag fått med det jag velat ha med och mitt avslut är rätt schysst. Hoppas bara Karin tycker om det. Men jag tror att mitt lilla sentimentala tal kommer krypa sig in i hennes hjärta och viska med en liten ljuvlig klingande stämma; mvg........♥

Gud jag är helt tömd på ord nu efter mitt ordbajsande i den hela timmen som det tog mig att skriva talet. 
nu är det dags för sängen, ja ni hörde rätt, jag ska gå och lägga mig innan ELVA!! jag ska ju trots allt upp och yoga klockan sex i morgon bitti, så jag måste vara pigg och allert. Thomasine kommer till yogan också :)  

God natt!

Såhär långt har jag kommit



- Målat naglarna men nytt nagellack
- Tagit fram anteckningar
- Tagit fram skrivpapper
- Skrikit till I'm on a Boat

texttolkning

Was it so long ago 
When we've first hit the road 
I remember 
Those earliest shows 
When we used to go 

Was it so long ago, 
When you said you loved me so 
And we kisses untold 
Your love wouldn't have fall 

Oh my where did you go 
Oh I don't know 
You didn't say goodbye 
Where did you go? 
Oh you lie, 
And you left me wandering, wandering 
Your love's just a lie 
Everyone said you've found some other guy 
Well all I do is hang my head and cry 
Sometimes I moan, sometimes I moan 

Where did you go 
Oh I don't know 
You didn't say goodbye 
Where did you go 
I don't know, I was left wondering 
If her love was just a lie 
Everywhere I go people say 
"Who's that funny guy? 
All he does is hangs here down and cry" 
Sometimes he moans, sometimes he moans 
Oh, Oh why? 

When we used to go

Say what?

dra ut ögonen som en kines och läs

vadå sömnproblem?

Har inte ätit eller druckit på 70 år?

Den indiske gurun, 83, påstår att han inte ätit eller druckit på hela 70 år. Han överlever på luft påstår han..
Gubben testades och stängdes in på ett sjukhus utan mat eller vatten i två veckor och han överlevde. Det konstiga är att han varken pinkat eller gjort number two under det två veckorna heller.
''Jag är frisk och god, det är därför Gud vill ha kvar mig här.''
Frisk kille? Njaee

Den där verifieringsgrejen

som kommer när man kommenterar, jag har inte lagt till den och den går inte att ta bort! jag vet inte varför den är där men ni får helt enkelt lida!!
Förövrigt (damn längesen jag använde mitt favoritord) har jag precis kommit hem efter söndamiddag hos laubschers och tänkte börja skriva mitt svenskatal.. javet..
jag kan inte gå och lägga mig innan tolv numera. riktigt jobbigt faktiskt för det är ju INGET roligt på tv efter typ halv elva på vardagar. och man är ju inte pigg på dagen heller när man går o lägger sig ett och går upp sju?
nu la sig timjan på min arm, naw-faktor eller vad?
om ni undrar vad dom vita fläckarna gör på hennes hals där över halsbandet så är det bara kala fläckar efter att hon haft halsband i femtusen år och det slutat växa hår där nu :D
Imorgon är det studiedag, nähäää, studiebesök, första lektionen. värt? nej
men man kan trilla förbi pipers på vägen hem. f.e.k.k.e
nä, dags att låta er sova. xoxo

Sali

nån som vill planka in på Berns ikväll med mig och dregla lite?

På Min Önskelista; Student

Även fast det inte är min tur nu i juni så kan det ju inte skada att drömma lite, eller hur?

399:- Point Sisters


Emma underhåller sig själv


Första delen!

enjoy!
Del 2 är ute!



Gör om gör rätt

laddar i detta nu upp första halvan av deceniets bästa film på youtube. självklart postar jag länken så att alla kan njuta!
a woop woop



ajuste

sen är mamma kborta också. hon svarar inte på mobilen och klockan är tjugo i åtta. om ni ser en vilsen medelålders jobbig kvinna som pratar hela tiden. kan ni bara skicka hem henne då

a hon är hemma nu

Men asså seriöst.

är ni dom tråkigaste läsarna i världshistorien?
vafan någon kommentar kan man lämna.  vad som helt. inge kul att blogga om man inte har någon som bryr sig eller orkar. fy för er

FRA åt helvette, lämna mig IPRED

skolan sög ju. försov mig en timme och missade kvarten. bussen kom för tidigt, fick sitta och vänta 20 min till nästa buss. geografin sög ännu mer. min data dog. Religionen är onödig. men slutar snart. min data stänger ner internet hela tiden utan att den säger till. bara under det här inlägget har den stängt ner sig 3 ggr. mina skor håller på att gå sönder. ska gå och klaga efter skolan. och köpa glass. mamma har middag hemma med tråkkärrningar. vet inte vad jag ska göra. måste göra typ 4a religionsuppgifter. och svenska talet. och nått annat sjukt onödigt. bara 5 veckor kvar till kreta. typ sånt man måsste tänka på.

saknat dagens jag irriterar mig på? here you go

btw

ni suger

Andra maj ffs

Idag gick jag upp kvart över två. så extremt skönt. Sen åt jag världens godaste yoghurt som jag köpte igår för att lyxa till det lite. Det är vaniljyoghurt från det där företaget so har en grek på framsidan även fast det står Turkisk yoghurt. A, jag åt i alla fall den med lite ananas, solrosförn och havreflan(?) i. jobbigt gott.
Mamma kommer hem om kanske en timme, antagligen lite mer. Såg på Aftonbladet.se att Eyafjällajökull hade spottat ut mer rök. nu ringde hon och sa att dom hade landat.
Idag SKA jag skriva mitt svenska tal och försöka plugga till vad vi nu har nästa vecka.
HEJHÅ

Nattliga funderingar

Jag kom på att man duschar bara ca 200 gånger per år.
fett gross ändå.

måste man be om allt man vill ha? kan man inte bara få

det var längesen jag var helt ensam. det är ju skittråkigt.
chokladen är snart slut och det ändå som får på tv är Ali med Will Smith och han som spelar Ray Charles i Ray.
ska hoppa in i duschen istället. hoppas att det händer något i terminalen.

a jag dör

är hemma nu. har städat fint och sitter nu och lyxar till det här hemma med nya Marabou Passion. jävligt god är den.
Till mi ddag blev det några skedar majskorn, en avokado och ett granatäpple. kreativt om jag får säga det själv.
Ikväll blir det en riktigt lugn kväll hemma. haha, suck it
(bild på nya maraboun som inte finns att hitta någonstans)

Hopsan hejsan

Det blev lite tomt på bloggen nu sådär men det gör väl inget? Eller?
Valborg 2010 blev i alla fall riktigt bra. Lite väl överskattad högtid kanske.. jag menar, vad hände egentligen? Jesus? Men annars är det ju kul att säga -''Nämen så va jag ute på Valborg.'' Istället för -''A så va man ute i fredags..''
Det blev lite grillning a casa de moi sedan blev det mycket dans som vissa borde sett tycker många. sedan åkte vi in till stan till lägenheten, träffade upp en pojkvän och hans kompis. Det var trevligt och skönt :)
Tre gick vi exlusive fella o rebecca hem och halv fyra kom vi fram till Banérgatan och en låst dörr med nyckeln i låset. Då började emmas lilla tjyvhjärna arbeta och kom på idén att brorsan skulle öppna dörren som går till köket och gå in dör. visserligen innebärande att hon hoppade upp på en hylla som stog i vägen och sedan ner på kopieringsmaskinen för att sedan gå runt lägenheten och öppna ytterdörren för mig. The mother to my brother kom upp yrvaken med ett skrämt uttryck i fejset. Aja tänkte vi och gick och la oss.
kvart i ett vaknade vi sedan, läskigt hungriga och nu sitter vi här. eller a, jag sitter här och brorsan på golvet med epilatorn i högsta hugg. Jag fick precis rova och nä. mitt hjärta klarar inte sånt. jag håller mig till min bundis rakhyveln och kanske KANSKE en vax session nån gång.
Idag ska jag fika med viktor och sen ska jag hem och fixa lite och sånt. ska försöka skriva mitt tal till svenskan också, eller lixom typ lite stödord.
A det va min fredag och lite lördag. hur har ni haft det?

RSS 2.0