Photoos!!

Ok, bloggen, nu kommer biilder!!
Photos pf awsomeness!!
 påväg till reunion





MIN NYA SKIN-JACKA!!!!!
visst är den snygg?

Nu får det räcka med bilder hörni! Bilderna från mitt rum för komma upp någon annan gång:)
pussarokramar
Särnan

Sweet dreams are made of this

Hej:D
Asså, min gårdagskväll var BÄST!!! Filmen var underbar, dock inte lika bra som boken, men ändå. helt grym. skådespelarna var sjukt duktiga oxå! det kom lixom naturligt från dom! Och ja, sakke o typ Oscar eller va han nu hette va skit snygga. men det var lixom inte grejen. Ni som har läst boken vill se den här! och ni som inte har läst boken vill oxå se den här OCH köpa boken. den kommer släppas igen av Natur och Kultur så att ni har en chans att njuta, som så många andra!
Jag läste boken första gången i sexan. min lärare läste den högt i klassen och jag tyckte det gick för långsamt så jag köpte den själv och fortsatte läsa. Det har varit min favoritbok ända fram till Twilight-böckerna. nu ligger dom på delad förstaplats.
Jag har aldrig varit på galapremiär förut, och det var verkligen roligt! det var röd matta, mnån som intervjuade, alla skådespelarna stod och pratade med vem som helst, och dom hade gjort det jättefint i biografen. Man fick goodiebags med lite smått och gott i och gratis popcorn och festis. Men jag drack faktiskt ingenting!! konstigt att dom inte inte hade något vatten...
Jag fick min bok, i taket lyser stjärnorna, signerad av Johanna tydell. som förövrigt var helt anorlunda från vad jag hade förväntat mig. hon var jättesöt. och gravid i åttonde månaden! I goodiebagen fanns även hennes andra bok, Det fattas en tärning-som jag tycker är bättre än i taket lyser stjärnorna-, och även den fick jag signerad:) ruligt ruligt!

Efter bion gick vi hem till Eric o David för middag, och roligt nog var typ hela skådespelargänget på väg åt exakt samma håll. det var nästan som om efterfesten var hemma hos E o D! haha

När vi kom hem till Lidingö efter en lång dag fick jag se att min fina mamma och hennes vän hade byggt ihop min hylla och ställt in ett skrivbord i mitt rum!! det blev så himla fiint!!!  jag lägger in bilder så fort jag kommer hem!

nej nu blev det väldigt långt här, och ni som fortfarande läser förtjänar en applåd!! och asså om ni har några åsikter om bloggen, typ om jag gör något dåligt, snälla! berätta:)

Bye for now!
Särnan

Back to Black

Hola bloggen:)
Jag han inte uppdatera mer igår. jag var så vääldigt upptagen... men att läsa:D Jag har blivit skadad, på rikitigt... Idag på bussen när jag lästaklart min buss, höll jag på att börja gråta:( Den va sluuuut!! vad sk jag göra nu? men som tur var så finns det en epilog från nästa bok, Eclipse, i slutet så jag får mätte mig med den innan jag köper den senare idag:D
Nog om det nu.. börjar bli ett lite uttjatat ämne känner jag, men är jag verkligen den enda som känner såhär?

Dumma skolldeningen har bestämt sig  för att ge oss en tretimmars håltimme efter lunchen nu på måndagar... så  vi börjar 09.40, har lunch 11.00 och nästa lektion börjar 13.30...... snällt hörni!! Och inte nog med det, dom har lagt till engelskan, som egentligen låg där vi har håltimme nu, efter lunchen på fredagar. så vi slutar 14.20 istället för 12.00!! jag blir galen!
Men idag fyllde jag, fella, carro, lisa o felicia hålet med att träna medlepass i 45 min:) det var ruligt! jag tror nog att jag ska fortsätta med det.

Efter skolan idag ska jag o F shoppa, äntligen, och sedan är det galapremiär som gäller för mig:D åh, jag hoppas ddet blir rolig!! Jag har med mig min bok, så johanna tydell kan signera. *status*
Tråkigt nog fungerar fortfarande min mobil inte.. så jag kan ej bli nådd:( jag ska gå förbi the phone house idag och klaga arslet av mig. den är ju för i h*********** bara en månad gammal!:@

Jag ska försöka uppdatera efter kvällen , men don't get youre hopes up, för jag kanske bara vill sova då:D

Bajsinbajson
Särnan

Rebecca hälsar:D

åh!!

Hej!
Hur är detb med er en dyster dag som denna? Själv mår jag sissådär.. Min mobil har pajjat igen! och det är inte mitt fel! jag har inte tappat den, och jag har inte utsatt den för någon annan skada. Jag lovar! Men min mobil är iallafall paj, och jag kan inte nås.

Gårkvällen var trevlig och mysig:) Ja o Fella åt god mat från en resturang precis nedanför oss och kollade på Clueless. Har ni sett den? Riktig typ chic-lick utan innehåll. Men underhållande ändå;P
Eric o David kom ehm vid halv tolv (?) typ och vi drog där ifrån vid tio över. Vi sket i den planerade kvällsfikan och tog istället en promened till T-cenralen:)

Vi skildes åt vid slussen och jag han med nöd och näppe med nattbussen. Jag kom hem vid kvart i två och la mig genast i sängen och läste min bok.
Det var typ det jag gjorde igår. Läste och va med fella. Jag räknade hur många sidor jag läst och jag måste säga att det var rekord. 130 sidor!! Riktigt bra gjort om jag ska vara ärlig. Med tanke på att jag läser den på engelska oxå.

Idag gick jag upp runt halv elva och åt frukost. Sedan gjorde jag klart min del för 30-tals deprissionen föredraget imorgon. Men jag kan det inte utantill än. Hoppas verkligen att man får ha anteckningar..

Efter det fortsatte jag min twilight-orgie och satt som fastklistrad vid min bok i typ 2 timmar. Men nu var jag tvungen att ta en paus, jag vill ju ha något att läsa framtill att jag fixat tredje boken. Det är som ett beroende.
Ni som ännu inte tagit er an serien, rekomenderar jag verkligen att göra det! så värt det!!

Nu ska jag försöka hitta något att distrahera mig från min bok ett tag. Lunch känns löägligt men jag är nte så hungrig.. förutom efter Edward;D haha(a)

Jag hoppas att ni läst mitt mycket givande inlägg från min lillasyster? En riktigt begåvning må jag säga. Ack, endast sju ynka år är hon..

Nej, nu hittar jag på något tror jag:) Vi hörs lite senare!
Särnan <3

lillasyster

Jag har stukat. mit fot jag andvender kryker.                          Jag har varit hema os josefin   
   

Miranda  


Dubbeltrubbel och sov

Hej bloggen!
Jag kommer inte ihåg om jag uppdaterade igår, jag tror inte det:S,men då kommer det nu;D
Fredagen var lugn förutom matteorevet, som gick bättre än förväntat, men annars var det som vanligt. Efter skolan gick jag o Felicia min vän till gymmet och gymmade i typ en timma. Jobbigt, skönt!, och roligt! förutom typ världens äckligaste grej! Det avr en gubbe, på typ 50-60 år, som stod på en sån dör sspring/cykel-sak nivet?, och svettades floder!
Skitäckligt! Det bara ran-o-ran-o-ran-o-ran! hans handtag va helt dränkta i svett. Det va helt sjuuukt!! blä!
Efter gymmet fikade vi lite o sen åkte jag hem för att förbereda mig för kvällen reunion med förra klassens tjejer. Ari kom hem till mig typ kvart över fyra och sen tog vi bussen tio över fem. Middan var i Hässelby Strand, dvs världens ände. Det tar en och en halv timme att komma dit hemifrån mig!!
Jag fick för mig att vi skulle mötas halv sju, men vi skulle visst träffas sju.. så jag o Ari fick vänta i en timme , :/ , på dom andra...
 Och medan vi väntar så hänger sig min mobil. Jag trodde det var minusgradera, men jag stängde iallafall av den och startade om den. när ja skrivit in pinkoden så startades den om och jag var tvungen att skriva in pinkoden igen. och så höll den på. så jag kunde inte sätta på den! på hela kvällen! och jag skulle åka hem själv ända från Hässelby Strand till Hasseludden där jag bor... Jag fick sån ångest! min mobil är lixom mindre än en månad gammal!
Men när jag vaknade imorse så försökte jag sätta på den igen, och då gick det! skit konstigt! och skit onödigt! istället för att få slappna av på kvällen så gick jag och jämrade mig för  mobilen. :(
Dumma du som gjorde detta mot mig! Gud, jesus, Fredrik Reinfeldt. vem du nu är!
Förövrigt är jag trots omständigheterna helt utvilad! jag har bara sovit och sovit heela natten. inte vaknat en ända gång! Så även fast jag somnade vid kanske halv ett så gick jag upp tio! Tidigt!

Idag ska jag iallafall bara vara hemma tills kvällen då jag o Felicia ska vara hundvakter åt David o Erics hund Love. han är så himla söt! han är en sån där jättestor pudel:) super gullig! Så det ska bli kul:D

Jag bloggar lite senare idag och lägger in lite bilder, dock glömde jag kameran under själva kvällen men jag har några från resan dit:P
Min lillasyster ska få blogga lite oxå hade jag tänkt;D 

Vi hörs lite senare vänner!
Särnan 


ångest

jag vill bara gråta.
på riktigt.
jag förstår ingenting av matten och jag kan ändå inte plugga mer. det går inte in.

jag kommer få IG

Matteprov kan gå o dra sig
eller va  fan man nu säger

Mitt vackra vinterland

Snö i all ära, men komigen?! kan inte våren komma nu? Min trädgård är täckt av vita flingor och min gata är en enda stor isbana. visst är detfint, men nu vill ja ha sommar!
Efter skolan tränade jag med Fella i typ en timme o sen åkte jag hem till farmor. För er som inte vet så äter jag middag hos min farmor en gång i veckan men den här veckan var det ju öppet hus, så det blev lunch idag istället:)
Det var trevligt att träffa henne:)

Nu sitter jag i soffan och jömrar mig över matten. jag har inte rört matteboken och det är prov i morgon!! jag måste verkligen plugga. usch. jag är inte inte i en bra plugg perod just nu. inte motiverad över huvudtaget! det känns inte bra. på riktigt. nej, nu börjarj jag plugga. vi får se om jag hinner blogga en gång till i kväll. annar hörs vi i morgon:)

 hmmm...


Min söta katt tycker själv att hon är för bra för vatten i skål så hon kräver rinnande vatten direkt ur kranen...

just the way she likes it!

Nu är det matte som gäller!
See you
Särnan

Morgon flickor

Godmorgon bloggen!
Idag är jag trötter big time! Jag ville bara dö i morse när klockan ringde klockan tjugo över sex p morgonen. Men jag pallrade mig upp ändå. den kämpe som jag är!
Nu har jag kommit till skolan och för en minut sedan började Naturkunskapen. idasg blir en sjukt kort dag. slutar klockan elva:D då ska jag o fella träna o sen ska jag till farmor och äta lunch:)
Sedan är det matte som gäller..

Jag och Bäret just nu:D

(snygga som vanligt)

pussarokramar
Särnan

D-dagen

Hej alla!
Nu är jag äntligen hemma efter en låång dag i skolan. Öppet hus grejen gick bra men det var väl inte det roligaste... Det va rätt många där men typ 6 ? killar... ingen ljus framtid för mig asså..
Jag får väl leva på han sötingen i matsalen, haha!
Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta on faktiskt.. jag tror nog bara att jag lägger upp lite bilder och låter dom tala för sig själva:)


Maggz o Sofia


Min dator, och min Robert<3


Öppet hus-redo






Jag fick världens gulligaste brev av David idag! det var skrivet på annonser och som en vok. haha! hur ska jag skå det? jag måste hitta på något riktigt lkyftigt som svar;)


Timjan ligger och myser under mina ben<3

Men nu!!
 till den största nyheten!!

JAG SKA GÅ PÅ GALAPREMIÄREN AV I TAKET LYSER STJÄRNORNA!!!!
ÅH!!!! Jag älskade verkligen den boken! Har ni läst den? om inte, GÖR DET!

Hehe, nu blev det en del bilder. men dt är väl kul?

hade jätte bra!
Särnan

Slapp/streesig morgon

Godmorgon!
Hur mår ni? Jag mår helt ok, j*vligt hungrig men annars bra:)
Min dag började som vanligt klockan halv nio. Men inte med en vanlig lektion utan vi var ensamma och skulle arbeta själva med de fördjupningsuppgifter vi tilldelas. Det har hittils gått ganska bra faktiskt. men nu börjar jag förlora koncentrationsförmågan. vilket resulterar i bloggande... vilket kanske roar er, mina kära läsare;P

Idag  är det som sagt Öppet hus här på KSG, det vore jätte kul om ni som söker till gymnasium nu kunde komma förbi.
På KSG finns Samhällsvetenskaplig internationell linje inriktning Ekonomi, Språk och Kultur och Estetiskt linje inriktning samtida foto och språk:)
Hoppas vi ses snart;D

Annars är dagen lugn och om typ 45 minuter ska vi gå på lunch. nån slags kalvgryta ska serveras.
AVISSTJA! igår när vi satt och åt, extremt god lasagn, så spanar jag, johanna marija in världens kap. han var huur söt som helst! as snygga kläder och allt därtill. Min lunch bestod iallafall av att strirar på honom:D och om jag inte har heelt fel kikade han tillbaka lite på mig oxå!!;D
När vi skulle gå, gick han samtidigt bakom oss i trappan, ända upp till vår korridor! och då kollade han tillbaka på oss, eller enligt mig- MIG! hhehe(a)

hoppas han är på lunchen även idag, så det finns något att vila ögonen på:)


Jag, Maggie och Sofia just nu:)




Vi hörs sen!
Särnan



ÖPPET HUS!

Jag glömde något OERHÖRT viktigt!;D
Imorgon är det öppet hus på mitt fina gymnasium Kungstensgymnasiet!
Så kom ni som håller på att söka till gymnasium!
Tiderna är 17-20 p kungstensgatan 45:) kolla den här länken:)
Ta tunnelbanan till rådmansgatan, eller gå högst upp på drottninggatan. Jag hoppas vi ses där!



pussarokramar
Särnan

Obama!

Hej bloggen!
Idag är en STOR dag! Klockan 18.00 i kväll invigdes Barack Obama som USA's president! Jag såg inte talet, men jag hörde det via telefon. (Mamma såg det och jag ringde henne). Det lät verkligen bra! Han har en grym retorik och en fantastisk röst! man blir lixom fångad.
Han är från och med nu, den mäktiaste mannen i världen.

Utöver denna uppståndelse idag, har dagen spenderats i skolan som vanligt. Vi hade den där debatten idag. Jag kommer inte ihåg om jag berättat om den, men vi skulle iallafall vara reda på att debattera för och emot; marknads- planekonomi, Höga- låga skatter och privat ägda eller offentligt ägda skolor/vård. Ganska jobbigt..
Jag blev såklart tilldelad vänster-åsikterna. dvs, jag var frö höga skatter, statligt ägda företag och för ekonomi lutandes åt planekonomi... Helt emot mina egna värderingar. Men det gick bra trots omständigheterna:)

Efter debatten åkte vi till Historiska museet och kollade på vikinga utställningen. Kanske inte min favorit sysselsättning. men det var faktiskt ganska intressant.

Om planerna hadå gåttsom planerat hade jag fått springa från museet till min gitarr som låg några kvarter bort. Men vi slutade typ 2 timmar tidigare än planerat, så jag o Bäret åkte och fikade på Wayne's:) det var trevligt! och för ovanlighetens skull tog jag lite bilder:) jag ska börja göra det nu så att ni kan se vad jag håller på med:P

Mitt bär<3


Vi drack världens godaste fruktsmoothie! inget socker och gjord på exotiska frukter och äppeljuice! mums!


lilla jag


Bäret lämnade mig lite tidigare så jag gjorde korsord. klarade hela. *stolt*

Så därja!
Nu har ni lite att njuta av ;D
Vi hörs lite senare, för nu ska jag göra mig lite iordning och sen är det New Moon som gäller!
Föresten.. kollar ni på det här programmet på femman om den lilla flickan som föddes med två ansikten? helt sjukt!

Men hörs snart kära läsare!
Särnan

dag 19

hello bloggen!
Idag är min 19 dag utan socker. Jag vet inte riktigt vad jag känner faktiskt.. jag har hittat honung. det är väl det ända jag kan säga:S inte bra!
Annars har dagen varit ok. Engelskan va ganska rörande. i'm not crying, iy has just been raining on my face. i probably just hace an inflamation in my eyecrane. haha
Vi slutade lite tidigare idag så jag åkte hem i hopp om att mamma skulle vara hemma så jag kunde få min efterlängtade New Moon!
men det var hon inte...
Så nu sitter jag här och kollar på The Hills. det är faktiskt roligt! jag har aldrig typ kollat på det förut men nu när jag har massa pro-kanaler så kan ja det!
Nu ska jag försöka göra klart spanskan och öva lite inför debatten imorgon:)

vi hörs:)
Särnan

fel

skojja bara . filmen heter United 93. men den handlar om 9/11

Träning och shopping

Hej:) 
Träningen idag var speciell:P jag o fella va dom enda tjejerna på gymmet.. och alla glodde skit mycket! hallå? kan man inte få träna utan att alla strirrar på en? 
Nu har jag riktigt ont i benen ska jag säga! men det var kul:)

Efter träningen åkte jag hem till Ari för mys, prat, youtube tittande på Robert o JAsen (:P) och tårtbakande:) det sista var aningens svårt att uthärda men det andra var himelriket! ;D

Mamma hämtade mig vid kvart i sex där o sen åkte vi till IKEA! det är så mysigt där! tycker inte ni det? Jag ska pimpa mitt rum lite. det är aningens kaosartat just nu.. ja har ingen stans att lägga mina grejer så jag lägger dom på golvet istället. 
Så vi köpte lite fina prailers där:D

Blad annat detta:

Det är en jättefin hylla grej som är 150x150 cm stor. I den ska jag bland annat ha:
två sånna här söta korgar:)
och

de här två:) dom är rosa! 

och

två sånna här lampor:) visst är dom fina? dom är ca 1-1,5 dm höga

Sen köpte vi lite nya lakan o så:) det här fick jag:
visst va det fint? alldeles blommiga o så:)

Sen så letade vi efter ett skrivbord till mig där jag kan sitta o skriva och annat smått o gott. och jag hittade det här, men vi köpte det inte för det va rätt dyrt och jag ska kolla här hemma först med lite mått och sånt. Men visst ser det fint ut? Det är rätt stort. typ 1,5 m brett. 

Nu ska jag snart hoppa in i duschen men först ska jag kolla lite på 9/11 som går på trean nu. yes, thats right! jag har numera trean! tjohoppsi!

Imorgon är det skola! äntligen!
Vi hörs:)
Särnan

Träning

Hej:)
Igår va trevligt, men aningens tråkigt.... Alla åt frukttårta till efterrätt och jag drack vatten. kul..
Det var min tionde dag utan socker igår. det kändes kan man ju säga.. 

Idag ska jag träna med F klockan två. det ska bli skönt! vi ska pröva på ett nytt ställe, Hornstull. Jag har aldrig varit där, men det blir säkert bra:)

Annars ska jag göra spanskan idag:D hehe....

Vi hörs lite senare!
Särnan

Nyår

ok, nu kommer dom:D

                    
visst hade jag gan-                                                 
ska fint hår?



kvällens outfit lite halvt:P







sådärja:) nu får det räcka;D

VI hörs lite senare, nu måste jag städa!
Särnan

YES!!

JA!! jag har hittat min kameraladdare! som jag har letat! su nu kan jag äntligen ladda upp lite bilder från nyår! tjohooooo!
:D

Jag har fortfarande inte gjort spanskan, men jag har iaf läst boken nu.. Nu sk ajag ladda bilder !

See you
Särnan

Till slut!

Hej bloggen!
Jag har försökt komma in hela morgonen men det har varit problem! har ni också märkt av det? Men nu är ja inne iallfall:)
det blev lite många inlägg men det bara blev så. Men jag tycker faktiskt ni är dåliga på att kommentera! -skärpning people! Och ni som läser min blogg, som jag inte känner, kan inte ni kommentera o berätta vilka ni er och hur ni hittade min blogg? det vore kul att höra! :) och självklart kommer jag titta in på era bloggar:) om ni har någon dvs:P

Ok, dagens planer:
- Göra klart spanskan, dvs börja på den...
- Titta på Edward
- Lyssan på musik
- eeeeeh.....
- Födelsedagsmiddag för min moster... :D...

Ja. Idag ska jag vara produktiv. inte
Jag har iallfall jävligt mycke träningsvärk från igår, vilket är skönt! Har du det också bäret? hehe:)

Igår gjorde jag en fantastisk upptäckt mitt i min Edward dimma (:D)
Han sjunger också!
Lyssna på hans låtar Never Think, och Let me sign:) De här två låtarn aär hans kändaste och dom är även med i Twilight filmen. Jag har försökt leta på Spotify och hitta hans andra låtar men dom är typ för nya eller för okända för att vara med där... Jag ska fortsätta leta:)
men dem är verkligen jätte bra! snutten, heheh(a) 

Nu borde jag VERKLIGEN göra spanskan, men vad är det man ska göra egentligen? kan någon berätta?

Vi hörs senare kära läsare:)
Särnan


 ps igår hade jag läsarrekord. 23 läsare! tjoho! ds

Bara för att... <3<3<3<3

OK, nu kankse det verkar som världens klyscha. men jag är kär i Edward Cullen. Eller förlåt.. Robert Pattison. Så jag tänker ge honom ett Inlägg tillägnat honom. 
Varsågoda och NJUT!




JAVET!!!!!!

tyvärr kunde jag inte hitta någon bild på honom  i sina rayban's , altså när han har dom i filmen, men jag kan rekomendera att söka på Edward Cullen Ray ban på youtube;D Mums!!!!

Tack, Edwrard för att du finns. och för att jag nu aldrig kommer hitta någon kille... 

Och sen måste faktiskt en annan goding få vara med i mitt härliga inlägg..



Hos Fanny

Nu sitter jaga i fannys säng och tittar lite halvt på Let's dance:) Magnus Samuelsson (världens starkaste man) äger fortfarande alla! men än har vi inte sett Blondinbella... Hoppas att hon är bättre den här gången, förra gången var ju bara pinsam! 

Jag har fortfarande inte gjort klart spanskauppgiften.. den ska va inlämmnad om 3 tre timmar. får man IG om j´man inte lämnar in i tid?

Åh! nu är det Laila som ska dansa. hon är bra:D 

Vi hörs sen!
Särnan

haha!

Olala! Medans jag sitter o ''läser'' panskaboken så kan jag höra hur mamma, som ioförsig sitter bredvid mig, pratar med min kusin om att åka till schweitz!! jag tror det blir över sportlovet!!
det va ganska länge sen jag åkte utomlands faktiskt, senast var i början av sommaren, så ja o mamma åkte till våra kompisar som bor på mallorca:)
Åh! jag älskar att resa! finns det något bättre än att andas in frisk utomlandsluft? tror inte det!
 
Nu kanske jag överlever den kommande terminen med alla sina prov lite bättre;D

xoxo
Särnan

Helghelg:)

Hej!
Igår va super mysigt! Vi åt vego-tacos o fruktsallad o sen njöt vi av The Notebook!
Ok, den va verkligen jättebra!! Ganska lik Twilight på något sätt men verkligen, verkligen, bra! För er som fortfarande inte har sett den, så rekomenderar jag den verkligen!
Haha, jag är visst inne i en lite film-period just nu:P
Twilight, Changeling, The Notebook
Och alla jättebra filmer! med fantastisk story!

Idag skulle jag egentligen sett en till film, Benjamin Buttons, men Anastasia o Sofia dissade mig o tog en tid då jag inte kunde. Schysst!

Idag har jag varit duktig flicka o tränat med Bäret:D Det va riktigt skönt faktiskt! Jag har inte tränat på sissodär en månad typ:P så det var härligt att komma igång igen! speciellt nu när jag inte äter socker så känns det lite sådär X-tra bra!
Vi gymmade typ en timme o sen strechade vi:)
Kom hem vid fyra o nu ska jag drömma mig bort i spanskans värld (buhu) och lite sådär härligt i sista sekund göra resentionen på boken jag inte ens tittat i...
Önska mig lycka till!

Hoppas att ni får en härlig fredagskväll o så hörs vi i morgon, om jag inte hinner lägga in en liten update efter kvällens middag med Fanny:)

pussarokramar
Särnan

*Jag vill bara säga att det är skit kul att det är så många som läser min blogg! Fortsätt så!:) *


Torsdag

Hej bloggen:)
Jag har inte hunnit blogga något idag men nu kommer det ska ni se;)
Jag kollade på det där programmet igår. Made in Sweden. Det va rätt bra faktiskt! Jag tycker verkligen om Anders Bagge. Han är så himla rolig o söt! ;P
Såg ni det? Vad tyckte ni isf?

Idag var som planerat lugn och onödig. Men ganska skön. Jag började typ halv tio med att få tillbaka historiaprovet och omdömmet för halva kursen. Det gick helt ok. inte jätte nöjd, men jag har ju en termion till att förbättra det på:)
Efter det hade vi engelska. Först hade Bäret tal om  ''How I met your mother'', det var roligt och MYCKET lärorikt;D sen berättade Mike om att han hade blivit sparkad, inte slutat på egen hand som jag hade fått intrycket av. Vår rektor sparkade Mike utan några varningar och nu ska han ersättas med en lärare som inte ens undervisar i sitt eget modersmål... Dåligt.
Lite upprörande, men jag hoppas att det löser sig. Vi har lämnat in namninsamling nu som protesterar mot mikes sparkning.

Efter engelskan väntade lunch o sen mentor. Sen var dagen slut. som sagt. rätt lugn:)

Innan jag åkte hem stannade jag förbi på Make Up Store och köpte foundation, foundation borste och en sån där puderpuff:) Och så blev jag medlem oxå! :D då får man 10% rabatt på allt man köper och inbjudan till club-kvällar, där de är 20% rabatt. Verkligen värt det!

Nu sitter jag hemma och är skit hungrig och ska snart göra mig iordning för kvällens strapatser! Det ska bli kuul:)
Jag ser framför allt fram emot chipsen!!!

Imorgon har vi studiedag, så det blir träning och plugg. inte så kul, men nödvändigt! på kvällen ska jag hem till Fanny på middag. det ska bli trevligt, det va JÄTTE längesen vi sågs!

Nu ska jag äta (<3) o sen åka. Vi hörs!
Särnan

update (äntligen! eller hur?)

Jajamensan, det är ett nytt heltidsarbete jag har åtagit mig gott folk...

Jag är fortfarande hemma ensam och är sjukt sugen på något. Det värsta är att det finns både Aladdin och glass inom räckhåll... Men en sak som är säker är iallfall att man får bra självbehärskning!

Justnu sitter jag o kollar på TV4as nya program Made in Sweden. Med ''programledare'' Laila, Anders och Andreas. Alltså samma som idoljuryn. Än så länge har jag ingen speciell uppfattning om programet, men med tanke på vad jag har läst om det, vill du oxå? klicka här, så verkade det iallfall värt att kolla på:)
Det verkar som typ samma sak som idol, fast utan hela auditiongrejen och tävlingen helt enkelt.

Imorgon är det middag hos Bäret med härliga människor och, äntligen!, The Notebook. Jag o S måste vara dem ändå kvar i världen som inte har sett den!! Jag hoppas att den lever upp till sina omdömen!
Notebook, jag litar på dig?!

Imorgon blir en lugn dag förövrigt. Sovmorgon till typ halv tio, då vi får tillbaka våra historiaprov och omdömen för första 50 poängen av Historia A kursen, o sen har vi, kanske sista?, engelska lektion med Mike sen är det lunch som gäller. Hoppas verkligen att det blir något gott! sen är det mentorstid. Och sedan schlutt:) vi har rätt bra schema:D

Nej nu hörni nu har ja tömt mig ordentligt;) och nu när det böev såhär långt så måste ni faktiskt läsa!!! och kommentera;P

pussarokramar
Särnan

ps jag kan inte ladda upp bilder:S ds

Home Alone

Hej!

Nu är jag hemma från en ganska konstig dag i skolan:) det har lixom inte kännts som om vi har haft några lektioner utan bara lallat runt lite. Det har varit ganska skönt men också ganska onödigt.. :/

Efter skolan åkte jag hem till farmor och åt middag. Det var typ en månad sen så det var trevligt att träffa henne:)
Vi åt god mat och skrattade år AFv. som vanligt;D

När jag kom hem dansade jag lite till en låt som jag inte vet namnet till och sen åt jag en apelsin:)

ok, förlåt. jag har absolut inget att skriva om...

Men jag måste ju uppdatera, annars vet jag inte vad mina fans kommer göra:S

Hejdå tills jag hittar på något bättre att skriva
Särnan

rekord?

Som ni märker är min koncentrationsförmåga överträfflig idag, men jag måste bara säga att jag hade hela 19 läsare igår :O

Det går bra nu

Särnan

debatt

Hej kära läsare!
Onsdagen började med en debatt mellan SSU och CUF (centralpartiets ungdomsförbund) om ekonomipolitik.
Det va mycket intresasntare än vad jag hade förväntat mig faktikst:) Framför allt för att killen från CUF va så jävla bra! Han fångade allas intresse genom skitroliga uttryck och skämt och hade riktigt bra argument. Den andra tjejen fråb SSU var helt borta. Hon tappade bort sig, avbröt HELA tiden och hade konstiga argument!
Jag höll med om nästan allt CUF-killen sa, även fast han var liite kontroversiell ibland. Jag är definitivt mre åt högerhållet. Tror jag.. förra valet röstade jag på vänsterpartiet, i skolvalet, för att dom fokuserade mycket på miljön, främst östersjöns hälsa, och jämställdhet. (hur stavas det?)
Nu känner jag mig rätt bortkommen när det gäller politik, men om det hade varit val idag hade jag röstat på Centerpartiet, främst för att jag precis hört om dom  och gillade vad dom sa och inte kan något om de andra partierna:P

Nej, nu ska jag fortsätta analysera 30-tals deprissionen:D


Särnan

hur ska detta gå?

Jag har nu insett  att jag har tagit vatten över huvud med denna nya blogg. Mina läsare förvänar sig mycket av mig och jag vet inte hur jag ska uppfylla era krav.
Jag läste nyligen i Aftonbladet detta;

"bloggvärlden chockad: Miss Lidingö tar en blogpaus" läsare, anastasia, 15, - vad ska jag göra om dagarna nu????


I will have to step up!

Nu ska jag återgå till house och att inte duscha.

Särnan


En evighet

Tiden går bara sååå långsamt! Jag vet inte vet inte vad jag ska göra!
Eller jo.. Jag borde egentligen duscha. o göra matte.. o leta efetermin kamersladd. Men jag orkar inte!
I-landsproblem på hög nivå...

Jag sitter bänkad framför Vänner och komma på vart jag har lagt min laddare till kameran.. Jag tog med den till skolan på avslutningsdagen förra terminen. men den är inte där. och jag kan inte hitta den här hemma:(
Jag har alla nyårsbilder där och så:( Såklart så tog batteriet slut typ 23:50 30 december... så det blev inga pang-pang blder men en hel del andra:D Men jag kan ju inte ladda in dom om kameran inte är laddad!
blä, och det är ju typ lite dyrt att köpa ny. eller?

Jag måste bara citera en av de absolut dummaste reklamerna på länge...

Cilit Bang:
-Är ditt golv smutsigt?
-Nej?
-Men strumporna?

Ja, visst ja! Strumporna! (?)

herregud...

Särnan

Nystart

Okej,
vi börjar om igen:)
S blev bloggtrött och lämnade mig... Och eftersom jag skapat en blogg, på kul, och inte är helt nöjd med det förra bloggnamnet, så tänkte jag att jag kunde börja blogga här istället:D

Så, det är jag som är miss Lidingö!

För er som är nya läsa, vilket det antagligen inte är, så är jag en 16 årig tjej som lever på 2009 års Lidingö-ja.. tro det eller ej;) - och i nacka.
Jag går första året på Kungstensgymnasiet i Stockholm city och jag läser samhällsvetenskaplig internationell linje med inriktning ekonomi, språk och kultur. I skolan har jag min family, som jag
älskar, och hemma har jag en till:)
vissa har det bra ställt;)

Om ni vill titta på mina, och min vän S, tidigare inlägg, så kolla in på ettparstrumpor.blogg.se. men komihåg att den inte kommer uppdateras längre, eftersom denna underbara blogg nu är född!;)

Hoppas att jag kommer tillfredställa er i framtiden, och jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Med både text och bilder:) Men NI får inte glömma bort att vara aktiva och kommentera!

pussarokramar
Emma

RSS 2.0