STORA BLOGGPRISET

Vilken kväll! I förhållande till förväntningarna var kvällen klockers!
Jag och Rebecca tog våra nätta små ben över till Nalen, där allt höll hus, och entrade med stora ögon och hängande hakor. Mycket folk var det. Men vi sa våra namn till hon med listan och gick sedan för att hämta våra vip-pass. Med följande fritt inträde på Café Opera. Yes, you heard me.
Det bjöds på mat och dryck men vi båda var riktigt mätta så vi gled mest runt och kollade på människor och blev fotade för vi var ju bara såå snygga.
Ca 99% av de som var där hade vi aldrig sett förut men Kenza (med sin galet snygga pojkvän) och hennes kompisar var där, samt paow, Zubeide, Sibel, Alice Svensson och Henrik Schyffert som var kvällens presentatör.
Prisutdelningen var ovanligt kort och ouppmärksammad och några vinnare var Kenza för årets modeblogg, Farmor Gun i Nortälje för årets Samhälls- och politikblogg och Carl Bildt för årets blogg överhuvudtaget. typ.
Efter utedlningen var det allmänt häng och jag och Rebecca satte oss i de finfina sofforna och tog det lugnt. Vi pratade med lite olika vinnare och hang arounds och träffade Dan, som på ett diskret sätt fotade oss och lyckades vinna vårat förtroende. Runt elva- halv tolv åkte vi till Banérgatan där det skulle vara festligt men nejnejnej. Vi åkte hem.
Fast jag och Rebby var ovanligt nöjda och satte oss framför Grey's med varsin nudelsoppa i soffan klockan ett på natten. Vid två somnade vi sött med varsit leende på läpparna :)

Ett speciellt grattis till 365 saker du kan göra som vann pris för årets kreativa blogg och var väldigt trevliga! :)

Vi hörs senare med bildbevis! ;) ♥

Kommentarer
Postat av: R

Avatarbevis that is.. haha ;)

2010-02-04 @ 14:19:48
URL: http://rebeccalindroth.blogg.se/
Postat av: johanna

farmor gun <333333333

2010-02-05 @ 22:42:39

Lämna en liten kommentar här! Det är så roligt att höra vad ni tycker!:D

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0