jag har tråkigt på mitt jobb jobbjobbjobb

gick upp tidigt i morse, efter få timmars sömn. kan inte sova i min säng hos pappa... men nu är jag typ övertrött och sitter och hyperskriver på datan. väldigt få samtal har kommi tin idag, det är väl bara jag och dom andra två som jobbar här som är dumma nog att inte ligga kvar i sänge en dag som dennna..
anywho, jag är hyfsat taggad inför ikväll och jag tror allt kommer rulla på bra. det lutar mot att jag sover hemma, skönast och lättast så så slipper jag gå runt o bära på massa sovkläder och sånt.
Hoppas på att jag kan sova på soffan så det bara är att lägga isg när jag kommer hem o sen gå upp två timmar senare utan att väcka bror min som jag skulle delat rum med annars. känns enklare så.
Fick nyss reda på att jag idag kommer tjäna runt 2,300:- (sweet) och imorgon runt 1.500. rätt sschyssta bullar ändå. Sen ska jag ju jobba 6e januari (trettonhelged/dagen) och den 9-10/1 som tydligen också är röd dag. iallafall i aftonbladets värld. Hoppas på en rejäl lön som dimper ner den 25e. och då kanske jag kan köpa min gitarr! Blev ritkigt sugen på en Gibson Les Paul när jag o pappa kollade på Rock 'n' roll Hall of Fame igår. Blev också rejält rugen på Simon and Garfunkel som var grymma live (*hello darkness my old friend*. Och Sting. Och Stevie Wonder (som dansar roligt). Det var coolt
Undar hur mycekt en sån liten gura går för nu för tiden.. det blir nog ett par tusenlappar kan jag lova.. men nu har jag ju sparat ett tag så förhoppningsvis har jag råd. annars får det bli en Fender Stratocaster. och den går inte av för hacker den heller!
Efter jobbet idag ska jag springa förbi Kicks där man kan köpa två par lösögonfransar för 99 o sen till Kungsgatan där jag ska möta upp mamma för lunch. Hon har även med sig mitt röda läppstift som är ett mste för en kvällen som den som kommer!
Igår köpte jag en gymt snygg klänning fårn Vila! Så om något händer under dagen och min body inte funkar så har jag en back-up plan. Dock vet jag inte om dem klänningen fungerar så bra med min GÖRSNYGGA kavaj frpn H&M som jag plockade med mig i tisdags. Den är coool
Nu är det bara 50 minuter kvar.... börjar bli lite lätt stressad över hur jag har disponerat (vuxenpoäng) min tid idag. Vet inte riktigt hur jag har planerat att hinna med sminkning, hårfixning och allmän planering + lunch och resa till Farsta ianna klockan sex ikväll.. men jaja, det löser sig nog.
Vi hörs imorgon då jag sitter i stolen som jag sitter i nu och halvsover med dregglet rinnande nerför hakan.
bara så ni vet så lyste precis solen in övr mitt skrivbord och värmde mina frusna fingrar, men nu tog dom ner persienerna.....
Hejdå och GOTT NYTT ÅR FCS (for chirst sake för er som inte fattade)

slutet närmar sig

såja, då var det gjort.
anywho, paniken kring nyår börjar lägga sig allt mer och nu återstår bara frågan var jag ska sova.
btw, Boogey du är en ängel <3
Jag prövade att locka min systers hår med min nya locktång och ja.. resultatet blev väl inte direkt superbt. vet inte riktigt hur det kommer bli imorgon med det men vi får väl hoppas på det bästa antar jag?
jaha, ja nu återuppstog all galenhet kring imorgon.


det blev inget vettigt

jag chattade med Stijn istället och nu ska jag underhållas av Ari.
Några fler än hon och jag som stördes av Comviqs lite lättare brake i några minuter? Täckning försvann helt i alla fall.
Jag trodde att det var min mobil som blivit useless (hej jag har skrivit på engelska i över en timme och kommer inte ihåg några svenska ord och stavade precis till svenska men ä..) efter bara en dag av användning.. men nej nej det var gulliga Comviq som än en gång strulade till det.
nä, nu får jag faktiskt sluta hänga vid datorn... jag ska ju faktiskt få tillbaka mitt liv imorgon!
eller var det ikväll?

tredje gången gillt, you say?

För att rycka upp dagen i sista sekund besätmde sig jag och mamma för att åka in till stan och gå på bio. och inte vilken bio som helst, New Moon såklart?
Fortfarande lika bra, och fortfarande lika roligt när Charlie säger; ''... ah, who am I to talk? The eternal bachelor.. The famouse ladiesman!'' och fortfarande lika breathtaking när Edward säger den sista repliken.
Efter bion bestämde vi oss för att lyxa till den lite extra och gick vidare till East. Den berömda japanska resturang i stureplans hjärta, där man kunde höra repliker som ''..och jag som inte varit på mitt solarium på över en månad!!''.
Ja herregud, men gott var det och nu sitter jag här, mätt som en pankaka.
Förövrigt har mamma blivit beroende av mitt fabulösa Snake-spel och kom precis in och frågade efter min mobil.. Hon skrek också helhjärtat ut ''NEEEJ!'' när hon förlorade precis innan filmen började idag..
men det är väl bra att hon har hittat en hobby...?
aja, i morgon ska jag i alla fall gå och hämta mitt liv i upphittat-lådan runt hörnet och ta en lunch-dejt med Ari. Sedan ska jag nog också lyckas rensa mellandagsrean och hitta några riktiga godingar. Dock var det en riktigt bummer när lönebeskedet för november kom.. endast 1,800 klirrade in på mitt konto denna månad exl. studiebidrag som jag inte är riktigt säker på om man får eftersom det är lov? så jag får väl hålla lite hårdare i pengarna till december lönen kommer och lyser upp tillvaron.
Något jag är riktigt sugen på att hitta är en, hör och häpna, jumpsuit. Det vore så...
Japp, där ropade mamma ''HA! 474! Bäst på Snake!''
... himla mysigt att springa runt i en sån liten kreation! Jag vill också komma till en liten affär som hette nåt i stil med ''creas...... a, jag vet inte riktigt. men dom hade i alla fall ett par nit-prydda Christian Luboutine-klackar i skyltfönstret! Och jag lyckade också ..
''Nehehe..! 540! bäst på snake...!'' ja, herregud...
... hitta till den ökända outleten på Grevture-gatan dä rman kan fynda TopShop! :D
åh, jag blir alldeles upprymd av alla shopping-tankar!
ja, jag har ett problem...
nej hörrni. nu är klockan mycket och om jag ska hinna göra något mera roligt utan att sova bort hela dagen imorgon så sk ajag nog sätta punkt nu.
punkt

(ingenting)

jag ligger kvar i sängen. det är fortfarande mörkt i mitt rum och mina väskor står ouppackade.
jag har inte duschat och inte klätt på mig. jag har inte gjort några planer.
jag drömde en dröm i natt. som jag drömt varje natt den senaste veckan. om jag vill det så gärna, varför tar jag inte bara tag i det?

tråk

har ingenting att göra. vill åka in till stan o shoppa men orkar inte ringa någon.
jag har tråkigt.
ska nog kolla på sista avsnittet av julkalendern

Hej jag heter Emma och ja, jag är hemma

sitter nu i min säng. min nya mobil ligger bredvid mig och är söt.
Resan ner var odrägligt lång och jag mådde illa typ hela vägen, men det känns inte som ett problem nu. allt har blivit relativt.
Den optimism som fyllde min mage som fjärilar i början av veckan är nu som borstblåst och nu ekar istället sorgen i hela min kropp.
jag förstår inte. Varför vara god, nyttig och vacker när man ändå kommer drabbas av det värsta som finns en dag? Varför bry sig om andra och bara äta ekologiskt när man ändå kommer straffas?
Jag håller alla mina tummar och tänker på dig dygnet runt, Thomasine.
Jag hoppas att ni också gör det

Thomasine

fick idag besked om att världens finaste människa på jorden har blivit sjuk.
så orättvist som detta är blir det inte.
läs hennes blogg och följ hennes resa.
och be till det ni känner för för att hon ska klara sig
socalito.blogspot.com

ska vi äta lite mer?

dagen efter den stora dagen, som förvörigt kändes rätt konsitgt och inte speciellt julig. Visst är det konstogt? Första gånger på år som det är snö på julafton och man har ingen julkänsla?
Allt somallt är jag nöjd med dagen. Sket i skidåkningen och satt hemma, skrev rim och gjorde mig fin istället.
Lite olika störningsmoment under kvällens gång men inget major. Mysiga julsånger blev det i alla fall vid middagsbordet. : )
Det känns som den här julen firade jag som vuxen. Dagen flög förbi och man behövde inte vänta på Kalle Ankas Jul som man tittade lite, ibland uttråkad och ibland nostalgisk på. Middagen gick fortare än vanligt (trots att vi aldrig suttit så länge vid bordet tydligen) och helt plötsligt kom tomten, som man i alla år väntat och väntat på.
Dessutom var det ingen större spänning i hela julklappsöppningsmomentet (kul ord jag kom på) och det var faktiskt på gränsen till tråkigt i vissa stunder.
Många fina klappar öppnades men det var inga leksaker som tidigare. Eller OK, jag har inte fått leksaker på väldigt länge, men i år kom jag liksom på det.
Fast jag fick i och för sig ett UNO spel av mamma.
Ja, en annorlunda jul var det verkligen. Men den var mysig!
I kväll är det middag på gårdagens rester och lite till. Kanske hinns det med en film till. Har redan hunnit se (läs; sovit mig igenom halva) Public Enemy med snyggingen himself, Johnny Depp. Jag tror den var bra. Rätt bra slut var det.
Funtar på om jag ska pracka på grabbarna the Rocky Horror Picture Show som jag fått av David. Dom verkade inte speciellt tända på den när jag visade den.. men det ska nog lösa sig.

God Julafton!!

Ja hörni, God Jul på er alla! Har tomten kommit med lite paket så här på morgonkvisten än eller väntar han till efter middagen?
Hit har han i alla fall hunnit, fast vi är ju iof högre upp än er sp han kanske inte hunnit ber än?, och när jag vaknade låg det lite små goa paket vid fotändan mamma hälsade att tomten sagt att han glömt var strumpan låg, och i dom låg allt från serpentner till Toning Lotion. Lite småprylar helt enkelt.
Vädret i dag består av kraftig nederbörd (snö ofc) och blåst. Dock bjuds vi på lite varmare grader dagen till ära.
-14°C står det på termometern utanför fönstret. Det var allt från stockholmsvädret från hundrafemkommanio THE VOICE är det bara jag som HATAR den killen som raporterar vädret på the voice?????
Jag har ännu inte bestämt mig hur jag ska göra med skidåkningen idag. El otro familia är redan ute i backen och kommer åka till o med ett men jag vet inte riktigt hur kul det känns med snöstorm+skidor? hmmm få rduga på den karamellen tills vidare.
Inte har ni väl missat att trailerna för Sex and the City 2 har kommit? Den 28 maj har den premiär och jag är taggad! Dock måste jag medge att trailern är lite märklig..! här kommer den i alla fall:)
like it? Den känns typ lite rörig? men det har inte stoppat någon förut, eller hur?
ha en fortsatt fin Julafton så hörs vi sen ♥

bläääääääääääää och lite mums

är tillbaka i soffan, duschad och rätt fräsch. rätt sliten ändå. är helt slut.
det sista åket var riktigt skitigt. allt ballade ur och jag klarade inte en ändå sväng. pissförbannad var jag. vet inte om jag pallar mer imorgon. får de hur det blir.
glömde bort att berätta att jag igår var över hos O o M och kollade på Baksmällan. fan viklken bra film det är! Så jävla rolig!! ''I'ts funny 'couse his fat!'' hahah
anywho, Bradley Cooper, Phil i filmen, är ju bara så otroligt mumsig att dregglet rinner bara man tänker på honom. Men precis som förre gången jag såg den så var jag bara med killar, aka ingen att dreggla och stöna med.. Men jag gjorde det mentalt. Nästa gång ser jag den med en tjej så man kan njuta fullt ut!

för er som vet, visst är han äckligt lik någon??

hmm, om man skulle ta en chokladbit? det är ju ändå jul!

jag lider

Sitter inne o käkar lunch nu och soffkudden under mig är alldeles kall efter min rumpa.
Kylan där ute är inte nådig och det gör faktiskt skitont överallt. Ansiktet är illrött och utan känsel, fingrarna stela av kyla och tårna känner jag inte ens. Det är faktiskt för kallt. Jag vill bara stanna inne o kolla på film.
Men det får jag inte för mamma.
bitch.
Ikväll ska vi antagligen gå ner till jaccuzzin (?) och bastun för att chilla en stund. det kommer bli riktigt najs. måste bara se till att jag hinner raka benen för jag ser ut som en björn för er som ville veta.
OMG jag hoppar in i bastun nu, jag fryser ihjäl.

Dan före dopparedan!

Idag är det -27°C här uppe... Känns inte sådär superlockande att kasta sig ut i backen och frysa näsan av sig.. Jag tror dessutom att det blev lite väl kallt i går för mina läppar för i morse när jag vaknade var dom alldeles stela o typ svullna. snyggt.
Det är dan före dopparedan idag och det känns faktiskt inte alls. Jag har liksom ingen julstämning i mig. Kan bero på att vi är här uppe istället för hemma där jag alltid firat jul tidigare..
Men i morgon gäller det i alla fall och då ska det ätas! Åh, jag älskar julmat! :D Den halländska långkålen, mimosasalladen, köttbullarna, skinkan, sillen, prinskorvarna... råvarorna är oändliga!
Nu har temperaturen stigit till -24°, kanske stiger det ytterligare innnan vi kommer ut så det inte blir lika farligt.
Nä, nu ska jag harvesta!
puss

Update; lunchpaus

Har nu kommit in från första halvan av dagen och  jag är öm lite varstans. Jag har faktiskt lyckats åka två gånger i en röd backa och endast ramlat en gång. Tycker jag att den gången räckte då jag ramlade rakt på höften och den knakade till sådär härligt.
Egentligen vill jag bara stanna inne nu och läsa min bok, kolla på film och mysa, men jag tror inte att det är en möjlighet. Efter lunchen kommer vi antagligen åka över till andra sidan. Får se om jag fortsätter med brädadn då eller om jag byter med mamma o tar skidorna.
Igårkväll kom Moster med familj hit och det är numera full rulle kanelbulle dygnet runt här. dock är det ganska lugnt nu eftersom lilla sofia ligger o sover och harald äter.
Hur är det egentligen nere i huvudstaden? är det lika kallt som det är här?
det är ju typ omänskligt med -20 grader! men med hjälm, vantar, underställ, halsduk och dunjacka lyckas jag faktiskt hålla värmen rätt bra.
nä, nu ska jag passa på o slappna av i mucklerna innan vi drar ut igen.
byebye my babies

I have masterd the bräda

Tillbaka efter ett par långa timmar ute i den isande kylan.
Efter några gånger upp och ner lyckades jag hitta knycket och svänga lite snyggt nerför barnbacken. Allt tack vare de duktiga lärarna Oscar o Max! Åket efter lunch gick rätt bra efter att ha hasat mig ner för den röda delen och jag bestämde mig för att sluta på topp. Så nu sitter jag i lägenheten (heheheeh sofia) och kan känna hur soffkudden under mig blir kallare o kallare ju längre min kalla röv kyler ned den. Ska nog hoppa in i duschen snart också. Måste bara ta vara på denna tid ensam, för i kväll kommer Malin med familj. Dvs två småungar. Jag kommer inte så en lugn stund.
Spotify spelar högt här och ur högtalarna sägs; I'm a, i'm a  diva.. A diva is female version of a hustler.. of a hustler, of a, of a hustler.
Fett bra låt med Beyonce för er som inte visste.
Annars då? Jo, jag har kommit på att detta är det perfekta stället komma på nyår. En lägenhet tar tio bäddar (det är stoora sängar så man kan säkert få plats med fler.) och kostar 9400:- för en vecka. Det är alltså ca 900 per person. Sen är det bara mat, resa o liftkort kvar. så för kanske 1500 per person så borde man luungt klara sig en vecka! Åh, det är så perfekt!! Varje lägenhet har en stor balkon och det tar 1 minut att gå ner till liftarna.
Så nästa år kör vi.
Jag har också tummat med O o M att vi ska, tillsammans med varsit pack vänner, åka ner till Danmark. Så jag är lessen tjejer, men ni har inget val. Nästa sommar drar vi.
Man kan inte bryta en tumnin?

Report from the fjäll

Varför är det alltid så att man alltid måste gå upp så himla tidigt bara för att man ska åka skidor/snowboard? Det är ju inte precis så att backarna kommer försvinna innan man hinner pallra sig utanför dörren.
Jag är i alla fall uppe nu och är inte redo för backen.
Dock glömde mamma att ta med våra hjälmar så vi måste förbi skidboden här nedanför och hyra såväl det som massa skydd. Idag ska nämligen snowboardkängorna på och jag vill inte bryta alla ben i kroppen första dagen. inte andra dagen för den delen heller.
Mamma tjatar som fan nu att jag måste äta frukost.. Vi hörs senare idag.
ps. det är 22 grader minus här

While my guitar gently weeps

äntligen har vi kommit fram till den fina lägenheten uppe i Hamrafjäll! Den pyttebyn ligger en bit utanför Tänndalen och skyltarna här är på både svenska och norska! Så watch out norrmän, jag är nära nu!
Resan har faktiskt varit läskigt lång men jag har sovit 2/3 av resan så jag är härligt såsig och dregglig överallt.
Jag är faktiskt riktigt upprymd just nu! Flera livsplaner och andra poletter har fallit ner.
Som jag kanske sagt tidigare så fick jag Sofi Farmans bok; Elsas Mode, i födelsedagspresent av mamma. Boken handlar om Elsa som kommer hem från New York och vill komma in i Stockholm modecetrum. Hon startar en blogg som delar namnet med boken och det blir en hit.
Jag har nu alltså återfått hoppet om att min blogg kommer bli STOR och att skvallerbloggar som falsksanning och classe.kinza-kenza kommer skriva om mig varenda daaag!
För att få igång allt har jag nu lagt till mig på fenomenet Bloglovin. Så om DU har det så kan du lägga till mig för det vore typ übermysigt!! hehe
En annan sak som gått upp som ett ljus för mig är vad jag vill hålla på med när jag blir stor.
Jag har länge funderat på var jag vill bli och jag har funderat på allt från hjärnkirurg till caféägare. Men nu är det alltså klart. (fast det kommer nog vända snart.. men det känns mer permanent den här gången)
Jag vill hålla på med mode.
jajamensan. När jag satt och begrundade mitt livsval i bilen idag kom jag på att jag sedan jag var liten suttit (i skitfula kläder iof) och ritat kläder. Jag har designat klänningar, klockor, väskor skor. ja todos saker!
så, jag har bestämt mig för att efter gymnasiet, jobba gärnet i ett år och spara in massa pengar. Sedan drar jag till USA sommaren 2012 och börjar plugga på antingen FIDM i LA eller FIT i New York. På det senare lär man sig rita mönster och lite sånt. har inte så stor kolla men min moster har gått där. Måste säga att livet i New York lockar lite mer nu.
Sedan när jag har varit där i ett par år (och självklart träffat min R-Pattz) kommer jag hem förhoppningsvis , just nu är jag inte speciell sugen på att fortsätta bo här, och skaffar mig ett coolt jobb. Kanske kombinerar jobb med studier på Universitetet för att få en svensk examen. Antagligen blir det väl Juridik. När jag är klar med det skaffar jag mig ett ännu coolare jobb än det förra, kanske startar mitt eget märke, eller varför inte bli chefredaktör på Vouge. I skrivande stund ser jag mig tillbaka i New York i min vindsvåning på Fifth Avenue. visst kan ni se det också?
Emma Serner, nya Anna Wintour.
Åh, jag är så glad att jag kommit på något jag vill hålla på med!! även fast vissa må tycka att det låter töntigt.
Jag har till och med berättat för mamma o pappa och dom accepterade det faktiskt! Ovanligt bra tog dom det!
HOHO!
med ny inspiration och MYCKET fritid komme rjag förhoppningsvis uppdatera bloggen mera nu under julen än vad jag gjort under dom tidigare veckorna.
Berätta för era kompisar, För Miss Lidingö är tillbaka!

Packar pappas kappsäck

har nu anlänt till casa del Lidingö och har satt igång med mitt packande inför fjällenresan imorgon. Har ångerst över vad jag ska ha på mig på julafton - kan inte komma på någonting så jag kommer vara nakenfis.
Som de flesta i min omgivning vet så blev jag firad av pappa igår med lite plockmiddag. Liite tråkiga men absolut behövliga presenter öppnades och det var en trevligmiddagsstund. Vid halv nio rullade jag in mot mariatoret för att avnjuta trevlig sällskap i form av FARES goes Ari. Kvällen började lungt och stillsamt men definitivt mycket trevligt och mysigt :) 3 snyggingar av 6 åkte hem vid halv två och några sekunder senare dök 4 nya själar upp. Resten av kvällen var trevlig, men lite överflödig.
Klockan kvart över fyra slocknade jag i min sköna säng.
Allt som allt en lyckad kväll :)
Nu måste jag fortsätta packa. kom precis på att jag glömt en julklapp... visste väl att det var något som fattades..!

herregud

sen när tar folk mig på seriöst när jag är säger att man ska skylla sig själv att man blivit sjuk?
IRONI ÄR VAD MAN KALLAR DET

nu smääller deet

sitter hemma, har precis skottat snö och städat en snutt, sitter nu och väntar på mamma som är o hämtar sushin.
Har inte ens vågat gå in på fb än.
äh, skitnödigt inlägg
vi hörs sen

det här är det värsta jag varit med om (typ)

jag är klar med alla anteckningar.
ändå känns allt värdelöst.
jag kan ingenting.
jag har panik.
och hicka.
jag bävar inför morgondagen.


Tabula rasa

ungefär så känner jag mig nu..... Jag har gjort klart min mind-map och ordlista, bara fördjupningarna kvar.. PALLAR INTE!!
Körslaget börjar klarna allt mer och jag tror det kommer uppskattas i alla fall lite.. Förhoppningsvis kommer Ari och supportar.
Imorgon sker det. Det känns galet. Och det kommer vara snö för första gången sedan jag  vet inte när.
är lite nervös typ. eller nåt.
Jag funtar på att köra en liten följetångsgrej här i bloggen med min julsaga från Engelskan? Skulle  ni gilla det?
(det är fett bra)
hejdå

Den ända som älskar Snoop Dogg?

Sitte och lyssnar på Gangsta Luv. älskar den låten!
Det finns så många musikaliska genier som inte uppskattas just nu! Timbaland, Snoop Dogg, Lil' Wayne, Justin Timberlake m.m
Deras låtar har allt!! Alla basgångar, takter, texter.. ALLT!
Lyssna bara på det här;
''She always cold in the middle of the night,
Cuz I'm a dogg im a give her what she like.
She says my name laod, I say her name low
Thats what I aim fo', thats how the game go
Baby like the way I wake her up
Cuz i'm a gangsta, I grab her by the butt
Pull her to my side, I'm in deep
Woke that ass up just to put her to sleep ''
asså, så klockrent
Mamma kom just nu in genom dörren och jag är numera stolt ägare till en svart, snygg bräda! :D Vi fick den av vår kompis som inte längre åker så mycket så nu kan jag ju lära mig på en egen om en vecka!!:D:D:D JAG ÄR SÅ TAGGAD!!!
För övrigt är jag galet stressad över Kultur och Idé historian.. håller på och fylla på min ENORMA tankekarta (som ser ut såhär..)
begriplig?
NEJ!
PANIK
Men några saker jag kan glädja mig åt är mitt nya moderskap, till såväl bräda som denna mobil :D, och att jag fyller år om mindre än två dagar :)
ajusste, jag älskar kanal 5's söte jul-mellan-programen-klipp :D

jag är trött

det knakar i fogarna och jag är förbannad
försov mig till jobbet. vaknade nio. när började jag? nio
nu ska jag ligga och gråta innombords för mamma har en kompis här som hon bakar med
jag tror det är dags att öppna de gyllene sidorna i Vantiy Fair nu

Snillen spekulerar

S - Åh! Börje Salming är på Åhléns!!
E - Börje Salming? vem fan är det?
S - Ahmen han killen, han har underkläder och åker skidor..
E - Björn Borg?
S - ehm.. nej.. men hans konkurrent
E - Fast Björn Borg spelade ju tennis?
S - Ah precis.. asså hans konkurrent inom sportens värld!
E - Aha! men vänta nu? Var det inte han var efternamn blev uppkallat efter en skidstil? Salming, hette de inte så? Selmer?
S - Öh, längskidåkning?
E - Men, nej... CARVING!! eller vänta.. nej
S - Åh! det är ju som det där brödet!! Julvört!!! fast....

sicket flyt sickan

har precis skrivit ett spanskaprov på 20 minuter. kunde min text flytande ( jag vet, jag är förvånad själv) och jag la bara till lite grejej om att hon tycker om kyckling och kött men inte fisk. o sen va de klart!
känns faktiskt riktigt skänt att ha detta ur världen! inte för att jag spenderat sådär hemskt mycket tid på detta, men ändå!
Nu är det bara KUH kvar o sen är denna vecka slut!! det har gått galet fort, och jag kom precis på att det bara är 13 dagar kvar till jul!:D
och och 371 dagar till jag fyller 18!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
nä, vi ska inte ta ut lyckan i förskott men jävlig skönt ska det bli att få slippa barnunge-stämpeln.
he

ikväll är det lite olika planer som är possibla, men inget är bestämt ännu. jag måste få tänka!!

ok, hejdå

Budda

Igår fick jag en impuls och budade på denna goding !
jag bjöd i och för sig bara 300 kronor:P men Gud kanske står på min sida och kanske så är det ingen mer som hittar denna annons och jag vinner den! :D PEPPARPAPPARTAITRÄ
hoppas!!! fast med tidigare erfarenhet kan jag nog säga att Gud hittar på något annat att göra.

Idag ska jag köpa lite saker efter skolan. byta ett par jeans jag köpte i går och antagligen köpa ett till par. insåg i morse att mitt andra (an två) par blå jeans också är sönder så utöver de svarta jag köpte igår så blir det nog ett par blåa oxå.
en snygg tisha/tröja blire nog också.

nu ska jag konspirera


vardagslyx

'Sitter och mumsar på 10 små chokladbitar med basketbollar på.
varför?
för mamma köpte en chokladkalender till mig med inga mindre än High school musical-gänget!
jag har skrivit klart spanskabrevet. det blev 277 ord. får räcka så tycker jag. nu gäller det bara att lära sig dom..
jobbet va skittråkigt och ingen svarade när jag ringde :( det ska bli jättekul att jobba i helgen...
DAMN im sweet
hehe

en vecka kvar..!

om exakt en vecka bli rjag ett steg närmare grått hår och jag tänkte börja dagen med att visa två favoriter som jag kommer köpa när jag är riiik!

som vanligt är det strul!!! men jag lägger upp länkar så kan ni kolla själva :)
Snyggaste mobilen! (i svart!)
Toves göörsnygga leopardklänning!

mm, det hade suttit fint!

förövrigt ser denna dag ut precis som vilken som helst. skolan är tråkig och jag ska jobba ikväll. ska nog dra till shoppningens värld efter skolslutet och pigga upp mig med lite sköna grejer.
kanske en 3310 eller 1208:a såhär i vinterkylan. för jag pallar inte sitta med in miffomobil och inte kunna skicka sms utan att sitta i 5 minuter och knåpa med napparna.

nej, tillbaka till matten!

Spanskan

sitter och gnolar på spanskan. trodde jag skrivit lite för långt (över 300 ord) men det visade sig att jag skrivit 95...
Nämen, detta kommer gå jätte bra
Imorgon ska jag jobba. jag har en känsa av all lönen från december kommer vara RIKTIGT saftig! :D
dessutom får jag hela 6 spänn i löneökning när jag fyller år nästa vecka (Y)
i nog med allt plugg. en liten rap (as in rap) ska klämmas in i min lille hjärna.
Will it ever stop? I dont know! Turn of the lights, and lets go!!



Godnatt

kommer inte hålla mig uppe så länge i natt. typ
Imorgon ska jag berätta om elfte september. började skriva för en kvart sen..
jag ska även äta middag med farmor. och inte kolla på Grey's
förövrigt, jag lärde mig Bad och Black och White ida på guran.
natti

skitskola

dagen börjar med 3 timmar svenska.

livet suger

jag har sötaste bakgrundsbilden oxå


frick on a stick

köpte Vanity Fair idag efter skolan. Jag har inte ens vågat bläddra fram till sidorna. Det finns en risk att jag aldrig mer kommer bli någorlunda normal då.
Eftersom dagen endast bjöd på en lektion åkte jag hem och sov efter skolan istället för att plugga spanska. passade sig mycket bättre tyckte jag.
men men, i morgon är en ny dag och jag har gitarr. Jag har ej övat sen förra gången för två veckor sen. Philipe kommer slå mig. hårt.
humöret har i alla falll nått botten och jag känner på mig att det kommer bli ännu en sömnlös natt.
ajusste, tack sofia för dina rättningar på förre inlägget? hade ju varit oförståeligt annars

Esther

Gårkvällen, som bestod av middag och utgång med fina flickor+david, blev faktiskt riktigt rolig. Vi laddade med Sing Star och Taco-tårta innan härskapet satte sig på bussen och åkte mot stan.
Där inne träffade jag på bla snygg-johan! åh, så roligt att se honom!! Det var så länge sen!
Det blev lite som en pytte-reunion och det livade upp den annars danslösa kvällen..
Vid ett drog jag hem till sängen min och grubblade över kvällens äventyr. Somnade sött någon minut senare och vaknade elva i morse.
Denna dag kommer jag antagligen hoppa yogan.... :( OCH davids julmingel :'( för en middag med Löf-familjen.
Pappa lockade supersnällt med mig genom skuldkänslor.

Om 7 dagar kommer jag sitta, med tårarna rinnande ner för kinderna, i ett proppfyllt Globen och njuta av världens vackraste musik. jag längtar såå!!
Efter konserten har jag även bestämt träff med Ari, och förhoppningsvis Johan om han ska gå på den konserten!

Ni skulle bara veta hur fint 2000 underbarn kan sjunga.. Sök på youtube efter Adolffredriks Musikklasser eller på Spotify på Asolffredriks Flickkör!

Jaja, snart bär det av mot Danderyd... Vi hörs kanske senare, mina små duvor.


bummer

tänkte bara meddela att det INTE var Robert Pattinson på The Voice imorse. det var Eddie Gathegi... (laurent)
men han va lite roligt att lyssna på. tydlige hade det stått några tjejer nedanför entrén till kanal 5 huset klockan 6 imorse... hade iof jag också gjort om jag inte var lat..



I'v got a felling................................. att idag kommer bli en twilight-dag

oh my God, I can't BELIVE IT!!

Min Sofia har gjort det!!
She has done IT!!!


Käre Jesus, jag ber dig..

.. och jag ber inte dig om saker ofta. Men snälla, SNÄLLA JESUS, gör så att det finns Vanity Fair kvar åt mig imorgon! Jag har utan resultat sprungit till Pressbyrån en snutt men förgäves.
Jesus
Jag behöver det här.


Juletid ♥

Denna vecka har jag trotsat flera motgångar och ända gått till skolan nästan i tid. Det gäller ju att prioritera.
Fella o ja har levt livet i min crib. Vi har skrivit en bok och ätit pizza.
Imorgon far jag till pappa, men innan det ska jag casha in lite stålars på kontot i några timmar. ajusste, den ska jag gå i skolan också.
Julkalendern har dragit igång, och den är mysig. Ståhl Henrik och SuperSnälla SilverSara är riktiga barndomsgodingar som jag tycker passar rätt fint in i julen:) dock vet jag inte riktigt vad jag tycker om att dramat som allt handlar om (barnverket, hahah..) , utspelar sig för massa år sen..?
anywhoo
På fredag har jag och Ari bokat biljetter till New Moon (♥♥♥♥♥♥♥♥) och vi ska ha det så jävlaa naaajs!
på morgonen (typ vid sju tror jag?) kommer någon av huvudkaraktärerna från Twilight gästa The Voice, så det är bara att bänka sig framför närmaste radioapparat eller televisions låda! det vill man inte missa
just one more thing.... SHAFT

RSS 2.0